ГЕРБ и ДПС ръка за ръка? Няма как, Доган здраво държи юздите

Според Мехмед Дикме подобна коалиция е най-естествената
4 апр 2017 10:52,
61

Напусналият ДПС политик Мехмед Дикме заяви, че първата задача на новия ни външен министър е да потърси контакт с колегата си от Турция и двамата да работят за избистряне на отношенията между двете държави.

В студиото на "България сутрин" той коментира създалото се напрежение между България и южната ни съседка по време на изборите, когато патриотични формации блокираха границата и не позволиха на български изселници, натоварени в автобуси, да упражнят правото си на глас у нас.

Дикме коментира още и събитията в Турция, като посочи: "След Великден предстои референдум и резултатите от него са много важни. Те ще дадати отражение на Балканите, най-вероятно и на целия свят, защото Турция не е малка и незначителна държава. Тя е сила в НАТО, която много разчита на турската територия по време на атаки в страните от Изтока", каза бившият минстър на земеделието и горите пред Bulgaria ON AIR.

Мехмед Дикме изрази увереността си, че България ще има правителство до 1-2 седмици. Но доколко ще е стабилно, остави под въпрос.

"Най-естественото е да се случи коалиция  между ГЕРБ и ДПС, но това няма как да стане, защото Движението за права и свободи се контролира еднолично от Ахмед Доган", твърди Дикме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
Повръща ми се преди 7 години
Още 1978 -79 г Тодор Живков се е срещал с шефа на ЦРУ(съветника на Живков го разправя)казал му че трябва дасе създаде партия натурците както в САЩ имат за черните И ЧЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ КЪМ ЕВРОСЪЮЗА .Знаели ли сагадовете какво ще стане с СССР .БАЙ Тошо казал на шефчето ако му дадат сделка за доставки петрол и други работи е съгласен.Оня пуяк се изпотил и му казал"Ама аз не мога така,тряба да питам " "Ами момче къде ходиш като не си готов с нещо насреща"му се изсмял Живков!Поуката е 27г ни се представят за упрвляващи мъпети -СДС-та ,ДПС-та ,НДСВ-та ,ГЕРБ-ове ,все служители на Козяк 16 -прие
35
1
 
3
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 7 години
АМИ , ТО СИ Е НЕЩО НОРМАЛНО ГЕРБ И ДПС. СПОМНЕТЕ СИ В НАЧАЛОТО КАК БЕШЕ -СДС И ДПС СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ. ДО СЕГА СДС НАЛИ БЕШЕ В УПРАВЛЕНИЕТО С ГЕРБ,ЗНАЧИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ДАЛАВЕРАТА. В ИМЕТО НА КРАДЕНЕТО И ЛИКВИДАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ,ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. ДО ...... СЛЕДВАЩОТО ВИСОКО КРЪВНО И ПАК ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ НАРОДНА ПАРА.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що да не се вземат,като се обичат! Миналата година при посещението си в Турция Боко така се нахвърли върху Ердоган да го целува ,че чак жената му заревнува,добре ,че при турците жените си мълчат и траят иначе ,ако бе някоя друга би моментално забила шамар на Борисов.
33
7
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ+ДПС преди 7 години
Винаги са играли заедно. задкулисно. Уж ДПС е заедно с БСП, а 2 пъти им свалят правителството в угода на ГЕРБ
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Референдумът в Турция щял да даде отражение в целия свят, хайде посмали *** за ролята на Турция в целия свят....
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали знаеш,че водата отива надолу,земното притегляне и с малко смески кюспе,царевица за риба,нали се сещаш какво ще постигне султана и не се заблуждавай,турците се страхуват от вожда на вятъра и при смяна на крана,нали знаеш че ще ликуват и дори ще влязат в ЕС.В момента го пази само руснака,но незнам докога.Ти по-добре да се разбираш с българите,отколкото да не се разбираш
30
0
 
8
 
! Отговори
РадостинРадуков преди 7 години
до 41Тази телевизия е на Т...И...М с финансите на милиардера Майкъл Блумбърг от там насетне няма кво да говорим ...Целта е колкото се може повече да се наблегне на плановото претопяване на българите чрез промиване на понятията и разбиранията за политика,икономика обществеността като цяло.ДПС са добри ,ГЕРБ са добри,да теглиш заеми е гот,да мислиш за световните пазари,да искаш даси милиардер.. и такива високо интелигентни неща предназначени за" свободно икономически развитите българи"определение КАЗАНО НА ГЛАС от Радан Кънев-друг проект на Козяк 16 .
29
7
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Избистрянето на отношенията не означава ли Симеонов и онзи другия хубавец, Каракачанов да бъдат осъдени и изпратени в затвора .
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Borisov,Peevski,Dogan ,Parvanov partniori zad garba im Ctactarov tova iskahte tova si izbrahte glupavi bulgarino
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много надежди възлагаш на язовирите. Сега сме 2017, не 1917. Освен това язовирът има едно много лошо качество- можеш да го пуснеш само веднъж и другото е, че се знае на къде ще отиде водата.
26
3
 
5
 
! Отговори
тих великан 681 преди 7 години
Ако Волен напусне,Бойко ще управлява с патриотите и воля,но ако не си замине от политиката Волен,на Бойко ще му се наложи да се съюзи с дпс и воля и то точно в този момент преди референдума на Ердоган,който пали мюсюлманите срещу Европа е най-науместният ход.Наистина апелът ми е Волен Сидеров да напусне политиката,за да укрепи България,инак сме пред студио х..да не сме сами в ЕС сме,но дано не се налага да си пускаме язовирите
25
2
 
3
 
! Отговори
ТРАЙ БГ преди 7 години
До ашколсум ЙАШКОЙСУН,e! Те това не искаха от ДОСТ ПАК СЕ НАСАДИХТЕ НА ПАЧИ ЯЙЦА С ДуПиСе БГ
24
4
 
13
 
! Отговори
Турция не е стабилна преди 7 години
Турция е подпряна от войни откъм противоположната на България страна. Минирана е отвътре от кюрдските сепаратисти. Блокирана е от гражданска война на гюленисти срещу Ердоган и на правителството срещу цели прослойки, включително срещу част от армията.В техен интерес е да си осигурят добри отношения с България. Може да тръгнат по линията на намеса във вътрешните ни работи и враждуване с нас, разбира се. Но не е разумно, рискуват да не успеят да се справят на другите си фронтове.
23
0
 
27
 
! Отговори
ашколсум преди 7 години
Боце и Пеевски ръка за ръка forever! А овцете на паша до следващите избори! Разликата между ГЕРБ и БСП е, че едните са в явна, а другите в тайна коалиция с ДПС!
22
1
 
14
 
! Отговори
РадостинРадуков преди 7 години
Влюбените искат да се вземат, но строгият родител не дава. Добре че е добрата фея от Брюксел да помогне....ле хайм !
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Емии като няма ДОСТ , ГЕРБ ще търси ДПС-то
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма страшно. ДПС ще бъде скритата опора на Бойко. Така простолюдието ще е спокойно, че ГЕРБ и ДПС нямат нищо общо. Както се казва - блажени са прoстaцитe. Все пак е хубаво да се помни кой направи Борисов генерал от нищото.
19
1
 
11
 
! Отговори
дфг преди 7 години
С тия магистрали ми писна,те са схема за източване на еврофондове,който фондове отиват индиректно в турската икономика,чрез фирми.А всеки който пътува знае,че от години се ремонтират едни и същи места без никаква ефективност,писна ми да кибича на опашка на магистрала.
18
17
 
5
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Само с Патриотите трябва да се коалира ГЕРБ. ДПС е крило на БСП.
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко и сам да направи правителство ще бъде подкрепен защото новоизбраните депутати ще гласуват за да си запазят топлите депутатски местенца.