Патриотите – нестабилни, с коренно различни разбирания

Напусналият Димитър Байрактаров пред Bulgaria ON AIR
4 апр 2017 09:37,
24

Коалицията Обединените патриоти е несигурна като такава, на нея не може да се разчита, твърди напусналият преди месеци обединението Димитър Байрактаров.

В студиото на "Денят ON AIR" политикът заяви, че не съжалява за решението си да си тръгне от Патриотите. Избор, който е направил по морални и принципни съображения, както посочва той.

Още по темата

"В Обединените патриоти участват три различни субекта. Партиите Атака, ВМРО и Национален фронт за спасение на България (НФСБ) имат коренно различни разбирания за провеждане на политика. И в трите субекта няма подготвени кадри, с малки изключения", каза политикът пред Bulgaria ON AIR.

Байрактаров допълни още, че всяка една негова дума, казана при напускането му на коалицията, днес се е потвърдила. Също така той не изключи възможността с тръгването си той да е повлиял и предизвикал отлив на гласоподаватели.

"Решението ми бе плод на мой задълбочен анализ, който се случи едно-към-едно. Всичко, което съм казал вече е на повърхността".

Според бившия народен представител Обединените патриоти вече не са водеща партия в патриотичния сектор.

"Коалицията показва, че тя не е управлявана както трябва. Не се взимат правилни решения и, сякаш, "каруцарският" език взима превес", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
21
 
11
 
! Отговори
бургазлийка преди 7 години
Тоз пък....... да се прибира при тъпата си жена в Бургас и да не се показва повече. Абсолютна плюнка, много насериозно се взе - анализирал бил.... откъде толкоз акъл.
1
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Байрайтар, бих повярвал на глупостите ти, ако си беше тръгнал от патриотарите още в началото на мандата на миналия парламент, когато се разбра че ще се коалирате с ГЕРБ, както направи Велизар Енчев! Ти две години краде заедно с ГЕРБ и патриотарите, после нещо се скарахте с Валчо Винкела, и айде - отивам си! Не се прави на моралиозатор, а се скрий и не се показвай пред обществото повече