В дясно ще говорят за обединение около лидери, идеи...

Имало обаче много междуличностни противоречия
Обновена: 4 апр 2017 11:15 | 4 апр 2017 11:07,
18
В дясно ще говорят за обединение около лидери, идеи...
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Бъдещи разговори между Реформаторите, членовете на "Нова Република" и на "Да, България" ще има. В това е убеден зам.-председателят на ДБГ Настимир Ананиев. Според него проблемите в десницата идват от това, че хората в нея не се обединяват около един ясно изявен лидер, но това, което ще ги обедини в бъдеще, ще са зададените в бъдещия парламент теми.

"Дясното има криза на лидерството. Аз не мисля, че Реформаторският блок се е обединил около лидери. Криза на лидерството значи, че трябва да има лидер, който трябва да бъде припознат. За мен Реформаторският блок се беше обединил около конкретни идеи, които бяха записани в програмата", посочи Ананиев пред Bulgaria ON AIR.

След като след изборите заваляха оставки вдясно, днес ДБГ също ще има събрание на изпълнителния съвет, на който ще бъде обсъдена ситуацията. Очаква се резултатът от срещата да бъде оповестен в 12:30 на брифинг.

Противно на Ананиев, Методи Андреев от "Нова Република" не се съгласи с тезата за криза на лидерството:

"Докато дясното търси начин да се коалира и да се обедини около лидери, то претърпява фиаско. Дясното или дясноцентристко, ако търси единение, то трябва да се обединява около принципи.

Ние търсихме обединение около лидерски групи. В дясно има доста наслоени лични отношения. Има доста междуличностни отношения в самите партии. Ако искаме да бъдем ефективни, трябва много скоро да изградим нова дясноцентристка формация, както беше навремето СДС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Дясно много дясно преди 7 години
Направете още 5-6 нови партии, пък може да ви потръгне хаххахахаа
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пародия!!!Българският народ загива,а те за дясно ми говорят.Какво пиете бе господа,какви са тези силни лекарства???
13
1
 
2
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 7 години
Обединете се около идеите на Орбан, иначе ще паднете сумарно под 4 %.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако МИтоди Андреев си мисли,че около него ще се консолидира дясното,д...е го лъже.Този изключително неприятен човек не си дава сметка,че ще повлече още по-надолу остатъците от така нареченото дясно.
11
1
 
7
 
! Отговори
ф преди 7 години
Вие не сте десни ,а твърде ЛЕСНИ.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има една дясна пария и тя е БСП. Там са капиталите, там са приватизираните предприятия,там са хората които искат да увеличават данъците. Не забравяйте , че в България всичко е наопаки.
9
0
 
8
 
! Отговори
гоуеми сме офси преди 7 години
господа много рано се сетихте, трябваше да се обедините преди два месеца. Сега ще чакате докато Боко се разсърди на патриотите и подаде за пореден път оставка
8
3
 
14
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Мето ми е любимец! Рядко простовата визия и изказ! Това ли е десния мелитократ!???
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Тая патерица на баба меркелица ще отиде на сметището на историята скоро и помни ми думата, такива като тебе първи ще почнат да я плюят, като духне вятъра на промяната!!! Както направиха всички бивши членове на БКП (с партийни книжки само, а не убедени комунисти!), и станаха първи "демократи"!!!
6
18
 
0
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Само Герб и Бойко са десни. Всичко останали са болшевики и комунизи.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите НИКОГА не са били "десни"!!! Защото по менталитет, възпитание, религия, физически и духовни ценности са за СПРАВЕДЛИВОСТ!!! А в западенската, вековна колониалистическа култура такова чувство СПРАВЕДЛИВОСТ не е познато!!! Ние роби не сме държали, пленниците си сме освобождавали, глави не сме рязали, евреите си сме спасили от газовите камери...НИЕ СМЕ ЛЕВИ, закърмени с тези ценности с майчиното си мляко! И такива ще си останем, а предателите на българщината ще отитат на бунището
4
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тези "лидери" не представляват никого в България и не ни интересува какво си говорят на частни партита. В България има една дясна партия призната в Европа и това е Герб и водача и премиер гн. Борисов. точка
3
5
 
12
 
! Отговори
Чичибаба преди 7 години
"Дясното" няма нито лидер, нито идеи поради простата причина, че от 20 г. няма необходимост от такива партии.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обединете се срещу Брюксел. Истинската демокрация ненавижда тиранията.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво десно ?. Кви пет лева?. Народа ги изрита през краката....