ГЕРБ към Радев и министрите: Молим, овладейте се!

Хората на Борисов твърдо срещу забраната за гласуване в чужбина
5 апр 2017 17:15,
107
ГЕРБ към Радев и министрите: Молим, овладейте се!
Снимка: БТА

ГЕРБ разкритикуваха президента Румен Радев и служебните министри заради идеята за забрана на гласуването в чужбина и отмяната на постановлението за бежанците.

"Молим г-н Радев и министрите му да се овладеят, за да може властта да бъде предадена по демократичен път", призова бившият депутат Георг Георгиев и напомни, че БСП не е спечелила властта.

Още по темата

Бившата правосъдна министърка Екатерина Захариева призова служебното правителство да оттегли проекта, който предвижда забрана българите в чужбина да гласуват. Докато ГЕРБ даваха брифинг по темата дойде и новината, че кабинетът се отказва от промяната.

Мотивите, с които ГЕРБ поиска оттегляне на текстовете, бяха, че с тях се засягат правата на милиони български граждани.

"Недопустимо е подобни промени да бъдат правени от служебен кабинет, исторически дори и от редовно правителство, а от Народното събрание. Вместо да приобщаваме българските граждани , ние ги лишаваме от права", каза Захариева, цитирана от БТА.

Георг Георгиев пък попита чий е проектът и кой го е написал. Той беше категоричен, че от ГЕРБ няма да позволят подобна намеса в изборното законодателство.

Захариева обясни, че с Обединените патриоти търсят съгласие за въвеждането на пълен мажоритарен вот след проведения референдум. В коалиционното споразумение щяло да бъдат ясно разписани ангажиментите във всички политики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: БСПГЕРБРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
28
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Гласуването в Турция ТРЯБВА да бъде спряно,защото е изключително опасно!Възможността на Ердоги да влияе в България трябва да бъде пресечена!Обаче това трябва да стане по един законен начин.Как?Ами приема се закон забраняващ гласуването на лица живели в чужбина над 25г(примерно).В Англия има такъв закон(над 12г),бе атакуван в Страсбург и делото беше загубено-значи действа. Следователно и нашият ще мине там!Законът е справедлив,защото важи за всички!Тия над 25г навън не гласуват с изкл. на турците
55
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарите от чужбина като почнат да си плащат данъците тук, да се лекуват тук и да си карат колите по разбитите пътища - тогава да имат право да гласуват.Разни гастербаитери се махат от родната ***, мият чинии на запад и после ми гласуват за същите кратуни, които са ги накарали да се махнат. НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!!!
54
2
 
19
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Ако беше компютърен специалист щеше да си останеш в България,но явно не си,щом не знаеш,че тук компютърните специалисти вземат от 3 до 10 хиляди лева.Така че недей да лъжеш.
53
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 62Ако ви беше грижа за родителите ви, щяхте да ги вземете при вас в "обетования рай", където миете чинии, бършете старчески ... ци, разглезени *** ви яхат, а вие раболепно се хилите. После бързате до някоя социална кухня за паница чорба и миризлива наденица... ама се правите на велики пред кръчмарските си приятели. А не да ги оставите на сиганьорите да ги пребиват за вашите мними стотинки. Що не знам един "успешен" БГ емигрант да е взел при себе си мама и тати!
52
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От централата на ГРОБ се чуват стенания, плач и хълцане. Ужас, една тлъста плячка наречена аерогара София отече у ряката. Няма да влазат парички от концесионера в сметките на честни герберастчета. Генерала им резна квитанцията. Също и с подтановлвнието 208. Отделените пари за камиларите щяха също да бъдат крадени от "наши" хора. И това замина. Вие Бойчо, асистира му тоз млад ***, фърля се да защитава господаря. Е, sorry, всяко нещо има край. Браво Радев, мачкай таз крадлива партия ГРОБ!!!!
51
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ген.Румен Радев е единствения мъжкар в държавата и то на най-високата длъжност.Взема правилни решения и не се навежда на "началниците" от Брюксел.Това,естествено не им харесва,те са свикнали да им лижат пометките и да козируват.Най-много да ги допуснат за някоя и друга снимка.Изглеждат изненадани,но това няма значение.Важното е,че първия мъж в държавата се държи достойно и това му прави чест.
50
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 43 - 200 лева пенсия не са осигурени от Бойко, а от прекрасната комунистичека система. А аз не мия чинии, аз съм компютърен специалист. Такива като теб, които само могат да мият чинии, няма значение дали са в Германия или в България. Няма управия за вас освен комунизъм, затова го искате. Да не работите , а да изкарвате колкото един лекар.
49
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Румен Радев ще бъде натикан в ъгъла съвсем скоро и оттам ще изглежда още по-смешен. Заедно с дебелана ще приемат паради и ще се занимават с благотворителност.
48
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24И какво изпращате"от чужбина", кълбо! Да не би да изпращаш на мен, аз и такива като мен, ти плащаме харча ти да можеш да гласуваш. Никой не ти отказва, но ела тук,върни парите за обучение,стой 3 месеца, плати си данъците и .. гласувай. Много хитро го давате, андрешковци. Не стига, че сте родоотстъпници, оставихте България в най-тежък момент, отишли сте на готово някъде, ами искате и в България да имате значение,защото знаете, че извън нея винаги ще си останете "ония - дошляците"
47
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виж колко си пр***ст, бе! Българите в чужбина ви храним, щото ако няма еврофондове и хора, които да пращат на бащите си пари, ще измрат с 200 лева пенсия, осигурена от прекрасната комунистическа система.Ще си гласувам от чужбина, щот не искам, Пiiвски и компания да ядат, докато аз работя, за да си изкарвам хляба и този на семейстовото ми.
46
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Румба, брато, все още сме парламентарна република, ако не ти го е казал решетников
45
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много *** този шапкар - откъде го изровихте
44
3
 
19
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До Анонимен"Румен Радев си вика, ще си правя каквото си искам, БСП има 80 депутата, а за да ме свалят трябват гласовете на 2/3 от депутатите"Оо, значи си правехте сметката да го свалите ли, герберасти малки.Да не сте планирали и спонтанни протести, милички гадове безродни.Този път не сте познали.
43
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дават ли си сметка от ГЕРБ,че вече трето поколение турци,които са родени в Турция,винаги там са живели,не знаят български,но имат двойно гражданство.Вече видяхме такива млади турчета,които не знаеха езика(те и старите не го знаят)но напираха да гласуват.Знаете ли до какво ще доведе това?Изобщо замисля ли се някой?
42
17
 
1
 
! Отговори
от извора преди 7 години
Туск гнусливо се сдрависа с разузнавача Радев и разговаря с него само 15мин
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек с името Георг е крайно несъстоятелно да дава каквито и да е съвети на президента Радев.
40
0
 
22
 
! Отговори
АМИ БОРИСЛАВОВА??? преди 7 години
А ЛЮБОВНИЦАТА НА БОЙКО БОРИСОВ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА, БЕШЕ УРЕДЕНА С БАНКА И 200 МИЛИОНА ЕВРО ПЕЧАЛБА ПРИ ПРОДАЖБАТА Й. И ОЩЕ ЕДНА БАНКА- БЪЛГАРО АМЕРИКАНСКАТА, ЗА ДА ЦИЦАТ И ОТТАМ. ЗА ПАМПОРОВО, СТОТИЦИТЕ ДЕКАРИ ЗЕМИ, ФОТОВОЛТАИЦИ, ВЯТЪРНИ ЦЕНТРАЛИ, ИМЕНИЯ В САЩ И ЕВРОПА - ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ.? НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ГРАБЕЖ, БЕЗСРАМЕН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ, А НЕ НЯКАКЪВ СИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, ПРИ ТОВА НЕДОКАЗАН, А САМО ЛАКЪРДИИ.
39
1
 
15
 
! Отговори
До 47 преди 7 години
Ами стойте си тук ! Тук училищата са празни !!! А,като ви харесва на вън ,оставете ние да си решаваме !!!
38
1
 
19
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До Анонимен Давай генерале, измитай цялата зловредност оставена от гробарите. Воят на гробарите показва само едно, разбива им се далаверата. Браво за отмяната на 208, за отмяната да се даде аерогара София на тур((чуля. Плачат ли каишите на Рапона значи, че правителството е на прав път. Не спирайте, защото идват маймюните на ГРОБ и ще започнат да разпродават България.ПОДКРЕПЯМ.
37
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Румен Радев не става за президент, никой лидер на страните от западната цивилизация не иска да се среща с него. Води ни към изолация