Гласуването в чужбина – преекспонирана тема

Има интереси за отклоняване на вниманието, коментира Осман Октай
11 апр 2017 18:00,
7

Преекспонира се темата за гласуването в чужбина, особено в контекста на гласуването в Турция и участието на ДОСТ. Това мнение изрази Осман Октай пред Bulgaria ON AIR по повод предложенията от миналата седмица за промени във вота зад граница.

"Има много интереси за отклоняване на вниманието от съществените проблеми в държавата, особено при опитите да се направи следващо правителство и да се стабилизира управлението в страната, и то с деликатното и според мен тревожно участие на Обединените патриоти", обясни Осман Октай.

По думите му президентът Румен Радев е подложен на саботаж, а неприязън към него имало, заради огромното доверие от страна на избирателите, което събра по време на президентските избори.

"Аз познавам професор Емилия Друмева много добре. Разговарял съм с нея - тя не е случаен човек, който би поставил в такава деликатна ситуация президента за законодателна активност по какъвто и да е повод, особено за една деликатна тема", посочи той.

"Бих му препоръчал (на Румен Радев - бел. ред.) първо да се огледа около съветническия си екип, да разчита на сериозни хора, а не на саботажи", добави Октай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Осман Октай - един пример, как умните навреме излизат от " бардака" (политиката) .Да си жив и здрав !
1
4
 
10
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Веднъж да изрази правилно мнение.