Марешки твърдо: "Воля" е зад пълен мандат на ГЕРБ и Патриоти

С Борисов поговорили за мигрантите, Brexit, ЕС на скорости...
171
Марешки твърдо: "Воля" е зад пълен мандат на ГЕРБ и Патриоти
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на най-новата партия в парламента "Воля" Веселин Марешки ще подкрепи пълен 4-годишен мандат на бъдещото правителство между ГЕРБ и Обединените патриоти.

Още по темата

Това е декларирал варненският бизнесмен по време на работна среща с лидерът на ГЕРБ и кандидат за премиер Бойко Борисов.

Българското председателство на ЕС, мигрантският натиск, Brexit, Европа на различни скорости и стабилността на бъдещото управление на страната са били сред основните теми на разговора, уточниха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата политици са се обединили около извода, че по тези теми България се нуждае от надпартийност и национален консенсус.

Бойко Борисов за пореден път е декларирал, че ГЕРБ ще гарантира евроатлантическата ориентация на България и че основните приоритети пред център-дясното управление на страната остават ниските данъци и увеличаването на ръста на икономиката.

Екипите на ГЕРБ и "Воля" ще продължат да провеждат работни срещи за намиране на формулата за гарантиране

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов раздава много пари на хората! Колко пъти само даде на пенсионерите, даде на учителите, на полицаите! Дава пари и на бизнесмените, колко обществени поръчки само раздаде! Така, косвено, дава пари и на работниците във фирмите имОбщо взето, смело можем да кажем, че Бойко Борисов дава пари по един или друг начин на всички българи! Другите политици са много по-стиснати, те рядко дават пари на хората. Дори и тези 300 лева за пенсионерите един ден той ще им ги даде, когато има пари!
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф, тия и за снимка не могат да застанат като хората, държава тръгнали да управляват!
31
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коефицинта за пълен мандат при букмейкърите е астрономически! Вероятността е равна на кацане на Марс, на наша ракета, до края на годината!
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стара българска пословица гласи Сит на гладен не вярва, както беден на богат.Това което се вижда е верността на народните мъдрости - Преди изборите едно, след тях друго.
29
11
 
5
 
! Отговори
чишш изсипан преди 7 години
До АнонименСидреов книгата му планът Сидеров много ясно и точно описва как ще стане ама ако той е на власт и има 127 депутата....като имат патриотите само 27 депутата няма как да стане..може да предлагаш ама като си малък какво може да направиш..мисли малко със тази простата глава....!!!
28
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дясното се сплотява, а лявото се самоизолира. Дори на БСП се подаде ръка днес, но Нинова не оцени жеста. Жалко за тях! Бойко израстна като най-мъдрия политик в държавата.
27
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе можеше и повече да се увеличи, поне 250 лв. Но и 200 лв пак е нещо. Много са зле пенсионерите в провинцията. Ако пропорцията от 162 на 200 лв е валидна и за по високите пенсии, то пенсионерите със сигурност ще го усетят.Аз не гласувах, обаче за сега Винкела зарабати една червена точка. Майка ми със сигурност ще е доволна.
26
4
 
22
 
! Отговори
Картър преди 7 години
ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ!
25
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по- глупав народ от българския, с изключение може би на руснаците!
24
21
 
7
 
! Отговори
Поздрав преди 7 години
Как сте, червенушки?Усещате ли мускулното напрежение, което изкривяеа устата ви в злобна гримаса и ви прави грозни?Дерзайте! Свиквайте! Себеусещайте се! Четири години ще е все така. Работете върху каляването на волята си! Защото (това още не сте го осмислили добре) след четири години ще имате още по-лоши резултати на изборите! Това е биологичен закон!
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 26А на бас, че не можеш!
22
6
 
25
 
! Отговори
д-р Нинов преди 7 години
Марешки е пич !!! Продава ви менте лекарства и подкрепя Тиквун !!!
21
10
 
10
 
! Отговори
Герасим преди 7 години
Браво на Краси, Волен и Валери!
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aко изкарат пълен мандат, излизам гол пред НДК
19
10
 
23
 
! Отговори
абе мислете малко бе преди 7 години
не мога да разбера едно нещо...след като всички плюят по патриотите че не направили пенсиите 300лв а се договорили само за 200лв... та въпроса е..вие какво искате като те имат само 27 депутата..27 запомнете го добре това число..те пак че са успяли да натиснат ГЕРБ да ги направят поне 200лв... ако бяхте гласували за патриотите да имат не 27 а 127 депутата тогава може да имате претенций защо не изпълнявали обещанието от 300лв... като продължавате да гласувате за големите партий сега не ми ревете..
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво протестираш бе, 15? Ние ако протестирахме, щяхме да сме богати като гърците.
17
20
 
5
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
Марешки не е принципен политик, но има интуиция какво иска народът.А народът вижда поредицата грешки, които прави президентът Радев (днес беше поредното му объркващо изказване) и затова иска стабилно правителство!
16
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки поне мисли за народа, а не си гледа само в собствената паница за разлика от другите престъпници!!
15
0
 
30
 
! Отговори
Изтърванкича преди 7 години
И пак нищо не са споменали явно за заплати, работни места, фабрики и стандарт на живот....Неща, които ни вълнуват повече от Брексит, Европа на скорости и мигрантите. Явно живота и бъдещето на българина по-малко ги вълнува от горе споменатите неща?! ***!
14
2
 
25
 
! Отговори
Призив до всички преди 7 години
ЩЕ ОСТАВИМ ЛИ ТЕЗИ МУТРИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ - СРАМ И ПОЗОР - БЪЛГАРИЯ С МУТРЕНСКО- МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ