Нинова: За 30 сребърника, за пост - предателството си е предателство

Лидерът на БСП отговаря на ГЕРБ: Не спират с агресията към мен
14 апр 2017 16:56, Петя Славова
266
 Нинова: За 30 сребърника, за пост - предателството си е предателство
Снимка: архив, Булфото

Дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки към мен. При това го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения: БСП не е искала промяна, а подмяна. Очевидно тази опорна точка ще се развива в следващите дни, пише във Facebook  лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата

Нинова посочва още, че ще остави това без коментар, защото е толкова очевидно кой е подменил предизборните си обещания със следизборни "преговори " за постове и власт.

Тя, по собствените й думи, не може да подмине "другата опорна точка - че БСП ще бъде деструктивна сила за България, защото, видите ли, г-жа Нинова отказала да стане председател на Народното събрание". По този повод лидерът на БСП има два въпроса и един коментар.

Първо, за България - колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент, си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила? - пита Нинова.
Вторият й въпрос е за партиите: "Каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях става част от него?".

И накрая, и то точно в дните на страстната седмица, за морала - дали за тридесет сребърника, или за един пост - председател на НС, предателството си е предателство - и в живота, и в политиката, завършва Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долни, мръсни ГЕПаджии. Да .... ви ...
212
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гербав дедоКаква власт, бе от десет години сте начело и още поне толкова има да управствате. Какво сте се спекли, за сефте ментите на избори.Ами партогенезето ви е мобилизирал да плещите, да не би хората да разберат, че ви е крехка подкрепата.
211
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което ГРОБ строи днес се разпада УТРЕ но кой ти гледа, важното е Бойко и Пеевски да си пълнят гушите с откраднатото от строежите.
210
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е по- добър крадец от Нинова - Няма спор.За месец само охраната на тръбите от Ипон докарват Ниновите милиони.Факт.
209
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задава се тежка година за българите.Но който повярва че ще му вдигнат пенсията какво получи?Заплатите?Но тока от 07.04. е вече факт със съпътстващите други увеличения.Не гледате джоба си, а се радвате на ГЕПаджията Борисов като изнасяше речи.
208
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ е организирана престъпна група.Имали още някой който не го е разбрал?Това са мафиоти бе хора.
207
5
 
1
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Жалка лъжлива крадла!
206
1
 
1
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
ха !
205
2
 
6
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 7 години
Преминаването й от СДС в БСП са "долни инсинуации" !....някой да не си помисли,че се е продала....:)))))
204
5
 
6
 
! Отговори
Гербав дедо преди 7 години
До АнонименСтрах ни е да, от това ненормална тетка във властта.
203
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанов, всеки нормален човек не може да приеме бавноразвиващ се индивид като теб да е в челните редици на управлението (даже и министър беше). Който не вярва да провери защо Цецко е учил във Вършец и кое е училището. Прото ГЕРБ събра неудачниците в старите редици на БКП. Озлобени на "началниците", че ги държат настрани сега избиват комплекси с едно-единствено мото - "Властта на всяка цена".
202
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунагите ГЕРБ са изнервени , защото такава коалиция начело с два пъти провалил се човек със психически отклонения и ,,ксенофоби ,расисти ,фашисти,антисемити е нестабилна ,популистка демагогска и ще се изчерпи много,много бързо .
201
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова може би е щяла да краде - вярно, но при Боко няма може би.Ще се ГРАБи зверски. Или ще се ГЕПи от ГЕПаджиите , така да се каже.
200
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо за г-н Паталогичният лъжец от Банкя ? От 2009 година лъже 1500 лева средна заплата ,800 лева минимална ,500 минимална пенсия .Неща за това как ИЗРАСЪЛ СИРАК И САМ СТАНАЛ ГЕНЕРАЛ ,ПРЕМИЕР . Изборите спечели ЦИК ! И ромите .
199
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво щяло да стане, ако Нинова е премиер не знаем.Но какво става при Боковото премиерство знаем.Да не мислиш, че ще спре да краде или ще свърши нещо полезно за хората.
198
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големия късмет, че не спечели Нинова е за Боко, щото иначе щеше да е обвиняем, а сега ще си лющи картите спокойно.А ние какъв кяр имаме от некадърно и корумпирано управление, каквото е Боковото - никакъв.
197
5
 
9
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Минова е отракан специалист по предателствата с много богат личен опит.
196
7
 
14
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Стрино Курнелио, преди изборите отсякохте " В понеделник съм министър председател... " Сопмняте ли си ? Е, не стана ! Борисов ви предложи ключов пост . Ти понеже си простА - отказа. С отказа си пОсраа БСП-то, както се оссра и *** предзидент ..
195
2
 
5
 
! Отговори
Хубави устенца има и преди 7 години
Мутра
194
3
 
4
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До АнонименПогледнато най-общо това е така, но и не съвсем. Неизвестните са много. Борисов е възможно да бъде свален от престола и с преврат вътре в ГЕРБ. Исторически товя вече се е случвало в БКП, която е първообраз на партията ГЕРБ - като партиино строителство, отчетност, принцип на демократичен централизъм и т.н. Надеждната структура на такава организация гарантира дисциплина и постигане на целите. А Престола на Вожда е примамливо място.