Нинова: За 30 сребърника, за пост - предателството си е предателство

Лидерът на БСП отговаря на ГЕРБ: Не спират с агресията към мен
14 апр 2017 16:56, Петя Славова
266
 Нинова: За 30 сребърника, за пост - предателството си е предателство
Снимка: архив, Булфото

Дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки към мен. При това го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения: БСП не е искала промяна, а подмяна. Очевидно тази опорна точка ще се развива в следващите дни, пише във Facebook  лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата

Нинова посочва още, че ще остави това без коментар, защото е толкова очевидно кой е подменил предизборните си обещания със следизборни "преговори " за постове и власт.

Тя, по собствените й думи, не може да подмине "другата опорна точка - че БСП ще бъде деструктивна сила за България, защото, видите ли, г-жа Нинова отказала да стане председател на Народното събрание". По този повод лидерът на БСП има два въпроса и един коментар.

Първо, за България - колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент, си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила? - пита Нинова.
Вторият й въпрос е за партиите: "Каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях става част от него?".

И накрая, и то точно в дните на страстната седмица, за морала - дали за тридесет сребърника, или за един пост - председател на НС, предателството си е предателство - и в живота, и в политиката, завършва Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКакво общо тук имат патриотите?Спора е между БСП и ГЕРБ.Много хора,антипатроти ще се пукнат,че патриотите за първи път са във властта и мачкат патриотите във всеки сайт.Предпочитам патриотите да са във властта,макар и реално да не държат властта,отколкото да са извън властта.Преди няколко години,докато БСП се караха помеду си и не обръщаха внимание на друго,ГЕРБ набра сила.И то дотолкова,че сега няма опозиция.Единствената опзиция е Костов и БСП донякъде,но са слаби в момента.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧочоБоко като предаде БКП, като почна да служи на цяря не беше ли предателство.УппС , забраих че си пази книжката Партиината на БКП.Верен син на Комунизма.
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KURnelke sto pla4e6 kat dvovi4ka za 4adar
10
15
 
11
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Специалистите по предателство от БСП наричат други предатели!Кофти е да си от от.баната страна!
9
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧочоБорисов е по- добър крадец от Нинова - Няма спор.За месец само охраната на тръбите от Ипон докарват Ниновите милиони.Факт.
8
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До истина еБоко е милиардер - крадец от нас.ФАКТ.
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агресивни били , ами щот се са дърпаш , дай им да са успокоят .( прости ми господи на днешния ден говоря глупости).
6
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарко Нинова не са се продали за 30 сребърника а за десетки милиони. Не ги подценявай пишман патроторите. Те знаят как да се продават. Това им е първото и последното влизане в парламата. За тях ще гласуват на следващите избори само тези от Карлуково. По лошото е че ти си компроментирана личност. Неможе да си милионерка а да се бориш за бедняците. Не нестава. Миналото на човек определя бъдещето му! А твойто минало е много смърдящо. Ухае на тоа.летна както ухае и на една тиква от Банкя!
5
11
 
31
 
! Отговори
Чочо преди 7 години
Когато избяга от бкп в СДС не беше предателство, защото гушна 6 милиона зелени гущера!?А сега били само 30 сребърника?!
4
11
 
13
 
! Отговори
за съжаление преди 7 години
Истината е че и на празника българите доказват ,че са безверници и войнстващи атеисти . Борис Първи сбърка след като за трети път се продаде на Византия .Така не възпита истински християни ,а едни елементарни дърдорковци.Пример Цецо ,Волен .Валери ,ББ и тн ....За БСП какво да се каже освен ,да се пази спомена за Живков,щото май друго те няма да имат.
3
11
 
19
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
За 30 сребърника...ауу... Кака го раздава по библейски!!
2
19
 
20
 
! Отговори
гадев преди 7 години
а за *** няма ни сребърници, ни пост !
1
12
 
27
 
! Отговори
истина е преди 7 години
нинова заедно с овчаров станаха милионери от Козлодуй ,а народа получи само един ...ий !!