Бъдещето на десните партии – да работят заедно

Зеленогорски: Искаме да сме конструктивна опозиция!
19 апр 2017 16:15,
29

Бъдещето за десните партии е да потърсят начин да работят заедно и да изградят стабилна алтернатива във властта. Надяваме се бързо да започне работа новото правителство и да бъдат взети мерки за обезопасяване на границата с Турция. За тази цел трябват бързи интеграционни процеси в рамките на ЕС. Трябва бързо да получим подкрепата на Европа, каза Найден Зеленогорски от "България на гражданите" пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че има теми, с които имат сходно мнение с "Обединени патриоти" като битовата престъпност и референдума в Турция. Но въпреки това остават в опозиция.

"Ние искаме да сме в конструктивна опозиция и да даваме експертни решения. Нашите опасения са, че ще бъдат вдигнати осигурителните тежести на българските граждани. Искаме намаляване на ДДС на 18% и увеличаване на прага на регистрация за бизнес от 50 хил. на 200 хил.", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Джундрьо преди 6 години
Кои бяха тия десните? АААА Зеленогорски, Надка Михайлова и т.н. Тези които играха кючек с Кирил Рашков и подкрепят гей-парадите. ТЕ СА!ВЕРВАЙТЕ ИМ!
22
0
 
0
 
! Отговори
КАТО ЦЯЛО преди 6 години
- Като не ме харесвате ще изчезна само за Вас!
21
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Комунистите ограбиха-Провалилата се БСП": Пак ли те спешиха да правиш copy/paste? И какво има общо това, с парите, които ще даваме за Сирия и Афганистан? Започвам да се съмнявам да не би да си по съвместителство някой чистач или охранител на Раковски 134.
20
0
 
6
 
! Отговори
Пранго преди 6 години
Десните партии да си отворят офиси в мавзолея с наемодател Бакърджиев.
19
0
 
4
 
! Отговори
??????-3 преди 6 години
Така се създаде атмосфера, която отблъсна седесарите, повечето напуснаха, а останалата малобройна аморфна маса се обезличи.Така стана възможно с пари и чрез подставени лица, да изплуват най-отгоре чедата на бившия червен хайлайф, появиха се и някакви измислени нови десни формации, на които те да са лидери, а поне 80% от истинските десни просто престанаха да гласуват.Всичко това е предварително режисирано.И сега - съберете се, та да вкарате в парламента Кунева, Таков и тем подобни!Отврат!!!
18
0
 
3
 
! Отговори
?????-2 преди 6 години
Онова,голямото, вече зрялото, преминало през какви ли не трудности някогашно СДС, състоящо се от много партии и движения, вече вървеше към оформянето на няколко десни формации (защото и десните не са напълно еднакви).Точно тогава Костов (по нечия поръчка ли?) превърна коалицията в една безлична ОФ-маса, в която нахлуха нови членки-бивши ОФ-деятелки, а седесарите от националните и регионалните ръководства бяха насила сведени до обикновена членска маса, с която ОФ-лелките се подиграваха (Продълж.)
17
0
 
3
 
! Отговори
???????? преди 6 години
Защо Зеленогорски не се спря на една специфична за последните години особеност на нашата вътрешна политика? Имам предвид наглото натрапване на хора като Кунева, Хр.Иванов, Таков и други подобни начело в десните формации? Това отблъсква истинските десни, кара ги да мислят за създаване на нови, отделни организации и така се разпиляват.Това е тактика за съсипването на дясното политическо пространство!Преди 20 г. СДС вървеше към уедряване на коалиционните партньори в няколко десни формации(продълж)
16
1
 
2
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
15
1
 
3
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Море тарикати са, всичките до един са на американска хранилка. ЕрдоГаньо звъни на Меркел, че ще изпрати тук аскер, а те напълно неадекватно облайват Вовата Путин.
13
0
 
8
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Това са най-големите баламурници-няма други като тях-и вместо да се скрият като Костов навремето в Синеморец имат сурата да показват гладните си за власт личица по телевизиите....
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зеленогорски,политиката много дълго те търпя и теб и тия около теб.Не ставате,бе,НЕ СТА-ВА-ТЕ!
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои бяхте вие?
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои бяхте вие?
9
1
 
19
 
! Отговори
Десен (не)избирател преди 6 години
Зеленогорски, гората вече е зелена. Хващай зелената гора и повече не се явявай пред очите ни.Заради такива като теб спряхме да ходим на избори!
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
деформатории.... за вас лапачката умре! Бегайте да крадете на друго място!!!! Примерно на Сатурн!
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ ЗЕЛЕНОГОРСКИ ОЩЕ ЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ПАРТИЙКИТЕ ОТ Т.НАР, ДЯСНО ВЕЧЕ СА АУТ.ОСОБЕНО КАТО НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ?
6
3
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Пишман-реформаторите се считаха за незаменими пазители на евроатлантическата ориентация. Което, ако е вярно, щеше да означава, че без тях отиваме или в Сибир, или в Анадола. Сигурно ще се опитат пак да извадят протестъри, ако решат, че не сме достатъчно наведени пред хамериканците, но този път може и да не се намерят желаещи.
5
2
 
20
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Бъдещето на такива като тоя начело с драгалевския крадец които убиха надеждите на хората e в канала. Не желая и да чуя за разни сини,деформатори и тем подобни по нищо не се различават от всички останали.
4
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Интересно (не само десните политици и другите)да ли можете да работите нещо или само с приказки и празно думия можете.След като народа не вие гласувал доверие махайте се от политиката изкарвайте си прехраната с друго нещо да дойдат нови хора.