Бъдещето на десните партии – да работят заедно

Зеленогорски: Искаме да сме конструктивна опозиция!
19 апр 2017 16:15, Василия Пейчева
29

1569 гледания   |  Още видео

Бъдещето за десните партии е да потърсят начин да работят заедно и да изградят стабилна алтернатива във властта. Надяваме се бързо да започне работа новото правителство и да бъдат взети мерки за обезопасяване на границата с Турция. За тази цел трябват бързи интеграционни процеси в рамките на ЕС. Трябва бързо да получим подкрепата на Европа, каза Найден Зеленогорски от "България на гражданите" пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че има теми, с които имат сходно мнение с "Обединени патриоти" като битовата престъпност и референдума в Турция. Но въпреки това остават в опозиция.

"Ние искаме да сме в конструктивна опозиция и да даваме експертни решения. Нашите опасения са, че ще бъдат вдигнати осигурителните тежести на българските граждани. Искаме намаляване на ДДС на 18% и увеличаване на прага на регистрация за бизнес от 50 хил. на 200 хил.", заяви той.


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Джундрьо преди 1 година
Кои бяха тия десните? АААА Зеленогорски, Надка Михайлова и т.н. Тези които играха кючек с Кирил Рашков и подкрепят гей-парадите. ТЕ СА!
ВЕРВАЙТЕ ИМ!
23
0
 
0
 
! Отговори
КАТО ЦЯЛО преди 1 година
- Като не ме харесвате ще изчезна само за Вас!
22
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 1 година
До "Комунистите ограбиха-Провалилата се БСП": Пак ли те спешиха да правиш copy/paste? И какво има общо това, с парите, които ще даваме за Сирия и Афганистан? Започвам да се съмнявам да не би да си по съвместителство някой чистач или охранител на Раковски 134.
21
0
 
6
 
! Отговори
Пранго преди 1 година
Десните партии да си отворят офиси в мавзолея с наемодател Бакърджиев.
20
0
 
4
 
! Отговори
??????-3 преди 1 година
Така се създаде атмосфера, която отблъсна седесарите, повечето напуснаха, а останалата малобройна аморфна маса се обезличи.
Така стана възможно с пари и чрез подставени лица, да изплуват най-отгоре чедата на бившия червен хайлайф, появиха се и някакви измислени нови десни формации, на които те да са лидери, а поне 80% от истинските десни просто престанаха да гласуват.
Всичко това е предварително режисирано.
И сега - съберете се, та да вкарате в парламента Кунева, Таков и тем подобни!
Отврат!!!
19
0
 
3
 
! Отговори
?????-2 преди 1 година
Онова,голямото, вече зрялото, преминало през какви ли не трудности някогашно СДС, състоящо се от много партии и движения, вече вървеше към оформянето на няколко десни формации (защото и десните не са напълно еднакви).Точно тогава Костов (по нечия поръчка ли?) превърна коалицията в една безлична ОФ-маса, в която нахлуха нови членки-бивши ОФ-деятелки, а седесарите от националните и регионалните ръководства бяха насила сведени до обикновена членска маса, с която ОФ-лелките се подиграваха (Продълж.)
18
0
 
3
 
! Отговори
???????? преди 1 година
Защо Зеленогорски не се спря на една специфична за последните години особеност на нашата вътрешна политика? Имам предвид наглото натрапване на хора като Кунева, Хр.Иванов, Таков и други подобни начело в десните формации? Това отблъсква истинските десни, кара ги да мислят за създаване на нови, отделни организации и така се разпиляват.Това е тактика за съсипването на дясното политическо пространство!
Преди 20 г. СДС вървеше към уедряване на коалиционните партньори в няколко десни формации(продълж)
17
1
 
2
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 1 година
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
16
1
 
3
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 1 година
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Море тарикати са, всичките до един са на американска хранилка. ЕрдоГаньо звъни на Меркел, че ще изпрати тук аскер, а те напълно неадекватно облайват Вовата Путин.
14
0
 
8
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 1 година
Това са най-големите баламурници-няма други като тях-и вместо да се скрият като Костов навремето в Синеморец имат сурата да показват гладните си за власт личица по телевизиите....
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленогорски,политиката много дълго те търпя и теб и тия около теб.Не ставате,бе,НЕ СТА-ВА-ТЕ!
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои бяхте вие?
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои бяхте вие?
10
1
 
19
 
! Отговори
Десен (не)избирател преди 1 година
Зеленогорски, гората вече е зелена. Хващай зелената гора и повече не се явявай пред очите ни.
Заради такива като теб спряхме да ходим на избори!
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
деформатории.... за вас лапачката умре! Бегайте да крадете на друго място!!!! Примерно на Сатурн!
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЗИ ЗЕЛЕНОГОРСКИ ОЩЕ ЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ПАРТИЙКИТЕ ОТ Т.НАР, ДЯСНО ВЕЧЕ СА АУТ.
ОСОБЕНО КАТО НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ?
7
3
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 1 година
Пишман-реформаторите се считаха за незаменими пазители на евроатлантическата ориентация. Което, ако е вярно, щеше да означава, че без тях отиваме или в Сибир, или в Анадола. Сигурно ще се опитат пак да извадят протестъри, ако решат, че не сме достатъчно наведени пред хамериканците, но този път може и да не се намерят желаещи.
6
2
 
20
 
! Отговори
смЕх преди 1 година
Бъдещето на такива като тоя начело с драгалевския крадец които убиха надеждите на хората e в канала. Не желая и да чуя за разни сини,деформатори и тем подобни по нищо не се различават от всички останали.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките тези предложения, които изброи Зеленогорски са все леви. Защо се натискат да ги наричат десни само те си знаят. Може би си мислят, че така са по-интетесни.