Бъдещето на десните партии – да работят заедно

Зеленогорски: Искаме да сме конструктивна опозиция!
19 апр 2017 16:15, Василия Пейчева
29

1447 гледания   |  Още видео

Бъдещето за десните партии е да потърсят начин да работят заедно и да изградят стабилна алтернатива във властта. Надяваме се бързо да започне работа новото правителство и да бъдат взети мерки за обезопасяване на границата с Турция. За тази цел трябват бързи интеграционни процеси в рамките на ЕС. Трябва бързо да получим подкрепата на Европа, каза Найден Зеленогорски от "България на гражданите" пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че има теми, с които имат сходно мнение с "Обединени патриоти" като битовата престъпност и референдума в Турция. Но въпреки това остават в опозиция.

"Ние искаме да сме в конструктивна опозиция и да даваме експертни решения. Нашите опасения са, че ще бъдат вдигнати осигурителните тежести на българските граждани. Искаме намаляване на ДДС на 18% и увеличаване на прага на регистрация за бизнес от 50 хил. на 200 хил.", заяви той.


29
Още от
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Джундрьо преди 10 месеца
Кои бяха тия десните? АААА Зеленогорски, Надка Михайлова и т.н. Тези които играха кючек с Кирил Рашков и подкрепят гей-парадите. ТЕ СА!
ВЕРВАЙТЕ ИМ!
23
0
 
0
 
! Отговори
КАТО ЦЯЛО преди 10 месеца
- Като не ме харесвате ще изчезна само за Вас!
22
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 10 месеца
До "Комунистите ограбиха-Провалилата се БСП": Пак ли те спешиха да правиш copy/paste? И какво има общо това, с парите, които ще даваме за Сирия и Афганистан? Започвам да се съмнявам да не би да си по съвместителство някой чистач или охранител на Раковски 134.
21
0
 
6
 
! Отговори
Пранго преди 10 месеца
Десните партии да си отворят офиси в мавзолея с наемодател Бакърджиев.
20
0
 
4
 
! Отговори
??????-3 преди 10 месеца
Така се създаде атмосфера, която отблъсна седесарите, повечето напуснаха, а останалата малобройна аморфна маса се обезличи.
Така стана възможно с пари и чрез подставени лица, да изплуват най-отгоре чедата на бившия червен хайлайф, появиха се и някакви измислени нови десни формации, на които те да са лидери, а поне 80% от истинските десни просто престанаха да гласуват.
Всичко това е предварително режисирано.
И сега - съберете се, та да вкарате в парламента Кунева, Таков и тем подобни!
Отврат!!!
19
0
 
3
 
! Отговори
?????-2 преди 10 месеца
Онова,голямото, вече зрялото, преминало през какви ли не трудности някогашно СДС, състоящо се от много партии и движения, вече вървеше към оформянето на няколко десни формации (защото и десните не са напълно еднакви).Точно тогава Костов (по нечия поръчка ли?) превърна коалицията в една безлична ОФ-маса, в която нахлуха нови членки-бивши ОФ-деятелки, а седесарите от националните и регионалните ръководства бяха насила сведени до обикновена членска маса, с която ОФ-лелките се подиграваха (Продълж.)
18
0
 
3
 
! Отговори
???????? преди 10 месеца
Защо Зеленогорски не се спря на една специфична за последните години особеност на нашата вътрешна политика? Имам предвид наглото натрапване на хора като Кунева, Хр.Иванов, Таков и други подобни начело в десните формации? Това отблъсква истинските десни, кара ги да мислят за създаване на нови, отделни организации и така се разпиляват.Това е тактика за съсипването на дясното политическо пространство!
Преди 20 г. СДС вървеше към уедряване на коалиционните партньори в няколко десни формации(продълж)
17
1
 
2
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 10 месеца
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
16
1
 
3
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 10 месеца
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Море тарикати са, всичките до един са на американска хранилка. ЕрдоГаньо звъни на Меркел, че ще изпрати тук аскер, а те напълно неадекватно облайват Вовата Путин.
14
0
 
8
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 10 месеца
Това са най-големите баламурници-няма други като тях-и вместо да се скрият като Костов навремето в Синеморец имат сурата да показват гладните си за власт личица по телевизиите....
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зеленогорски,политиката много дълго те търпя и теб и тия около теб.Не ставате,бе,НЕ СТА-ВА-ТЕ!
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кои бяхте вие?
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кои бяхте вие?
10
1
 
19
 
! Отговори
Десен (не)избирател преди 10 месеца
Зеленогорски, гората вече е зелена. Хващай зелената гора и повече не се явявай пред очите ни.
Заради такива като теб спряхме да ходим на избори!
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
деформатории.... за вас лапачката умре! Бегайте да крадете на друго място!!!! Примерно на Сатурн!
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ТОЗИ ЗЕЛЕНОГОРСКИ ОЩЕ ЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ПАРТИЙКИТЕ ОТ Т.НАР, ДЯСНО ВЕЧЕ СА АУТ.
ОСОБЕНО КАТО НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ?
7
3
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 10 месеца
Пишман-реформаторите се считаха за незаменими пазители на евроатлантическата ориентация. Което, ако е вярно, щеше да означава, че без тях отиваме или в Сибир, или в Анадола. Сигурно ще се опитат пак да извадят протестъри, ако решат, че не сме достатъчно наведени пред хамериканците, но този път може и да не се намерят желаещи.
6
2
 
20
 
! Отговори
смЕх преди 10 месеца
Бъдещето на такива като тоя начело с драгалевския крадец които убиха надеждите на хората e в канала. Не желая и да чуя за разни сини,деформатори и тем подобни по нищо не се различават от всички останали.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичките тези предложения, които изброи Зеленогорски са все леви. Защо се натискат да ги наричат десни само те си знаят. Може би си мислят, че така са по-интетесни.