ДПС зове за обединение, не за противопоставяне

Карадайъ обвини: Преговорите за кабинет се водят на тъмно!
10
ДПС зове за обединение, не за противопоставяне
Архив: Булфото

ДПС поиска да се спре противопоставянето и разделението между партиите и те да се обединят в подкрепа за ясна програма.

"Нашето бъдещо и общо развитие е да осъзнаем силата на обединението, да изоставим политическите сметки, да върнем нормалността в политиката", каза лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

Още по темата

Според Карадайъ обаче няма как да се сложи край на разделението и противопоставянето, когато говориш да демокрация и ограничаваш правата. "Не можеш да говориш за европейски ценности, като ги загърбваш", каза още той. 

Карадайъ обвини партиите, които преговарят за съставяне на кабинет, че водят преговори на тъмно и това създава усещане за тайни договорки.

"Не можем да подкрепим каквото и да е присъствие на крайни националисти в управлението. Това ни отдалечава от обединителния патриотизъм", каза още Карадайъ.


 


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Активист на БКП преди 1 година
Присъедини се към Ердоган ,бе !
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политиците разединяват народа , ние живеем заедно и мрем заедно и всички сме еднакво бедни и едните и другите . Като дойде време за избори и се делим като шугави овце на 99 партии . Най -напред трябва вие да се вразумите и да не създавате това напрежение между хората . Какво ви пречи да работите за нас заедно и без надхитряне кой е по-голям патриот ? Омразата не трябва да се толерира , тя създава по-голямото зло . Вразумете се и работете за този изтормозен народ !
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората патриоти стаха вие все не ги скате.
3
4
 
8
 
! Отговори
Сунай Ибрахим преди 1 година
Че ние отдавна сме се присъединили и сме заедно с ГЕРБ, вече не'ам си кой мандат става. Заедост трябва, да крепим стабилитета.
2
3
 
14
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 1 година
АМИ ....ПРИСЪЕДИНЯВАЙ СЕ БЕ..БАЛЪК....!!!
КОЙ ТИ ПРЕЧИ...??!
1
3
 
14
 
! Отговори
"Мустафа" преди 1 година
Адаш нидей рИва;)