Корнелия Нинова не вярва 44-ото НС да изкара пълния си мандат

Лидерът на БСП зове да се започне с изборното законодателство
19 апр 2017 10:15,
44
Корнелия Нинова не вярва 44-ото НС да изкара пълния си мандат
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви преди първото заседание на 44-ото Народно събрание, че не вярва новият парламент да изкара пълния си мандат.

Още по темата

Въпреки това тя пожела парламентът да работи така, че повече хора да могат да кажат, че благодарение на неговата работа живеят по-добре.

"Почти всичко от предизборната ни програма е готово - в областта на икономиката няколко закона, социалните закони, в областта на земеделието, ще внесем предложения и за някои анкетни комисии. Ще предложим анкетна комисия, която да установи случаите на неизплащането на заплати и осигуровки на работници в страната и да предложи законодателни промени в Търговския закон, в Закона за гарантиране на вземанията на работници, защото това е много остър проблем в България", каза още лидерът на БСП.

Нинова смята, че изборното законодателство е на дневен ред и е добре да се започне с него в началото, а не да се оставя както винаги за края, месеци преди избори.

Тя допълни, че БСП подкрепя смесена избирателна система, мажоритарна и пропорционална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
4
 
! Отговори
Партиец преди 7 години
Чета ,че комунистите били "БСП за България". Като знаемче Русия плаща за тяхната кампания и всички комунисти са родоотстъпници, по-правилно е тяхната клика да се нарича : БСП за Русия". А тази леличка,Корнелия, може да хапне ягодките на Борисов или да му ги оближе. Борисов е като Голиат в сравнение с политическото джудже Нинова.
34
2
 
8
 
! Отговори
ПОЗДРАВЯВАМ НИНОВА преди 7 години
ВЕЧЕ ВСИЧКИ В НС-----СА НА СТРАНАТА НА ГЕРБ!!/...освен ДПС---ама и те са на кантар../ИНТЕРЕСА --КЛАТИ ФЕСА ...... ЗАЩОТО С 4-МИНИСТРИ "ПАТРИОТИТЕ", ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЛАСТТА!МАРЕШКИ-----И ТОЙ Е С ГЕРБ....КАЗА ГО ОТДАВНА !КАТО, ГЛЕДАМ....НОВИЯ "К.У.Р.-С"---------СИ ОСТАВА ЗА НЕЯ и СВИНАРЧЕТО ГЕРГОВ!!!!!
33
12
 
4
 
! Отговори
35 преди 7 години
Не всеки може да е красавец като тиквата, превърнала се в министър -председател - плешива буца с винету в кухината си, маниери на мутра, фигура на бияч, хумор на пубертетник и интелект на теле.
32
0
 
13
 
! Отговори
иван преди 7 години
Моли се да изкара , че при предсрочни няма да хванете и 20 %.
31
2
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Абе,Нинова,защо не си държиш мнението за себе си и себеподобните си ?! Изкара,не изкара целия мандат и десет пъти да се провеждат избори след това все тая за теб - никога ВЕЧЕ няма да сте първа сила,а постепенно ще залезите като партия и като претен денти за властта! За Вас е по-важно да има по кого да лаете ,да съчинявате компромати и да използвате слаби места - вие като бяхте водеща сила да не би да бяхте безгрешни?! Ако всичко ви бе наред сега нямаше да дишате праха на други! Айде,чиба!
30
3
 
16
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Ами да, само че на следващите предсрочни избори ГЕРБ ще има 130 депутати, а БСП - 30.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35"И тоалетчето, колко ли струва?"--------------Тоалетчето и струва най-малко 5 пенсии на средния български пенсионер.
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителна жена. Как се е охранила само. Лицето и кръгло като месечина. И тоалетчето, колко ли струна? При това всеки път с различно.
27
19
 
4
 
! Отговори
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ... преди 7 години
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ Г-ЖО НИНОВА БЯХТЕ ИЗЧЕРПАТЕЛНА,ТОЧНА ПАТРИАРХА СИ ВДИГНА ГЛАВАТА И ВИ ГЛЕДАШЕ С ИНТЕРЕС,ГОРАНОВ И ДОНЧЕВ СИ ПРАВИХА БЕЛЕЖКИ ВСИЧКИ СЛУШАХА С ИНТЕРЕС - БЯХТЕ ГЕРОЙ- СИЛНА ОГЪН ЖЕНА
26
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще й се на Кукуфелия ...
25
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българин да се наричам първа гадост е за мене!
24
5
 
11
 
! Отговори
МАЙКА преди 7 години
Горко ни, българи! От сега започна безверие, недоверие, дърпане "назад" и за какво...За интересите на една партия, къде е България, къде са ни децата, възрастните ни родители...Бях родолюбец, работих, образовах се и своите деца по реда, но стига толкова. Нямам търпение да напусна тази държава.......
23
2
 
12
 
! Отговори
СПОКО , КОРНЕЛЧЕ.... преди 7 години
ЩОМ БОКО ДАВА 4-МИНИСТЕРСТВА НА "ПАТРИОТИТЕ" -----ТРУДНО ЩЕ ГИ СВАЛИШ ОТ ВЛАСТ!!!"ПАТРИОТИТЕ".... У БЪЛГАРИЯ ----ДУПЕ ДАВАТ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!!!ВСИЧКИ СА ТАКА-------ЗАТОВА СМЕ БИЛИ 500-г. ПРИ СУЛТАНА!И ДНЕС-----НЕМА РАЗЛИКИ.....ХА,ХА,ХААААААА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не вярвам и четвърт мандат да изкара тоя ***.
21
4
 
19
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 7 години
до ХмНаистина гледа надалеч госпожа другарката - от "Техноимпекс" 97 чак до "Позитано" .
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До gonsoЕ тя ни споходи, виж "новите" 240
19
3
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "gonso": Комунизъм в България отдавна няма, ама рушветчии и далавераджии дал господ. Те са ни проблема.
18
13
 
20
 
! Отговори
gonso преди 7 години
Господи, пази България от комунизъм. Дано никога не ни споходи отново тази античовешка утопия...
17
5
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "ognyanvgz": Това е то либералната демокрация. Имаш свободен избор къде да отидеш, с една дребна подробност - трябват ти и пари. Ако си пенсионер с обещаните 200 лева, изборът е ясен - до Горно Нанадолнище и обратно.
16
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К. Нинова е най-новата издънка на БКП/БСП - българските аналози на Ал Каида/Ал Нусра !