Корнелия Нинова не вярва 44-ото НС да изкара пълния си мандат

Лидерът на БСП зове да се започне с изборното законодателство
19 апр 2017 10:15,
44
Корнелия Нинова не вярва 44-ото НС да изкара пълния си мандат
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви преди първото заседание на 44-ото Народно събрание, че не вярва новият парламент да изкара пълния си мандат.

Още по темата

Въпреки това тя пожела парламентът да работи така, че повече хора да могат да кажат, че благодарение на неговата работа живеят по-добре.

"Почти всичко от предизборната ни програма е готово - в областта на икономиката няколко закона, социалните закони, в областта на земеделието, ще внесем предложения и за някои анкетни комисии. Ще предложим анкетна комисия, която да установи случаите на неизплащането на заплати и осигуровки на работници в страната и да предложи законодателни промени в Търговския закон, в Закона за гарантиране на вземанията на работници, защото това е много остър проблем в България", каза още лидерът на БСП.

Нинова смята, че изборното законодателство е на дневен ред и е добре да се започне с него в началото, а не да се оставя както винаги за края, месеци преди избори.

Тя допълни, че БСП подкрепя смесена избирателна система, мажоритарна и пропорционална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Големият мъж" Корнелия май подви "големите топки" !
14
11
 
8
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До трогнат до сълзи"Тя не вярваше и че ще загуби изборите"(Нинова)Всъщност,*** е доволна от резултата!Има достатъчно ум,за да прецени,че е рано за БСП да взема властта(доколкото е възможно)!Просто гледа надалеч.
13
13
 
26
 
! Отговори
Гладна преди 6 години
Гладна червена кобила, зоб сънува.
12
7
 
7
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Най-вероятно парламентът/правителството няма да изкарат пълен мандат,но това въобще не зависи от ***!Нещата по света се развиват бързо,а 4 години са твърде много време!Най-вероятно в един момент Патриотите ще бламират правителството,ако искат да останат като фактор.Само че трябва да останат единни,което е съмнително.Иначе това ще се случи след не по-малко от 2 години,най-вероятно 3.
11
3
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Гост: Ти ли ще ходиш в Русия?
10
13
 
19
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 6 години
Тя не вярваше и че ще изгуби изборите ...
9
6
 
18
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Румен Радев - президент, Корнелия Нинова - министър-председател, Елена Йончева - министър на информацията и главен идеолог, Тома Томов - топ информатор и връзкаИ сега накъде - в Русия ли?
8
3
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Станой от Ахелой: Станойчо, ти си уникален случай. Как го правиш това постване по два пъти на едно и също нещо.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами щом не и се вярва, дай пак нови избори да правим. То се видя, че те само избори искат, дорде не станат те управляващи. - избори до дупка, тва е.
6
1
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 1: Укрепването на границите е важно, но и анкетна комисия за случаите на неизплащането на заплати е добра идея. Има какво полезно да се направи и хората ще го оценят.
5
2
 
12
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Те се научи да пишеш първо, трябва да протестираме такива като теб да ги връщат в училище, та тогава може да се пооправи малко положението.
4
3
 
19
 
! Отговори
Стига преди 6 години
Тези ако ги питаш трябва всеки ден да има избори, от 10 години само реват за избори и винаги ги губят и пак искат белким след 100 тния път спечелят, ама не става така бе другарке, хората ви избират да работите за България , а не само да се чудите как да сваляте правителства и да дестабилизирате страната непрекъснато.
3
12
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!
2
1
 
9
 
! Отговори
НС преди 6 години
ВЪН НЕВЕРНИЦИТЕ ОТ ХРАМА!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
я по-добре започнете с водата в хасково,да не се тровят хората и с укреване на границите ! след това или сваляйте цените на парно,ток и вода,или вдигайте доходите,да можем да ги плащаме. и като свършите няколко полезни неща, си намалете бройката,че сте много. 140 да махнете,пак ще останат доста.........но както винаги ,първата ви работа ще е да си гласувате заплатите,нали?