Симеонов зове: Националните интереси над партийния егоизъм!

Имаме нужда от стабилно управление на фона на конфликтите по света
Обновена: 19 апр 2017 11:55 | 19 апр 2017 11:52, Камелия Цветанова
56
Симеонов зове: Националните интереси над партийния егоизъм!
Снимка: архив, Булфото

България има нужна от стабилно управление и конструктивна опозиция, смята Велери Симеонов от Обединени патриоти.

В речта си за първото заседание на парламента той призова новите в Народното събрание да поставят националните интереси над партийния егоиъм.

"Имаме нужда от стабилно управление и правителство, което да работи за външната и вътрешна политика, от стабилна опозиция в парламента, България трябва да използва пълноценно възможностите, които ни дава предстоящото председателство на ЕС", отбеляза той.

Симеонов предупреди, че конфликтите по света се задълбочават, чакат се рекорден брой нелегални мигранти, тръгнали към Европа, в Турция се сменя режимът на упавление, напрежението между САЩ и Русия се изостря и в тази спирала на събития българските политици не бива да вкарват страната в нестабилност.

А иначе той се похвали, че в управленската програма на ГЕРБ–ОП са залегнали голяма част от приоритетите на патриотите – възраждане на българската икономика, ограничаване на линензионните режими до минималните изискване от ЕС, антимонополно законодателство, обвързването на социалните помощи с посещение на детски градини и училища, скок на пенсиите, полицай във всяко село, екстрадиране на нелегалните мигранти, промяна в системата на делегираните бюджети на училищата от следващата година, ежегоден профилактичен преглед за всеки задължително.


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
15151 преди 1 година
Тая пуста икономика, 20 години все я възраждат, а тя не ще и не ще да се възражда. Пенсиите и те все да скочат, ама на и те не щат да скочат. Управленските програми 20 години са все за просперитета на народа и държавата, а реално просперитет има само за
даходите на елита.
48
0
 
7
 
! Отговори
краставо стадо преди 1 година
Стадото е болно и мисли че това са патриотиии...истината е че това са обединени идиотиииии....ПсевдоПатриотитеимат един мандат благодарение на изселниците и три мандата благодарение на Македонските граждани които нямат никакви имоти в България.........къде са фашистките лидери и защо не заявяват това официално...но кокала е по важно и ще има да крадат както краха в предишния кабинет с славните крадливи и корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИ на Винету
47
1
 
6
 
! Отговори
СЪД и ЗАТВОР преди 1 година
Този фашист защо е на свобода още........Къде е Главния Прокурор Цацаров и да му се иска имунитета и в затвора за насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество,за тероризма на изселниците на границата.........задължително трябва да има възмездие се,този *** ще запали чергата на България и какво се прави после.....
46
0
 
7
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Плюскането и усвояването не са национални интереси бе путяго!
45
0
 
6
 
! Отговори
Учителя Юда преди 1 година
Пупулизъм все по-често излъчват словата на Симеонов. Прегръщането на ДС служили лица, на осъдени такива и загърбване на лично достойнство заради властта ще създаде проблеми нему. Тъмната сила да го завладява започна,а беше джадай зад който ние бяхмя!
44
1
 
7
 
! Отговори
naco преди 1 година
Но как да стане това,ДРУГАРЮ Симеонов,след като НЕЛЕГАЛНИТЕ и АГЕНТИТЕ на ДС,ОТНОВО превзеха "парламента"? НАРОДЕ????
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
толкова нахален и безпардонен тип че аз ако съм на неговото място и се погледна в огледалото веднага ще почна да повръщам
42
0
 
14
 
! Отговори
Хитър Петър преди 1 година
Продажна мутра, продаде програмата си и себе си за жълти стотинки. Никакви патриоти повече.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз отново съм от онези излъганите камилчета защото смятах че нещо може да се промени но уви отиваме към пустиня ияввно само такива камили като мен ще останат да ги яхат номадите
40
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Гатанка,без боб позна,има една истина,всяко дьонме става най-големия питриот,като рома балевски
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винкеееел, тичай в Банкя да спираш довечера предаването на Слави. Падай на колене и се кълни във вярност, щото ще ти лъсне за::ка както никога досега. Не ми се прави на патриот щото от утре къв министър ще ми станеш, а може и да не станеш. Спрат ли предаването утрез ще има нова пресконференция и всичко ще лъсне но още по-жестоко!
38
2
 
17
 
! Отговори
Гатанка преди 1 година
Прилича на ром а се прави на българин , що е то?

Отговор: Валери Симеонов
37
0
 
11
 
! Отговори
demograph преди 1 година
Най-интересното е, че всички поставят "националните интереси над вскчно", но никой на казва, че става ьума за личните му интереси.
Както никой не казва кои са, аджеба, тия национални интетеси!!!!?...Някакви си..А националния интерес днес е само един - измъкване от смъртоносната демографска спирала надолу.Когато нацията умира, няма по-висш национален интерес от Спасението и!Да е формулирал някой политик или държавник, или напутрен патрЕотин националния интерес така?!ПатрЕоти, русиоти, простиоти..
36
1
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 1 година
Националните интереси са като евроатлантическите ценности. Всеки говори за тях, но никой не знае какви са;)))И когато трябва да се каже какви са, се оказва, че такива ценности не съществуват.
35
2
 
8
 
! Отговори
Произхода не лъже преди 1 година
И на Валери и на Пулев им са подути очите и джуките по Валери не е боксьор аха ясно Произхода не лъже
34
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престанете да пригласяте на Бойко за това какво ставало в другите страни и да ни плашите,че ако не сме стабилни,не знам какво щяло да се случи.Какво става в другите страни,нас не ни засяга.Дали правят избори или референдуми или стачкуват си е тяхна работа.Ако техните проблеми излязат извън страните им и ги насочат към нас,дали Валерко или Волен или шкембе войвода или ББ ще ни спасят?Глупости.Ще бъдете стабилни само ако стабилно си гледате работата и ако не крадете.Иначе няма стабилност.
33
1
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Ееее,щом ти си във властта,управлението трябва да е стабилно,за да можете стабилно и спокойно да си правите далаверите,а тези,които предадохте преди да сте се заклели,тях кучета ги яли.Вие нали се намърдахте,какво ви дреме за другите.
32
1
 
20
 
! Отговори
Активист на БКП преди 1 година
Патриот !!! А защо не кажеш как се омете от границата ,когато Ердоган заплаши ,че ще прати войски на границата с България ? Напълнихте гащите и се изметохте за секунди...
31
0
 
21
 
! Отговори
Манипулатор преди 1 година
Този Манипулатор използвя няколко думи от които ''патриотизъм'' и ''националист'' за да манипулира по голямата маса Избиратели , вероятно е успял както се вижда
30
0
 
9
 
! Отговори
loko преди 1 година
NE TI UTIVA DA SI TAM VAV PARLAMENTA