Симеонов зове: Националните интереси над партийния егоизъм!

Имаме нужда от стабилно управление на фона на конфликтите по света
Обновена: 19 апр 2017 11:55 | 19 апр 2017 11:52, Камелия Цветанова
56
Симеонов зове: Националните интереси над партийния егоизъм!
Снимка: архив, Булфото

България има нужна от стабилно управление и конструктивна опозиция, смята Велери Симеонов от Обединени патриоти.

В речта си за първото заседание на парламента той призова новите в Народното събрание да поставят националните интереси над партийния егоиъм.

"Имаме нужда от стабилно управление и правителство, което да работи за външната и вътрешна политика, от стабилна опозиция в парламента, България трябва да използва пълноценно възможностите, които ни дава предстоящото председателство на ЕС", отбеляза той.

Симеонов предупреди, че конфликтите по света се задълбочават, чакат се рекорден брой нелегални мигранти, тръгнали към Европа, в Турция се сменя режимът на упавление, напрежението между САЩ и Русия се изостря и в тази спирала на събития българските политици не бива да вкарват страната в нестабилност.

А иначе той се похвали, че в управленската програма на ГЕРБ–ОП са залегнали голяма част от приоритетите на патриотите – възраждане на българската икономика, ограничаване на линензионните режими до минималните изискване от ЕС, антимонополно законодателство, обвързването на социалните помощи с посещение на детски градини и училища, скок на пенсиите, полицай във всяко село, екстрадиране на нелегалните мигранти, промяна в системата на делегираните бюджети на училищата от следващата година, ежегоден профилактичен преглед за всеки задължително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
32
 
! Отговори
в кварталната кръчма преди 6 години
Довечера, в кварталната кръчма, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шкембе войвода е доволен във властта е , а на пенсиите майната им
2
2
 
20
 
! Отговори
ЗаНационалн.интереси преди 6 години
са длъжни да се грижат всички тези 240 човека, които днес се събраха в Народното събрание.От патриотите чакаме най-напред - и то в най-кратки срокове - да направят нещо крайно належащо,което за 27 г. не направи нито един от управляващите, а именно:Знае се кои села са подложени на нагъл ромски терор. Знае се и кои са онези, които безчинстват.Това са или цели фамилии, или отделни хора, които са известни на всички.Инициирайте такива мерки, че занапред негодниците да заобикалят отдалеч тези села!
1
0
 
31
 
! Отговори
Х. БОТЕВ преди 6 години
ПАТРИОТ Е! ДУША ДАВА....