БСП настоя пред Bulgaria On AIR: Опозиция сме, но...

С ГЕРБ ще работят за Евросъюза, сигурността и демографията
Обновена: 20 апр 2017 10:01 | 20 апр 2017 09:52,
16
БСП настоя пред Bulgaria On AIR: Опозиция сме, но...
Кадър: Bulgaria ON AIR

БСП ще бъде твърда, конструктивна и единствена опозиция в парламента, увери в "България сутрин" секретарят на ПГ на БСП за България Георги Търновалийски.

Той бе категоричен, че Столетницата ще бъде алтернатива и това ще бъде добре за България, а и ще помага на управлението.

"Приоритетите, по които ще има съгласие са ясни - европредседателството, сигурността и демографската катастрофа", посочи Търновалийски, но уточни, че за това има едно условия - нормативните актове да се изготвят в парламента и да са подкрепени от всички политически сили.

Попитан за появилото се напрежение по темата за уседналостта, гостът на Bulgaria ON AIR подчерта, че трябва да има национален референдум по въпроса.

"Това ще го реши президентът, но явно по тази тема трябва да бъде дебатирано. Приоритет №1 за страната е огромната бедност, несправедливост и разделение в обществото. Не виждам това в програмата на бъдещите управляващи", каза още Георги Търновалийски.

По темата за мажоритарния вот той бе категоричен, че БСП ще подкрепя смесена избирателна система, но отбеляза, че няма как да не се съобразят с мнението на над 2 млн. българи, гласували с "Да" на референдума.

"Решенията на референдума в Турция са проблем на Турция", настоя още Георги Търновалийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
За сигурността преди 6 години
Ако се предприемат мерките, предложени в коментар 15, рязко ще се подобри вътрешната сигурност в страната, защото и рязко ще намалее създаването на криминален контингент.
13
0
 
2
 
! Отговори
На първо място преди 6 години
На първо място да е демографията!Спиране на помощи, майчински и детски в случаите, при които майките са непълнолетни!Криминализиране на съжителството на семейни начала, когато единият или и двамата съжители не са навършили 18 г.Криминализиране на продажбите на момичета под 18 г. за "съпруги"!Относно детските надбавки - да се приспадат от данъците, които родителите плащат. Който не внася в бюджета, не е заслужил детски надбавки!Платено майчинство: за работещите жени -две, за останалите -едно
12
0
 
5
 
! Отговори
Ханко преди 6 години
Ако обичате не използвайте тази красива дума " патриоти" , когато става въпрос за тия / следва епитет/ ..за Родината е обидно някак...
11
2
 
10
 
! Отговори
Избирател преди 6 години
Гнусна комунистическа ***! Как не се свенят да се показват и да приказват за "грижата" си за народа,който са ограбвали десетки години! Скрий се бе,лъжлив *** комунистически! Та всички там сте милионери! А народът - бедняци!
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП/БСП - българският аналог на Ал Кайда/Ал Нусра.
9
2
 
8
 
! Отговори
gadev преди 6 години
До Анонимена пък Виденов ги вдигна с цели 100000% - от 100 лв станаха на 100 000лв !
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КАКВО ИМ БЕШЕ НА ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ? вдигаха пенсиите с по 10% всяка година , а Боко взе 16 милиарда, за да плаща санирането на блоковете на ГЕРБУРАЦИТЕ.
7
2
 
16
 
! Отговори
gadev преди 6 години
Алтернативата сме я виждали вече - Орешарски, Станишев, Виденов.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bsp ima izvursheni atentati,ubiistva presledvane,manipulacii i kvo chakate ot tyah da mislyat za vas li??
5
4
 
9
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
Този Търновалийски откровено и безочливо лъже, за да защити грабежите си. Истината е, че БСП ще бъде удобна и зговорчива с управляващите фалшива опозиция. Нито един от депутатите от БСП няма никакво намерение да противоречина Бойко, а само да си взема 5000-6000 лева на месец и да си трае, тоест - само личния си интерес гледа. Те са ***, а не народни представители!
4
6
 
1
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Въпреки обективните факти, въпреки безнадежността и очевидната невъзможност някога да спечелят избори, социалистите от БСП продължават да се държат мъжки и да не губят присъствие на духа!Браво!
3
0
 
10
 
! Отговори
1234 преди 6 години
Да, ще работите всички заедно за България, но за нейното ограбване ще е приоритет за всички ви и няма да има компромиси
2
2
 
9
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Не че нещо,ама как на една телевизия и разрешават да включи в името си думата България като често пъти работи срещу същата тази България .
1
7
 
10
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Дрън-дрън....едно и също - вече 28 години!БСПар като ти каже "добър ден" виж дали слънцето е изгряло!