ПГ на ГЕРБ ще се "увеличи" с трима, две депутатки – бременни

Десислава Танева чака близначки през август
20 апр 2017 09:07,
68
ПГ на ГЕРБ ще се "увеличи" с трима, две депутатки – бременни
Снимка: архив, Bulphoto

Три бебета са на път в парламентарната група на ГЕРБ, отчетоха депутатите вчера.

Десислава Танева се готви за най-щастливото събитие в своя живот - раждането на две момичета. Те ще изплачат за първи път в средата на август в българска клиника, в която от самото начало се грижат бременноста на бившия министър на земеделието да премине нормално.

Още по темата

Преди нея второ дете ще има депутатката Теодора Георгиева - тя влезе в пленарната зала бременна в осмия месец, отбелязва "24 часа".

ГЕРБ събра под знамената си поредната двойка - Десислава Танева и кмета на Котел Коста Каранашев. Фигурата на Танева вече подсказва, че освен в отбора на бъдещите министри, тя ще играе и в отбора на бъдещите майки. Известно е, че бившият земеделски министър е един от най-добрите тенисисти сред политиците.

Вчера Танева пристигна за първия си работен ден като депутат в елегантно дълго черно манто. Най-вероятно тя ще попадне и в третия екип на премиера Бойко Борисов на поста министър на земеделието.

Фермери от различни сектори залагат на този избор, тъй като времето на нейното управление според професионалната им оценка било най-доброто за българския агросектор.

Танева, която е от Сливен, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. И съпругът й е отличник като своята спътница в живота - печели местните избори през 2015 г. от раз с 53,67 на сто и обещава на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене. Обещава го пред съпругата си, а тя го предупреждава публично, че празнуването трябва да е кратко, а работата - дълга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Спят без ***, затова се получава така-стават малко бременни.
49
2
 
2
 
! Отговори
6-то на БКП преди 6 години
До АнонименГепаджиите са най-върлите комунисти, предимно от шесто управление- политическата полиция на БКП.Какво ме баламосваш - по малкото зло. Ааа, ако си от тях , то за теб даже ще е добро, ама на наш гръб.
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато има БСП ще ПОБЕЖДАВА ГЕРБ се пак е по малкото зло
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука един куп крадливи кому няги реват 4е не БСП а Герб ще реже баницата
46
0
 
2
 
! Отговори
Симеон преди 6 години
До дядови 45:Не,Цветан Цветанов е бащата!
45
0
 
3
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Може би като по-възрастна, вече съм "философ"; и аз като ВАС в далечната 1978г, завършила висше образование, кандидатстствувах за свободна длъжност в система, където ме познават като изряден служител на редово ниво: казаха ми, че за "отговорник"назначават САМО членове на БКП, защото "бройките са към ОК на БКП."Та така е. Никога не сме РАВНИ.И какво от това? Затова винаги съм била "свободна гражданка"., етична и принципна.Мога да съм съпричастна към демокрацията, но никога към БКП/БСП.
44
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само се чудя, ние простосмъртните планираме, отлагаме - да не те махнат от работа, уволнят, смяташ стотинките по време на майчинство, уреждаш познати да те наемат, свиваш се, някои си плащат. Не семейно планиране, а кошмар, затова и изчезваме като нация. Тя всяка жена ще е щастлива да излезе по майчинство с доход от няколко хиляди месечно. Как въобще тези дами са монтирани в листите, кой, с какви очи пред избирателите. Иначе, да са живи и здрави жените и бебетата.
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито ви селяни ! -Таз дето се хилеше кат *** зад борисов, а той си подаваше оставката ! за тая ли гласувахте бре безмозъчни ? Сега плащайте парно,бензин,вода и тн , че близнаци чака -разходите двойни . и всичко на тъпите ви кратуни !
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, това нагли хора, тц,тц. Зейнали за пари. Ами като е бременна да си гледа бременността и болничните. Каква работа има в парламента? Хайде стига вече с тези захаросани истории.
41
3
 
8
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
явно пак говорите глупости - близнаците не са от котелския бек, а както самата тя казва - от неизвестен донор от донорска банка - или пък направо от донора в банкЯ, защото няма кой да и наследи откраднатите - 35-40 милиона от предишното министерстване
40
9
 
2
 
! Отговори
! преди 6 години
Браво! Да са живи и здрави, да бъдат с позитивен дух, да вършат добрини за България!
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влезли са за майчински! Кой знае какви 4- цифрени суми ще вземат всеки месец после!
38
1
 
14
 
! Отговори
дядови преди 6 години
Бойко ли е бащата !?
37
4
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
и защо е в листата на герб след като ще отсьства продьлжително време каквае тази алчност чака 2 деца и се бута в стадото тези в герб нямат капка достоинство
36
2
 
14
 
! Отговори
тюркиш тираджиа преди 6 години
таз ханъм ми прави убаво на магистралта и зел та прифанала
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А КОЙ ЩЕ ГИ ЗАМЕСТВА ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСКАТА, ЩОТО ИНАЧЕ КРЕХКОТО МНОЗИНСТВО КАК ЩЕ КРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО!??
34
2
 
24
 
! Отговори
неразбрал преди 6 години
Баба Цеца Стругарката ,да не би и тя? Нещо не се вижда в Парламента.Липсва ми този нежен образ.
33
1
 
21
 
! Отговори
Макето преди 6 години
сакам да видим како се дупи дупетатка? Нема ли филм да направите, филм за възрастни
32
0
 
24
 
! Отговори
ууу преди 6 години
Ами така се заплаща гласуването на муурргавото малцинство в полза на ГЕРБ.
31
1
 
32
 
! Отговори
марко корлеоне преди 6 години
Кога влезнаха в Парламента , кога забременяха