ПГ на ГЕРБ ще се "увеличи" с трима, две депутатки – бременни

Десислава Танева чака близначки през август
20 апр 2017 09:07,
68
ПГ на ГЕРБ ще се "увеличи" с трима, две депутатки – бременни
Снимка: архив, Bulphoto

Три бебета са на път в парламентарната група на ГЕРБ, отчетоха депутатите вчера.

Десислава Танева се готви за най-щастливото събитие в своя живот - раждането на две момичета. Те ще изплачат за първи път в средата на август в българска клиника, в която от самото начало се грижат бременноста на бившия министър на земеделието да премине нормално.

Още по темата

Преди нея второ дете ще има депутатката Теодора Георгиева - тя влезе в пленарната зала бременна в осмия месец, отбелязва "24 часа".

ГЕРБ събра под знамената си поредната двойка - Десислава Танева и кмета на Котел Коста Каранашев. Фигурата на Танева вече подсказва, че освен в отбора на бъдещите министри, тя ще играе и в отбора на бъдещите майки. Известно е, че бившият земеделски министър е един от най-добрите тенисисти сред политиците.

Вчера Танева пристигна за първия си работен ден като депутат в елегантно дълго черно манто. Най-вероятно тя ще попадне и в третия екип на премиера Бойко Борисов на поста министър на земеделието.

Фермери от различни сектори залагат на този избор, тъй като времето на нейното управление според професионалната им оценка било най-доброто за българския агросектор.

Танева, която е от Сливен, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. И съпругът й е отличник като своята спътница в живота - печели местните избори през 2015 г. от раз с 53,67 на сто и обещава на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене. Обещава го пред съпругата си, а тя го предупреждава публично, че празнуването трябва да е кратко, а работата - дълга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тези дупетатки бременни ли са или са еб-ани само ? :)
9
7
 
23
 
! Отговори
Сигурно преди 7 години
са бременни от Бойко!
8
6
 
25
 
! Отговори
2798 година преди 7 години
Династия Герберанови!
7
11
 
24
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
мамини златни, тоз кмет не знае ли че където си вади хляба да не си развява оная работа, пък тя и Деса общата не е особено привлекателна та да се чуди човек ......
6
9
 
46
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Да са живи и здрави децата им, и пожелавам те като нашите деца, да се лутат в гурбетчийство на запада, да работят тежката работа, да са далече от роднините си по празниците!
5
8
 
37
 
! Отговори
2 в 1 преди 7 години
Това е номер със "свои" хора за да вземат космически майчински а отделно на тяхно място да пробутат неуспяли хора като Цецка картечарката!
4
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво са ги предлагали? Тези кукувици няма да мислят за нищо друго, освен млеконадой! Отврат! Само мъже в Парламента!!!!!
3
8
 
30
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
"две депутатки бременни"въй-й-й ..... види се, всичко са отдали от себе си жениците за да се докопат до кокала
2
6
 
19
 
! Отговори
ЗЗЗЗ преди 7 години
Чудо голямо.
1
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Потомствени депутати?