Силните сфери на Патриотите: Сигурност, борба с монополите...

Милен Михов заяви, че не са коментирани още имена на министри
Обновена: 20 апр 2017 10:41 | 20 апр 2017 10:30,
24
Силните сфери на Патриотите: Сигурност, борба с монополите...
Снимка: bgonair.bg

От ГЕРБ и "Обединените патриоти" все още не са обсъждали имената на хората, които ще заемат ръководни постове в правителството. Това обяви пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Обединени патриоти" Милен Михов.

"Имаме експертен потенциал в реда, сигурността, малкия и средния бизнес, в борбата срещу монополите", посочи той, запитан в кои сфери се чувстват сигурни Патриотите.

Според Михов има много належащи проблеми за разрешаване, а един от тях е становището на България по проблема, свързан с Brexit. По думите му е много вероятно Европейската агенция по лекарствата да дойде в България и това ще ни даде възможност да се възползваме от агенцията.

"В следващите дни е необходимо да бъде изработен правилникът на Народното събрание, за да може да функционира легитимно. Сега работим с решение по стария правилник. След това бързо трябва да бъдат съставени комисиите към парламента и да започне нормалната процедура по внасяне, обсъждане и приемане на законодателни актове", разясни още народният представител.

Той добави, че в следващите няколко дни в парламента ще бъде изслушвано служебното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари