Филип Киркоров иска Русия да се откаже от "Евровизия"

Настоява за промяна на правилата на песенния конкурс
21 апр 2017 14:52, Елка Василева
93
Филип Киркоров иска Русия да се откаже от "Евровизия"
Филип Киркоров. Снимка: архив, Reuters

Популярният руски изпълнител Филип Киркоров предлага Русия да прекрати участието си в "Евровизия", докато организаторите не променят правилата на конкурса, ощетяващи страната му, съобщава ТАСС.

"Още преди забраната за участие на Юлия Самойлова аз не бях привърженик на присъствието на Русия в конкурса при съществуващите правила за оценка на участниците, изтъква певецът. - Не може да има изравняване на оценките 50 на 50 на милионите зрители и на петте членове на журито. Хората, гласуващи със собствените си пари, поставиха миналата година нашия участник Сергей Лазарев на първо място, а пристрастното жури, на което му шепнат в слушалките, го изпрати на последно!"

Според Киркоров, ако не беше принизен зрителският вот, Русия щеше да спечели песенната надпревара.

Той е убеден, че оценките трябва да се правят или изцяло въз основа на гласуването на зрителите, или в краен случай в съотношение 70:30 или 80:20 в полза на зрителския вот спрямо този на журито. "Дотогава просто е безсмислено да участваме в "Евровизия", изтъква певецът.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...в съотношение 70:30 или 80:20 в полза на зрителския вот спрямо този на журито."Най-добре е 70 или 80% на зрителите и 30 или 20% журито на КГБ`то !!!
46
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път *** бяха наритани в ъгъла.
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Юлия Самойлова наруши украинските закони и не е желана а украинска територия.*** да *** от квото щат!
44
0
 
7
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Специално за автора на статията - Киркоров се самоопределя като българин.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Киркоров е напълно ПРАВ!! Не съм му фен или на руската песен, но казва истината. Журито на този конкурс е ПОДКУПНО И МАНИПУЛИРУЕМО. И тази година, (може би повече от всякога!), още преди Евровизия да е стартирала, започнаха залагания във wiwiblog коя песен ще спечели, за да се наклонят зрителските пристрастия в тази посока. Направиха се фланелки с образа на *** в италианското парче, с които се обличат блогърите Уйлям и Дебан.... Това какво е???А песента е меко казано *** и блудкава
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пророка ОлегВещий Олег, съгласен съм с теб. А руснаците са народ от страдалци и стоици, претърпели са какво ли не и пак всичко ще изтърпят, но ЩЕ ГИ ИМА ВО ВЕКИ! Не съм сигурен за много други народи, включително за прогресивно затъпяващите *** от Протектората. За което ми е мъчно...
41
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУСИЯ ХА-ХА-ХАТемата беше друга - за Евровизия", но за дебилестите това беше само повод да започнат дружен лай против Русия. На мен ми омръзна, а като чета такива гоvнари, като 69 ми иде да им отвъртя манерките! суасан ньоф да иде при родителката си да се радват взаимно!
40
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските *** нямат нищо общо с цивилизацията. Да си стоят в *** и да не пречат на останалия свят.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статията за какво е а коментарите какви са.Богата или бедна е Русия.Не знам коментиращите от едната или другата страна дали са били някога в Русия за да коментират но има много веб камери.Пуснете си и преценете сами.Аз не застъпвам позиция
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Укропитеците за пореден път се омазаха с Евровизия.
37
9
 
11
 
! Отговори
Разбира се преди 6 години
Русия трябва да се откаже от Евровизия и да се запише в Азиятовидение. Там слушают само руски пляски и ще си бъдат все на първо място.
36
3
 
7
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
До РУСИЯ ХА-ХА-ХАПич , повтарям ти за 3 път хахахах. Не говоря какъв тип е икономиката на Русия, малка ли е голяма ли е и т.н. Казвам,че реално отразява какво се случва там. Каквот виждаме- това е. Целия западен свят им наложи санкции, ЦБ вдигна лихвите за да компенсира това а и с други механизми. Естествено че живеят по зле от преди санкциите. Ама и това ще отмине, не се бой. В САЩ има 95 млн души на държ,помощ. Препоръчвам на всички сайта: usdebtclock.org/ - погледни го !!
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Олег 63Мерси, трогнат съм от разбирането..........ето птимер за един интелигентен разговор между представители на два свята.
34
1
 
2
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
До Анонимен 60Права си, редовно се самозадоволявам пред разветия перчем на Дядя Доналд. Възбужда ме с тия 200 думи речник и тънки устни. Ти сега ще ми кажеш кой да ми е идола ли.....аааа това не е демокрация от западен тип, ***.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Дано да емигрират в Русия децата ви дано! И рускиня да ви доведат с Лада..."----------------------------------А дано... честно. Много по-добре ще им е.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 46хапчетата си ги пия редовно: едно сутрин и две вечер. за *** жена си мнооооого далече, иска ти се хахаххахах. Не живея на село, макар и д аимах къща там навремето - какво имаш против хората дето изградиха БГ, селяните. Всичкии сме от село е казал Т.Колев в един филм. За съжаление си ти, зашото си неинформиран и просттт ***, но може би вината не е твоя. Всички тръгва от първите 7 години. Неуките и необразованите като теб ни управляват и за това сме след Зимбабве ИИР на ООН
31
2
 
5
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
До Анонимен 49Apple мой човек не плаща данъци , за това има печалба, образовай семалко, вижа къде им е производството и какви машинации правят. А сравнението е малоумно, ше ме извиняваш. Повтарям пак, тъй като явно има нужда: Русия има реална икономика а не голяма , конкурентна или малка и т.н. Не забравяй колко време вече са под педеласски санкции и даже агенциите им вдигнаха рейтинга. Не ги идеализирам, просто имам опит и съм живял там. На медии и ТВ не вярвам. Вярвам само на опита си пич...
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До св.св.Маркс и ЕнгелсНе съм момче от около 35г. насам г-н незнанен герой и форумски коментатор.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 45 напълно с всичкия съм пич......напълно. Ти какво Американско имаш у вас??????ако не е Китай, сме живи умрели. Очевидно не си ходил в Русия и хабер си нямаш от икономика. Страната е взела курс към икономическо самозадоволяване. Достатъно голям пазар е самата русия а със ОНД и Китай на границата, боли ги фара за ЕС, САЩ и Бъгъ и даи изнасят продукция. започнаха търговия с Китай в нац.валути. Само стой и гледай. Той за това дядя Тръмп смени се върти на 180 градуса.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 37Не, в москва не съм бил нито веднъж. Впечатленията ми за чистотата в транспорта са от мали и средни градчета и Петербург.