Нинова в атака: ГЕРБ и Патриотите ще предадат народа

"Ще сезираме органите при злоупотреби във властта"
Обновена: 22 апр 2017 12:39 | 22 апр 2017 12:05, Александър Попов
246

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

ГЕРБ и Патриотите спечелиха в името на народа, но ще го предадат в името на властта. Това заяви Корнелия Нинова по време на заседанието на Националния съвет на БСП.

Според нея няма да има минимална пенсия от 300 лв. и преизчисляване на всички пенсии.

Още по темата

"По волята на избирателя останахме втора политическа сила в 44-ото Народно събрание. По решение на тази зала и на Националния съвет сме опозиция на бъдещо, ако бъде съставено, управляващо мнозинство между ГЕРБ и "Обединени патриоти". Като опозиция ние сме си поставили основните задачи. Поздравявам парламентарната група, която започна парламентарния сезон сериозно, аргументирано и в изпълнение на предизборната ни кампания. Първата ни задача е да изнасяме, да уведомяваме обществото и да сезираме органите, които се занимават с разследване на всички злоупотреби на властта", заяви Нинова в стъпителното си слово.

Нинова подчерта, че БСП е внесла предложение за преизчисление на пенсиите. По думите й това до края на годината ще струва 400 млн. лв и този източник е възможен.

"В изпълнение на предизборната си програма внесохме предложение за анкетна комисия, която да се занимава с всички случаи на страната, в които некоректни работодатели не изплащат заплати. Ние сме партията, която представлява работещите и това е един от първите ни законодателни актове", отчете още лидерът на БСП.

Другата седмица партията ще внесе Закона за храните, за възрастните хора и Закона за младежта и спорта.

Очаква се на днешното заседание да бъде гласувана и оставката на Георги Гергов от Изпълнителното бюро, която бе поискана от Корнелия Нинова заради посредничеството му на срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Самият Гергов на влизане на "Позитано 20" заяви "Каква оставка, бе? Няма ненаказано добро".

Попитан какво добро е направил, Гергов отговори: "Много неща. Например към Сашо Дончев или към Корнелия Нинова". Гергов посочи, че заседанието на Националния съвет на БСП е мястото, където сега ще разговарят и за оставката, и за всичко останало, след което ще има пресконференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
1
 
! Отговори
търговци преди 6 години
А пък Нинова ще предаде БСП на Борисов.По колко ли е изтъргувала главите на Гергов и Миков?Е те тая ако не е на Боко агент, аз трамвай ще стана!Неслучайно след като тя стана лидер на БСП и Борисов се сдоби с огромно мнозинство в парламента!С възхода на Нинова следва залеза на БСП!Shut down without restart!
190
2
 
1
 
! Отговори
stefan преди 6 години
bojeeeeeeeeeeeeee tezi nekadarnici praviha 3 pati pravitelstvata s turcite i predavaha balgarskia narod samo i samo da sa na vlast takova licemerie i nahalstvo moje da 4ue6 samo ot komunisti4eska
189
0
 
7
 
! Отговори
Петър янчев преди 6 години
Не ви ли омръзна да замаявате НАРОДА СИ с глупости.45 години го държахте затворен в лагер.След това лидерите Ви начело с Андрей Карлович окрадохте парите от външният дълг.Чрез ВТ дружества.След това с фалита на Банките.После Костово-НИНОВА преватизация.Паследвана от МАДРИДСКИЯ ИЗМАМНИК и СТАНИШКО .Вие всички сте за ЦЕНТРАЛНИЯТ СОФИЙСКИ ЗАТВОР. В северна килия.
188
2
 
5
 
! Отговори
Поета преди 6 години
Де гиди пушка огнеБойкас оптика кат сойка.И куршумче лекода боцне Бандита във сърцеточе то глава ако ударина кухо там ще свари.
187
5
 
6
 
! Отговори
Мутра Сиромах преди 6 години
Ние се възмущаваме от наглостта на мутрата,но те са се уредили до девето коляно.Борисов-милиардер.Цветанов-с 6 апартамента /минимум/.Павлова-за 2 год. с 2 мезонета за 500,000 лева в Лозенец,2 луксозни автомобила и 1 мотор. Москов-за 2 год. с 1 апартамент за 250,000 лева в идеален център на София,автомобил за 30,000 и 1,000,000 в депозити.Бъчварова-милионерка.Плевнелиев-милионер.
186
5
 
4
 
! Отговори
КомуниЗ БорисоФф преди 6 години
До яхнал кобилаАко срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.
185
4
 
5
 
! Отговори
Трепети Бокови преди 6 години
До АнонименДа се радва Боко, че не е Нинова на власт, че сега щеше да е в ареста. Осъдителната му присъда от Страсбург е в прокуратурата и няма давност.Ще го Страхува Нинова, докле е жив. За Сретен да не споменавам, че оня ще му върне тъпкано мръсния номер, който Боко му погоди.
184
3
 
4
 
! Отговори
Магнолията Вехне преди 6 години
Издирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова. Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо.
183
6
 
4
 
! Отговори
Късата Памет преди 6 години
До Гражданин За каква памет говориш. Не виждаш ли, че за един месец хората забравиха безобразията на ГЕРБ и ги избраха отново. От страх да не стане по лошо, без да знаят избраха най- лошото.
182
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нинова в атака: ГЕРБ и Патриотите ще предадат народа"...Не само ГЕРБ и Патриотите предаваха и ще предават народа!До скорошните следващи избори ръководството на БСП трябва да се освободи от всички перестройчици и техните "наследници"!Питър Швайцер още в началото на века писа,че ръководителите на дисидентското движение в БГ са били Л.Живкова и Ст.Тодоров- висши държавни и партийни ръководители на НРБ и БКП начело с бащата Т.Живков! Тогава в БСП ще влязат милион все още безпартийни социалисти!
181
1
 
3
 
! Отговори
extremist преди 6 години
До Анонимен 184 : БРАВО ЧОВЕЧЕ; ДА ЗНАЕШ ЧЕ ИСТИНАТА ТУК НЕ Е МОДЕРНА И СТРАХЛИВЦИТЕ СА МНОГО
180
2
 
0
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ *** СА ЗА ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ. ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ НИНОВА СА ЗА ЛИНЧ...ЩЕ ВИ РАЗЧИСТИМ - НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ ОТМИНЕ
179
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво ще правят но не построят ли Хемус ще ядат дървото
178
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виж само снимка 8 и ще я разбереш какъв бандит е.
177
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От *** може да очакваш само лъжи, клевети, закани и гадни номера.
176
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова е не само отвратителна, но е и жалка.
175
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жената мъжЕ, говорим за оставка от лидерски подт, за каквато Бойко няма топки. Ясно е, че спекулациите с Нинова са задача номер едно, защото ако си свърши работата, на Бойчето кръвното ще е все на макс!
174
6
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Нинова,твоите кални номера няма да минат - не разбра ли,че отвсякъде сте оплескани и хората,НАРОДЪТ, не ви искат ?! Твоята памет явно е много къса,на на НАРОДА не е ! Пом ним как твоите съпартийци на яхаха толкова година на "ползу роду " и накрая "погле днал се Илия - пак в тия!" Хайде,стига си сипала клетви и прдположения -НАПРАВИ НАЙ- ПОСЛЕ НЕЩО СМИСЛЕНО И ПОЛЕЗНО-да плямпа,да разтяга локуми ,да ръси лъжи всеки може / а твоя милост най-много / Мислиш,че си нещо,но си едно ...НИЩО! Жалка си!
173
3
 
4
 
! Отговори
...яхнала е кобила преди 6 години
..ама , ако те яхне и тебе с тоя як зядник .....ше издадеш багажа...
172
4
 
5
 
! Отговори
яхнал кобила преди 6 години
....абе мнооого богати тия от изп. бюро на Решетникова бе ....и толкова акъл ако имаха, нямаше да остане" необяздена кобила".......колко жалко е да си комунист .