Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов

Вотът ще бъде днес на Националния съвет на БСП
Обновена: 22 апр 2017 09:52 | 22 апр 2017 09:30, Александър Попов
170
Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново заложи лидерството си в БСП. Тя ще поиска оставката на бизнесмена Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията на днешното заседание на Националния съвет на партията.

Причината - посредничеството му при срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на "Овергаз" Сашо Дончев, след която избухна скандал с взаимни обвинения за опит за натиск.

Според нея не е редно политическо лице да участва в подобни срещи.

"Аз съм поканила господин Гергов за член на Изпълнителното бюро. Поисках му оставката, той ми отказа. Свиквам Националния съвет, в който участват колегите от цялата страна, и ще поставя на гласуване оставката на г-н Гергов пред Националния съвет на партията", заяви Нинова пред БНТ.

Тя се зарече да си тръгне с достойнство, ако загуби днешното гласуване.

На съвета тя ще представи и доклад за актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията.

Очакваше се на това заседание Нинова да предложи персонални промени в Изпълнителното бюро на партията. Идеята е повече от членовете на партийното ръководство, които станаха депутати, да бъдат извадени от него. Решението кои да бъдат те, ще бъде взето на следващ пленум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали никой не вярва, че тая отвратителна жена ще подаде отставка?
112
3
 
7
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Около Гергов и преди е имало не съвсем ясни неща. Отстраняването му изглежда логично. Де да бяха и другите партии, да махат от редовете си неподходящи хора, но нямат този кураж.
111
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Айде да гледаме сега как социалноангажираният милиардер Гергов ще свие перките на Корни :) Щото първо се гледа парата, после фукарата!
110
3
 
6
 
! Отговори
До 117 преди 6 години
"Корнела праи театро като че ли само Гергов е олигарх с мръсни пари"Със сигурност не е само той олигарх и не само олигарси има в БСП.Въпроса е в това,че като си *** и се дъниш не трябва да те защитават.Това си е в реда на нещата.Не е нормално нашият човек от реформаторския блок да прегражда улици и да спира репортажи и нито Кунева нито Москов да предприемат нещо.Така ли ще ни донесат светлото бъдеще и ще правят демократични реформи.И това ако не е комунизъм.......
109
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов...Боже! Каква драма! Чак ме втресе и се просълзих!
108
3
 
7
 
! Отговори
луцифер преди 6 години
коришката да заложи оставка-може,но ще излъже.
107
5
 
10
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
106
5
 
14
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
105
5
 
19
 
! Отговори
Курнелия нахална преди 6 години
Малко хора си спомнят, че през 2007 същата тази Нинова беше уволнена от Станишев от поста зам. министър покрай скандалната афера с Красьо Черничкия. След като Станишев не е могъл да я изтърпи, помислете си за какво става дума...
104
1
 
9
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Гергов вече е подал оставка,но не това е най-важното.Тая партия трябва да се очисти от всички Гергоподобни за да бъде възприемана като що годе нормална.Освен това да се дистанцира от ДПС по недвусмислен начин.Трябва да си изработи и дългосрочна програма с ясна визия за бъдещето.Дали ще стане?Съмнително,ама тяхна си работа,ако щат....
103
4
 
4
 
! Отговори
Анатема на всички ви преди 6 години
Хайдуккостовата дужина,начеюо с Баш Хайдука,Коня,Данчето с лакиранитр нокти , клоунът-прецедент и още няколко хомосесуалисти обявиха собствената си партия(БКП),на която баха сатрапи за пестъпна и след това окрадоха посред бял ден държавата,както турчин не бе я крал.
102
3
 
12
 
! Отговори
валери преди 6 години
Нинова бега пред ветъра , сега ще се разкрие далаверата с увеличението на газа и как от БСП са били на закритото събрание на КЕВР когато се вдигнаха цените !!!!!
101
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гергов си подаде оставката, но спомена че нещо се готви за разцепване на баба БСП.
100
2
 
9
 
! Отговори
Циник до 119 преди 6 години
Поредния безмозъчен, лигав гол *** с партийна книжка!Анасола ти е родно място а?Глу*пак!Опитай пак!
99
2
 
12
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам защо се вдига цената на газа. Бсп са в опозиция и лапачната е по малко от предвиденото. Ще компенсират с газа и нови цени. Ако им позволим.
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Поисках му оставката, той ми отказа. ""................ми как няма да ти откаже като той е шефа ... направете го и ОФИЦИАЛНО шеф на БСП и да знаем за какво говорим !
96
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май като са в опозиция, няма от плячката за всички. Един друг ще се ядат сега.
95
3
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До До членска карта 7Ми, те всички царски офицери се биха срещу германците... Като преди това се гушкаха с тях... Твърде слаб речник ползвате! И нервите ви, едни разклатени, такива!
94
1
 
6
 
! Отговори
Циник до РАБФАК преди 6 години
*** - политагитаторчета като теб - могат да излъжат само носталгични текезесарски секретари с партийни книжки!Иначе имаш късмет!Ако не беше цензурата на сайта щях да те навра в ку*чи гз!Лесно е - щото си тп!:-)