Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов

Вотът ще бъде днес на Националния съвет на БСП
Обновена: 22 апр 2017 09:52 | 22 апр 2017 09:30, Александър Попов
170
Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново заложи лидерството си в БСП. Тя ще поиска оставката на бизнесмена Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията на днешното заседание на Националния съвет на партията.

Причината - посредничеството му при срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на "Овергаз" Сашо Дончев, след която избухна скандал с взаимни обвинения за опит за натиск.

Според нея не е редно политическо лице да участва в подобни срещи.

"Аз съм поканила господин Гергов за член на Изпълнителното бюро. Поисках му оставката, той ми отказа. Свиквам Националния съвет, в който участват колегите от цялата страна, и ще поставя на гласуване оставката на г-н Гергов пред Националния съвет на партията", заяви Нинова пред БНТ.

Тя се зарече да си тръгне с достойнство, ако загуби днешното гласуване.

На съвета тя ще представи и доклад за актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията.

Очакваше се на това заседание Нинова да предложи персонални промени в Изпълнителното бюро на партията. Идеята е повече от членовете на партийното ръководство, които станаха депутати, да бъдат извадени от него. Решението кои да бъдат те, ще бъде взето на следващ пленум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
8
 
8
 
! Отговори
кп преди 7 години
Заради тази не гласуваха доста комунисти за БСП, Гергов и тази трябва да напуснат тази партия веднага, сега е момента.
92
6
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Дааа, колко голям ще да е бил Радой Ралин. Не по голям от Астрид Линдгрен!!! Тя повече от него мразеше руснаците и стискаше палци за немските момчета, които гинеха несправедливо на Източния фронт... Грабили го били руснаците, с въшки го заразили! Въшльоооо, сравни в какви коптори живееха българите преди 1950 и какво се построи за 10 години след това.
91
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия трябва да го махне тоя на всяка цена! И не само него! Държавата е така прогнила от корупция, грабежи, абсолютна липса на правораздаване и справедливост, че е чудно как още сме на географската карта!!.! Няма да е за дълго.
90
9
 
17
 
! Отговори
Съвременник преди 7 години
Миналото на БСП не е розово, факт. Но и миналото на другите партии не е по-различно. Охранителният бизнес от началото на прехода да не би да е чист и светъл, пък цяла партия се оглавява от негови представители. Бандитската приватизация на Костов и демократите да не би да е чиста, пък днешните десни партии са нейни наследници. Ами ДПС не е ли наследник на турското движение отговорно за атентата на гара Буново? Стига сме се ровили в миналото. Що се отнася до настоящето, Корнелия е права.
89
5
 
7
 
! Отговори
въпрос на приоритети преди 7 години
Присъствието на Mypзилки е вяло. Това е защото Курнелията са я отсвирили в Масква.Сега напъна е на статията за Асма мажоретката на Асад.
88
4
 
5
 
! Отговори
Циник до 96 преди 7 години
Един от малкото - посмял да каже какви престъпници са комунистите...и как заробиха народа!Човек със съвест, и топки!
87
3
 
7
 
! Отговори
МНОГО СИ ПРАВ преди 7 години
До NB!!!!!!!!!!!!!!!ПРАВ СИ ТЕ В ГЕРБ РАБОТЯТ НА ОБРАТНИЯ ПРИНЦИП И В ПЛОВДИВ СЕ ВИЖДА ЯСНО- АКО НЕ КРАДЕШ И РАБОТИШ ЗА ХОРАТА ТИ БИЯТ ШУТА ВЕДНАГА.
86
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова ли времето така застудя, като по време на Коледа. Дошла е за една от двете! Но предпочитам да е за свинаря, много мръсотии направи за Пловдив, много надежди разби и естествено като всеки комунист, доста хора обра.
85
4
 
18
 
! Отговори
Циник до 88 3 преди 7 години
Зарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танкаи ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главатаи скверниш небето и земята.Радой Ралин.
84
3
 
17
 
! Отговори
Циник до 88 2 преди 7 години
А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папироси
83
4
 
10
 
! Отговори
NB!!!!!!!!!!!!!!! преди 7 години
На пръв поглед, ГЕРБерастите би трябвало да се радват за разприте в основния си "политически противник". Всъщност, много ги е страх от примера - може да се окаже заразителен. А в ръководствето на ГЕРБ ЕООД е пълно с такива като Гергов - "национално отговорни бизнесмени" и калинки... А и шефовете им са като футболистите от ЦСКА и Левски - пият заедно, кумуват си, помагат си, а феневоте им си разкървавяват носовоте по улиците. За това рИват на умряло.
82
4
 
19
 
! Отговори
Циник до 88 1 преди 7 години
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.
81
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОРНЕЛИЯ ЩЕ СДАДЕ ВЛАСТТА КАКТО БОРИСОВ ВТОРОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО.КАЗАНА ДУМА -ХВЪРЛЕН КАМЪК.
80
2
 
5
 
! Отговори
Няма проблем преди 7 години
До *** 78 Като написа каскети та се сетих....На полето всичко е наред , сто забратки и един каскет.В кръчмата на кака Радка, сто каскета и една забратка. Р.Ралин.
79
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете Нинова тя се мъчи да направи нещо, но вижте Гергов член на ИБ на БСП един от крадливите и мастити олигарси в България! На Гергов от джоба на хората му подариха ЦУМ, Панаира, Слънчев ден, хотел Санкт Петербург в Пловдив, след което с помоща на общинския съвет открадна 25% от стария град. Всички проверки срещу неги се спират от прокуратурата, защо ли?Всички дружества са задлъжнели нито едно не е на печалба но се финансират от държавната банка за развитие което не и работа и това всичко
78
5
 
18
 
! Отговори
Новите лъжи на БСП преди 7 години
- Ние искаме промяна... - смело заяви дрОгарката Нинова, докато полагаше цветя пред паметника на Тодор Живков- Ние искаме млади лица в парламента заяви дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния журналист Тома Томов(баща му е бил наш партиен другар и началник на концлагера в Белене по времето на соца)- Ние сме за подмладяване в БСП - каза дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния Ламбо(Збогом Ламбо)- Ние сме против корупционните сделки заяви дрОгаря милионер Г.Гергов(свинарят)- Ние сме против корупционните договори за България заяви дрОгарят Р.Овч.Лъжи и пак лъжи.
77
1
 
12
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
На свинаря Гергов по му прилича да оглави партията.Да си спомним за свинарчето Ивайло какви чудесии е направило.А иначе ако Корнелия надделее , Гергов и подарява ЦУМ.Нямам търпения да видим сеира.
76
1
 
7
 
! Отговори
Циник до РАБФАК преди 7 години
И да ме лоботомират - в сравнение с теб - ще ди остана гений! Червени черве*и като теб - бъркат ганглиите с мозък!Така сте родени - безмозъчни червеи!Цуни ме - т*ъпак!Пхахаха
75
4
 
3
 
! Отговори
ФАРК преди 7 години
***....Хаха забелязал съм че си с тежки психични отклонения като мания за величие,непогрешимост,за преследване от афгани и либерали ...въобще тежък клиничен случай ..не се изоставяй една лоборомия ще ти дойде добре.
74
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо драматично няма да се случи. Соц мошенниците ще се съберат ще умуват върху спуснатата задача от Кремъл хем агнето да е цяло хем вълкът да е сит. Другаря Гергов ще обещае да не прави повече така, другарката нинова ще го разцелува пред ИБ на БСП и всичко ще си продължи по старому.