Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов

Вотът ще бъде днес на Националния съвет на БСП
Обновена: 22 апр 2017 09:52 | 22 апр 2017 09:30, Александър Попов
170
Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново заложи лидерството си в БСП. Тя ще поиска оставката на бизнесмена Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията на днешното заседание на Националния съвет на партията.

Причината - посредничеството му при срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на "Овергаз" Сашо Дончев, след която избухна скандал с взаимни обвинения за опит за натиск.

Според нея не е редно политическо лице да участва в подобни срещи.

"Аз съм поканила господин Гергов за член на Изпълнителното бюро. Поисках му оставката, той ми отказа. Свиквам Националния съвет, в който участват колегите от цялата страна, и ще поставя на гласуване оставката на г-н Гергов пред Националния съвет на партията", заяви Нинова пред БНТ.

Тя се зарече да си тръгне с достойнство, ако загуби днешното гласуване.

На съвета тя ще представи и доклад за актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията.

Очакваше се на това заседание Нинова да предложи персонални промени в Изпълнителното бюро на партията. Идеята е повече от членовете на партийното ръководство, които станаха депутати, да бъдат извадени от него. Решението кои да бъдат те, ще бъде взето на следващ пленум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
7
 
8
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ преди 7 години
ВЕЖДИ РАШИДОВ СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ СУТРИН ПО ТВ КАТО ЗАЯВИ ,ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗА ОПЕРА ИМА ТЕРЕН ЕДИНСТВЕНО В ПАНАИРА НА ГЕРГОВ,ДРУГИ ТЕРЕНИ НЯМА В ПЛОВДИВ И БЛАГОДАРИ НА г-н ГЕРГОВ,ЧЕ ЩЕ МУ ПОСТРОЯТ В ПАНАИРА ОПЕРА ЗА 60 МИЛИОНА А ЧЕ ПАНАИРА ИМА 160 МИЛИОНА ЗАЕМИ И ПЛОВДИВ ЩЕ МУ ГИ ВРЪЩА НЕ СПОМЕНА
72
6
 
10
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Другарката Нинова си купи Ролс-Ройс....с работа на 3 смени...и лишения от банички с боза!Електората и е от го*веса с текезесарски каскети!
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 75: "Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите в Русия..."..., пък руснаците в България.
70
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 71 преди 7 години
Какъв ФАРК си ти бе ***?РАБФАК си - явно е!Тп , предния ми коментар - се отнася и за теб!
69
5
 
11
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 7 години
Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите в Русия, е на това му казвам лицемерие. То и затова електората им се състои главно от жертви на телефонни измами.
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова ако заложи нещо друго, може повече интерес да привлече !
67
6
 
12
 
! Отговори
Г-жа Решетникова преди 7 години
Нещата, дето ги рисува ***(другарката Решетникова) трябваше да ги постигнем още на 10 конгрес на БКП(1968 г.). Пфу не успяхме, защо ли? А сега ще ги постигнем,а дано ама надали! Има ли още хора(освен електората на БСП, предимно възрастни хора жертви на телефонни и политически измами ), които да вярват още на г-жа Лъжа ? Има събрани пари за изхарчване в държавата ,това поне червените го умеят добре. Ще допуснем ли комунистите за пореден път да съсипят държавата ?
66
10
 
10
 
! Отговори
ФАРК преди 7 години
Как плюят жалките герберасти и психодесни...страх ги тресе ще се пръснат ...*** пий хапчетата и бягай при афганите да въртиш любоф...
65
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ама на тия сега няма кой да им вземе властта като 44 година, когато обирджиите на мандри са слезли от планината подпомогнати от сталин
64
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Годпожа другарката Нинова си мисли че тя кара влака БСП. Тоя влак го карат от Москва от 1919 година до сега. Нинова е само 1 грам пара в свирката на руския поезд.
63
0
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Това, че си арогантен едва ли те прави много образован. Първите седем години обаче от възпитанието ти са заминали със сигурност заедно с памперса ти.
62
1
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Ако супее с Гергов, следващият е "оръжейният бизнесмен" Манджуков. Яка национализация трябва и никва дмеокрация. Демокрацията създава крадци, разбойници и мошеници, каквито са и писалите коментари по-долу в защита на демокрацията.
61
7
 
5
 
! Отговори
До Дрът член преди 7 години
Как е възможно да действа "в интерес на партията" един толкова компрометиран човек?!Предполагам, че като казваш "партията" нямаш предвид една шепа хора - ояден шайка, която се обогатява за сметка на народ и държава, използвайки партийни и служебни позиции? Едва ли би приел членове на партията ти и нейни симпатизанти да бъдат в по-голямата си част ограничени, неинформирани и патологично наивни необразовани същества. Защото при тези избори предимно такива гласуваха за БСП, освен купените гласове!
60
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Соц кобилата какво се прави на голяма работа, нали ще се обади началника Решетников да не закача руския консул Гергов и тя ще се посepе от страх, после другарите не може да изринат фъшкиите 3 дена от Позитано.
59
7
 
8
 
! Отговори
Циник до 56 преди 7 години
Цитат: "Замен тя казва истената за нещатата в нашата мила родина"Мда ...неграмотни *** като теб няма да видят , и разберат истЕната - даже и да ти влезе в пос*рания з***дник!
58
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 56: "Корнелия Нинова е смела жена която аз лично подкрепям"Слабо я подкрепяш, затова като ти се обадят по телефона, хвърли парите от балкона за да ги занесат на др. Нинова !
57
7
 
12
 
! Отговори
ЗА КАКВО ГОВОРИМ преди 7 години
В ГЕРБ ИМА 70% БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА МАЙКА БКП, В БСП СА ПОД 40% И ПРОДЪЛЖАВАТ МНОГО БЪРЗО ДА ПАДАТ
56
6
 
23
 
! Отговори
Дрът член! преди 7 години
Достойно решение и поведение!Не съм сигурен,че зад това стоят чисти помисли и идеи,но би увеличило доверието на членовете и симпатизантите на партията!Харесваме или не К.Нинова,за последните 27 г. е единствения лидер на БСП,който действа в интерес на партията!
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друг е въпроса, че в България от 44 година до сега нищо не се е променяло, едни и същи са на власт от тогава до сега + новото изборно недоразумение от март 2017 и крадат яко и мощно
54
12
 
12
 
! Отговори
анонинемен преди 7 години
Корнелия Нинова е смела жена която аз лично подкрепям Замен тя казва истената за нещатата в нашата мила родина .Винаги съм харесвала неината лява партия лично аз подкрепих на предрочните парламнтарни избори .