Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов

Вотът ще бъде днес на Националния съвет на БСП
Обновена: 22 апр 2017 09:52 | 22 апр 2017 09:30, Александър Попов
170
Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново заложи лидерството си в БСП. Тя ще поиска оставката на бизнесмена Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията на днешното заседание на Националния съвет на партията.

Причината - посредничеството му при срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на "Овергаз" Сашо Дончев, след която избухна скандал с взаимни обвинения за опит за натиск.

Според нея не е редно политическо лице да участва в подобни срещи.

"Аз съм поканила господин Гергов за член на Изпълнителното бюро. Поисках му оставката, той ми отказа. Свиквам Националния съвет, в който участват колегите от цялата страна, и ще поставя на гласуване оставката на г-н Гергов пред Националния съвет на партията", заяви Нинова пред БНТ.

Тя се зарече да си тръгне с достойнство, ако загуби днешното гласуване.

На съвета тя ще представи и доклад за актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията.

Очакваше се на това заседание Нинова да предложи персонални промени в Изпълнителното бюро на партията. Идеята е повече от членовете на партийното ръководство, които станаха депутати, да бъдат извадени от него. Решението кои да бъдат те, ще бъде взето на следващ пленум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гущера(с прякор ЛЪЖА) се опитва да си скъса опашката. Корни когато лично го е канила в изпълнителното бюро на БСП, да не би да не е знаела, че е виден корупционер и посредник на политически и икономически интереси. Да ме ми се прави на току що събудената Спяща красавица. Чак сега след като човека похарчи милиони и се изкърти от работа за да й събира гласове за егото й, тя се сети, че бил такъв какъвто цяла България го знае. Не на нас тези драматургии!
52
4
 
13
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
ГЕРБ И БСП СА ОТ ЕДНА МАЙКА БКП И ОТ ЕДИН ТАТКО ДС
51
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП/БСП - българският аналог на Ал Кайда/Ал Нусра !
50
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗАПОЗНАТТи не си запознат ти си един бегръбначен червен *** който за нищо друго не става освен да пише простотии за жълти копейки.
49
6
 
14
 
! Отговори
Циник до 43 преди 6 години
Тази "партия" - ( повръща ми се като пиша думата) - та тази партия - унищожи в България ИЗОБЩО ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ПАРТИИ!!! В България няма различни партии - в България има само различни съкращения на ВЕЗДЕСЪЩИТЕ ДРУГАРИ, които от 44 ни лъжат, изнасилват, грабят, и манипулират!Истината е , че това е мафиотска структура владееща държавата!
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз ко само си дава поста май нещо и мина мерака :)
47
5
 
11
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 6 години
ГЕРБ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР И ДА ИЗХВЪРЛЯТ МАМИН ВАНЬО ОТ РЕДИЦИТЕ СИ КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ИДЕИТЕ НА ГЕРБ А С ЛЕЛЯ СИ МЕНТА ИГРАЯТ ТОЧНО С ГЕРГОВ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА ПЛОВДИВ. В ЧЛЕНСКАТА МАСА НА ГЕРБ-ПЛОВДИВ ОСТАНАХА САМО ПОСЛУШНИ ,КРАДЛИВИ ,***,НАРКОМАНЧЕТА
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето един типичен пример за тая партия свинаря гергов, от ткзесар без срам и с лакти до мултимилионер, в партиата на пролетариата само върли капиталисти вълци и мултимилионери олигарси
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** лъжечета те и се отвращавам още повече! такова ейзуитско писане, такава манипулация ... не се чудете, че на другите избори 55% няма да стъпят в стаичката... не сме толкова прости, колкото ви се иска!
44
8
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Корнелия може да е била в миналото всякаква, но в момента е последователна и реагира точно както трябва.Не съм привърженик на Бсп, но за тези като коментар N 15- Бсп е със значителни резултати спрямо предишното гласуване, защо да са загубили?В заключение - Корнелия че се вдига в очите със желанието си да промени нещо!
43
3
 
12
 
! Отговори
БРАВО БАЦЕ ТИ СИ преди 6 години
ГЕРБ КАКВО ЧАКАТ МИ НЕ ИЗКЛЮЧВАТ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИВАН БОРИСОВ ТОТЕВ ПОДЛОГАТА НА ГЕРГОВ
42
10
 
13
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Братство , равенство и социализъм. Над 50 години ни лъжат, че сме братя и равни ама останаха само на приказки. Както и сега *** Нинова(г-жа Лъжа) щяла да замрази заплатите на депутатите. Това може и да работи сред бабите които хвърлят пари от балкона на ало-измамниците и гласуват наново вярвайки в БСП , но тази демагогия не върви за нормалните хора. Като бяхме толкова равни , защо другарката Нинова и нейния любим Кирчо Добрев(бивш трафикант) са милионери , а баба Гицка от село е с 150 лв. пенсия ?
41
3
 
12
 
! Отговори
формат А3 преди 6 години
До мнениеЗаради такива като Гергов и още няколко стари муцуни не гласувах за БСП. Нинова е на прав път и като политик е отлична. Ако на гласуването на нея и покажат пътя БСП да се пише умряла. Това е последният шанс на БСП.=не бях чел до момента толкова много манипулация, събрана в 4 изречения!Браво, Майсторе, майстор си!
40
10
 
16
 
! Отговори
българин преди 6 години
БСП е една безродна партия която прокарва чужди интереси.Най-добре ще е да се саморазпуснат.
39
3
 
3
 
! Отговори
Циник до 36 преди 6 години
Мен ме трият....но още има горди, и мислещи българи - като теб!Браво!Искрени поздрави!
38
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Корнелия - То и Путин правеше имидж с този евтин номер...при крепостните върви, защо да не върви и при пенсиите !
37
6
 
12
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 6 години
И за първолаците е ясно,че свинаря Гергов играе в отбора на Бистришките тигри т.е ГЕРБ.ГЕРБ му дадоха останалия държавен дял от Пловдивския Панаир.ГЕРБ му отпуснаха заем от държавната банка за възстановяване и развитие.Благодарение на Гергов Тотев печели изборите в Пловдив.
36
8
 
15
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Заради такива като Гергов и още няколко стари муцуни не гласувах за БСП. Нинова е на прав път и като политик е отлична. Ако на гласуването на нея и покажат пътя БСП да се пише умряла. Това е последният шанс на БСП.
35
10
 
12
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
ДА! Тези имена и истории не ги ли знаеше "КОрнелия Нинова лъжливата промяна"?? Ами тогава не става за НИЩО!! Какво ще ми гласува и предлага в НС??"НОвите дрехи на царя"( дали е чела приказката??? Не искаме хора, НЕИНФОРМИРАНИ да ни бъдат "за еталон.Никога не съм членувал в БКП от 1945 до сега. В никоя партия досега-2017.НО винаги заставам на страната на ПРОГРЕСА,ДЕМОКРАЦИЯТА.Не БСП- Наглост, Забрава, Заблуда за немислещите.
34
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи път червените *** мълчат по по важна политическа тема. Явно нямат спуснати опорни точки и парички. Човека с парите е път да го изгонят от БСП и доста *** ще останат без работа.