След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава

Бизнесменът няма да "излива помия" по партията
22 апр 2017 14:04, Александър Попов
205
След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Георги Гергов подаде оставка като член на Изпълнителното бюро БСП. Той е направил това сам пред Националния съвет на партията и така не се е наложило да се провежда гласуване. 

Предложението направи лидерът на столетницата Корнелия Нинова в края на встъпителното си слово.

Още по темата

"С оглед на последните събития от няколко дни, които представляват обществен и медиен интерес, и събуждат много въпроси към партията, поставям на вашето внимание предложението да освободим Георги Гергов от ИБ на БСП. С уважение към него, с това- че е партиен човек, с това- че много години работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, в която е замесена индиректно, разбира се, БСП, предлагам той да бъде освободен от Изпълнителното бюро, тъй като е политическо лице, в качеството на член на бюрото, и не приемам за редно политическо лице да участва в такива събития", заяви Нинова.

Тя бе заявила преди червения пленум, че ако Гергов остане в ИБ на БСП тя ще напусне председателското място.

Самият Гергов на влизане за Националния съвет бе в доста добро настроение и заяви директно пред медиите: "Каква оставка, бе?".

По време на самото заседание явно е променил мнението си.

"По-добре да се приеме оставката ми, защото създавам напрежение и разделение в БСП", заяви Гергов, напускайки червения пленум. Той бе категоричен, че няма да "олива с помия" партията, но предупреди, че "ще излязат много скелети и истини".

"Имам врагове, защото съм силен човек, отстоявам позициите си и знам какво искам", заяви Гергов и припомни, че Нинова е станала лидер и благодарение на неговите гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА ДЪРТАТА ИМА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ХВАНАХА НА ГРАНИЦАТА С ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО НЕДЕКЛАРИРАНА ВАЛУТА НЯКОЙ ДА ПРОВЕРИ ДАЛИ НЕ Е ПРАНЕ НА ПАРИ А ДАЛИ НЕ СА ОТ ТРАФИКИРАНЕ НА ЗАБРАНЕНИ СТОКИ. ТАЗИ ПАРТИЯ Я ОБЪРНАХА В УБЕЖИЩЕ НА МИЛИОНЕРИ КОИТО ГЛЕДАТ ДА СИ ОПЛЕТАТ КОШНИЦАТА. НАМЕРИХА ЛИ КОЙ ОТКРАДНА 70 000 ЛЕВА ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА. АМАН ОТ ПАРТИЗАНИ, ГА НЕМА КОГО ДА КРАДАТ КРАДАТ СВОЙТЕ- ВИЖ МИЛИОНЕРИТЕ НИ НА ВСИЧКИ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ ЗАПОЧВАХА С ПРОИХОЖДАМ ОТ БЕДНО РАБОТНИЧЕСКО СЕМЕЙ
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До демократКато става дума кой се опрасил, не трябва да гледаме Бочко, Лилянка ... добре че махнаха онази лоена топка от Монтана. Но има една разлика, някой се опрасяват бавно, а други - за има няма 2-3 години!
137
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До човек от народаЯвно не си от народа, а от ГЕРБ. На тях това им е заветната мечта - да се върне някой като Миков и да си разиграват игричките. Е, не става! Ще си ручате победата с вси колците! А ако искате по-скоро да се разпадне неродената коалиция, седнете да ремонтирате Постановление 208... Тогава ще видим кой кой е, особено сред партньорите! Голяма веселба ще бъде!
136
1
 
8
 
! Отговори
Махнаха един... преди 6 години
СВИНАР---от комунистическия свинарник----остават обаче още много ......!
135
3
 
5
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 6 години
Другари,защо се целите като младо ПУ*тенце от голям х*й? Бъдете единни,като при групов секс.
134
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако разкритията продължат , ще се окаже , че не Нинова е загубила изборите ,а Цацаров е активният в собствената на Борисов партия !
133
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази толкова се катаризира, че ще вземе да върне братя Галеви!
132
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Корни,все едно Бибитко да махне Цвъки
131
1
 
5
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Аааа...., не обиждай свинете, те нямат вина, че другаря прилича на тях, а не те на него!!!!!
130
2
 
5
 
! Отговори
.... преди 6 години
Писала съм доста сериони неща.. сега малко и а.. си спомних някаква песен от баба ми:"...на тънка шийка -герданче..." та като гледам снимката.... май има герданче.. или синджирче.." Галев и той имаше...
129
3
 
13
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
В БСП явно има война между отделнитв кланове.Доня Корнелия очевидно е във възход.
128
5
 
18
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Освобождаването на Гергов от Изпълнителното бюро на БСП е стъпка в правилна посока.
127
6
 
21
 
! Отговори
Свинаря бил прост преди 6 години
Гергов е учил в Аграрния. Преподаватели са ми казвали, че е тилкова *** че не можел да събира и умножава. Къде простите хора стават богати? При комунизмза и в псвдокомунистически общества (каквито сме ние).
126
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе откога герберските *** станаха фенове на Гергов.Току що Корнелия вдигна още повече рейтинга на БСП.
125
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРГОВ Е ЕДИН ОТ ИЗМАМНИЦИТЕ НА ПРЕХОДА.***,СЕЛСКИ ТАРИКАТ НАЗНАЧЕН ЗА МИЛИОНЕР ОТ БКП.НИНОВА ДА ВНИМАВА, ЗАЩОТО СВИНАРЯ Е МНОГО ОТМЪСТИТЕЛЕН.
124
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова си мисли, че като разчиства обора на бсп и ще се докопа до властта. Няма как да стане, хората помнят какви ужаси причини бсп - инфлация, липса на храна, раздаване на пари, ограбване набанки, мегастроежи, откъдето падат милиони комисионни. Беше аха за малко да излъжат и те си показаха зъбите, преди да захапят кокала. 50% разбраха, че пак щяха да допуснат грешка, че вълка е агне, но усетиха че само е в овнешка кожа. Сега вече как ще лъжат незнам и не ми се вярва някой да им се върже.
123
0
 
8
 
! Отговори
упс.... преди 6 години
".... и знам какво искам", заяви Гергов"--------МЪ то си му личи, бе!!!!!!Достатъчно е да му хвъриш бегъл поглед и всичко ще ти стане ясно!
122
7
 
7
 
! Отговори
КорнаЗабравиФолклора преди 6 години
Корне, Корнеее, ох аман, аман!Корне, Корнеее, ще дойде зор заман!КОРНИшонка от Крушовица послушно защитава нечии интереси и е наточила нокти и зъбки за парченце от баницата на големите олигарси.Но не се сеща, че когато атовете се ритат, ще пострада магарето.
121
2
 
9
 
! Отговори
ДО 140 преди 6 години
Две неща са вечни на този свят Вселената и човешката Г.Л.У.П.О.С.Т. - А.Айнщайн.
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голяма мъка налегна БЪЛГАРИЯ- ЕДИН ИСТИНСКИ БАЛКАНСКИ СОЦИАЛИСТ МИЛИОНЕР НАПУСНА ИБ НА ПАРТИЯТА МАЙКА И СЕГА КОЙ ЩЕ ЧЕРТАЕ ВЕРНИЯ ПЪТ КОЙ ЩЕ ВОДИ БГ СОЦИАЛИСТИ ПО ВЕРНИТЕ ПЪТИЩА НА СОЦИАЛНИТЕ БОРБИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ, КОЙ ЩЕ ИМ КАЗВА КАК ДА ПЕЯТ НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ НА КРАК ОТ РОБИ НА ТРУДА, А СЕГА КАКВО СТАНА С МИЛИОНИТЕ МУ, НАЛИ ЩЕШЕ ДА ГИ РАЗПРЕДЕЛЯ СОЦИАЛНО С БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ- МЪКАААААААААА, БАЛКАНСКИ ДРАМИ И АМИ СЕГА ........