След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава

Бизнесменът няма да "излива помия" по партията
22 апр 2017 14:04, Александър Попов
205
След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Георги Гергов подаде оставка като член на Изпълнителното бюро БСП. Той е направил това сам пред Националния съвет на партията и така не се е наложило да се провежда гласуване. 

Предложението направи лидерът на столетницата Корнелия Нинова в края на встъпителното си слово.

Още по темата

"С оглед на последните събития от няколко дни, които представляват обществен и медиен интерес, и събуждат много въпроси към партията, поставям на вашето внимание предложението да освободим Георги Гергов от ИБ на БСП. С уважение към него, с това- че е партиен човек, с това- че много години работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, в която е замесена индиректно, разбира се, БСП, предлагам той да бъде освободен от Изпълнителното бюро, тъй като е политическо лице, в качеството на член на бюрото, и не приемам за редно политическо лице да участва в такива събития", заяви Нинова.

Тя бе заявила преди червения пленум, че ако Гергов остане в ИБ на БСП тя ще напусне председателското място.

Самият Гергов на влизане за Националния съвет бе в доста добро настроение и заяви директно пред медиите: "Каква оставка, бе?".

По време на самото заседание явно е променил мнението си.

"По-добре да се приеме оставката ми, защото създавам напрежение и разделение в БСП", заяви Гергов, напускайки червения пленум. Той бе категоричен, че няма да "олива с помия" партията, но предупреди, че "ще излязат много скелети и истини".

"Имам врагове, защото съм силен човек, отстоявам позициите си и знам какво искам", заяви Гергов и припомни, че Нинова е станала лидер и благодарение на неговите гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Чета и не мога да повярвам на" ушите си"Отново толкова много енергия за бля бля и отново от понеделник с наведени глави и бездействащо чакащи за малко свободно време, че да попишем пак във форумите.Там се чувстваме полезни!?!
118
0
 
1
 
! Отговори
Парнонет Токаспря преди 6 години
ми шо сме у София тогава тука? Поне да дават купони.
117
8
 
11
 
! Отговори
човек от народа преди 6 години
Г-жа Нинова ако искате да сте честен политик в очите на народа просто вие самата трябва да напуснета тази четгеджийска-мафиотска партия...ха.ха.ха
116
1
 
11
 
! Отговори
БЕЗ ГЕРГОВ? преди 6 години
БОЖЕ, свинете ще умрят от глад? Кой ще ги рани?
115
4
 
18
 
! Отговори
демократ преди 6 години
пенсионери питате ли се още защо пенсиите ви са толкова малки???? ами вижте ги тези за които гласувате колко са се опрасили...
114
2
 
9
 
! Отговори
читател преди 6 години
Странно, и кой ще ги храни сега, само Дъбов няма да насмогне...
113
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази физиономия е достойна за Председател на Парламента! И не мога да Ви разбера Вас!!! Преди хулехте Нинова и БСП, че била партия на олигарси и милионери, а сега врещите защо ги гонела.Ами радвайте се на милиардера - тиква и така.....
112
0
 
2
 
! Отговори
120 преди 6 години
Което ми звучи по добре, това име ще пиша. Знам, че се казва Домислав. А случката се случи оня ден по телевизията.
111
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подъл свинар
110
8
 
11
 
! Отговори
Георги преди 6 години
До До 45, Пич аз съм костовист и НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ , ако трябва да избирам САМО между Корнелия Нинова и Борисов ЩЕ ИЗБЕРА Нинова, и то ТОЧНО ЗАТОВА ЧЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛИ ТАКИВА КАТО ГЕРГОВ ОТ БСП .
109
3
 
15
 
! Отговори
Възрастен преди 6 години
Ще ми се да попитам тези плюещите .Добре не харесвате .А ВИЕ В КАКВО ВЯРВАТЕ???? Малокултурни сте видно е личи си,но какво точно искате??? На нашето поколение не му разрешаваха и една стотна от това което вие бълвате.Как да ви разбере човек?Анархисти ли сте,хейтъри ли сте ,*** ли сте.Много малко от вас пишат смисленни неща. А г.а.д.о. сти и ругатни са присъщи на един друг етнос който уж вие не обичате.Недоволствайте човешки, не животински.
108
0
 
15
 
! Отговори
до 127 преди 6 години
колко много врагове на народа-капиталисти, и БКП ича в тази партия :)))))
107
1
 
19
 
! Отговори
просто човек преди 6 години
Навремето ни учиха че капиталистите са враг номер едно на народа....Как ли преживяха катарзис и живеят половината в Западна Европа(или империалистически САЩ) и станаха така омразни капиталисти?...ха.ха.ха
106
3
 
2
 
! Отговори
До 120 преди 6 години
Като тролиш,,професионално" да беше му научил поне името на Дончев.
105
5
 
11
 
! Отговори
До Гробокопача преди 6 години
Той беше дясната ръка на Нинова,с негова най-голяма помощ я избраха,ти го изкара,,гербер"Ашколсун ,другарю млади.Нямате грешка вие червените ,още малко и Луканов и Виденов ще кажете че са били от Герб,пък някой второкласник ще ви повярва.Боже каква наглост.Наистина тази идеология е изтъкана и почива само на лъжи.И насилие.Засрамисе,опомни се,ограмотти се .Или ти просто за двата лева си длъжен да пишеш тази г.л.у.п.о.с.т. Ученик на Нинова
104
2
 
19
 
! Отговори
червената мафия преди 6 години
Има ли смисъл да припомням кой и защо създаде групировкикато СИК, ВИС, Мултигруп?!Има ли смисъл да припомням, че през 1996 г. 12 банки в България бяха фалиранипо време на правителството на Жан Виденов. Тогава над 300 000 000 000 лв.(триста милиарда) необезпечени кредити бяха раздадени основно на приближени наръководствата на тези банки кръгове, а финансовата система на държавата бесрината умишлено. Днес, след разсекретяване на досиетата на Държавна сигурностние вече знаем, че всичките тези 12 банки бяха ръководени от кадри на Държавнасигурност и БСП.<span class=msoIns><ins> <br
103
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ще излязат много скелети и истини"..от криптата ли ше излязат ? а ше си носят ли *** , пергела и престилката?п.п.всичко е парлама! нарочно се раздуха около цацата, за да има повод свинаря-масон да му бъде "поискана оставката", той да си я подаде и да се оттегли в "сараите" (в ложата), от където да продалъжи да дърпа кончетата. очаквам "ученика" му -дългият комсомолският секретар с мартениците и офшорните сметки да бъде активиран !
102
3
 
11
 
! Отговори
гочев преди 6 години
Не ви ли побиват тръпки, българи? тази *** на снимката и една друга, доста по-тлъста от него, викат й Пеевски, ограбиха и съсипаха България! Банкянската мутра, фанатик-комунист и другарите му от престъпната им и кървава комунистическа партия им я харизаха! Само че сега банкянската мутра се спотайва като пръдня в *** и дума не обелва за Панаира! И не само за Панаира. И за "Булгартабак" и за контрабандите и за чудовищната корупция!
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Репортерка пресреща Лили и Тонислав Дончев, и за да ги предразположи към микрофона им прави комплимент: - Тежката артилерия на Герб!Лили се опули още повече като сфинкс! Дончев като кавалер каза нещо да я извади от очевадно дебелото положение и подминаха уплашени. А истинската артилерия там е Деси Атанасова. Останалите са в майчинство.
100
4
 
7
 
! Отговори
Бастун патреот преди 6 години
30 години след 10 ноември пряката и официална наследница на БКП все още е важен фактор в политиката и има 80 депутати на поредните избори! какво означава това. Само поради това, че Тръмп не му позволиха да се сприятели с Русия и за да не изпуснат нашите мафиоти европейските пари БСП бе поставена на второ място на тези избори. То си пролича как герберастите се изпокриха, когато Там избраха Тръмп и когато се разбра, че няма страшно мафията ги постави пак напред!