След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава

Бизнесменът няма да "излива помия" по партията
22 апр 2017 14:04, Александър Попов
205
След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Георги Гергов подаде оставка като член на Изпълнителното бюро БСП. Той е направил това сам пред Националния съвет на партията и така не се е наложило да се провежда гласуване. 

Предложението направи лидерът на столетницата Корнелия Нинова в края на встъпителното си слово.

Още по темата

"С оглед на последните събития от няколко дни, които представляват обществен и медиен интерес, и събуждат много въпроси към партията, поставям на вашето внимание предложението да освободим Георги Гергов от ИБ на БСП. С уважение към него, с това- че е партиен човек, с това- че много години работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, в която е замесена индиректно, разбира се, БСП, предлагам той да бъде освободен от Изпълнителното бюро, тъй като е политическо лице, в качеството на член на бюрото, и не приемам за редно политическо лице да участва в такива събития", заяви Нинова.

Тя бе заявила преди червения пленум, че ако Гергов остане в ИБ на БСП тя ще напусне председателското място.

Самият Гергов на влизане за Националния съвет бе в доста добро настроение и заяви директно пред медиите: "Каква оставка, бе?".

По време на самото заседание явно е променил мнението си.

"По-добре да се приеме оставката ми, защото създавам напрежение и разделение в БСП", заяви Гергов, напускайки червения пленум. Той бе категоричен, че няма да "олива с помия" партията, но предупреди, че "ще излязат много скелети и истини".

"Имам врагове, защото съм силен човек, отстоявам позициите си и знам какво искам", заяви Гергов и припомни, че Нинова е станала лидер и благодарение на неговите гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
6
 
! Отговори
Недоволен до 95 преди 6 години
То па щот левите са едни левии.И а един истински ляв и той е Евженя минчева.
78
3
 
16
 
! Отговори
До 87Анонимен преди 6 години
Млади невъзпитани момко .Аз съм на 68 години,имах прекрасна професия и имам добра пенсия .Шушляци и шлифери са хора с речник като теб.Не си ниво,явно си от тези юнаци със сините венци ,на които им плащат ,,за да имат мнение" Роден съм и живея на Дондуков от1949г. Като ти гледам речника имаш ,,люлински акцент" Няма да ти отговарям повече.Когато някой действително е Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено
77
4
 
13
 
! Отговори
Циник до РАБФАК-а преди 6 години
Няма десни в България!Има само пребоядисани...но БСП са "развъдника" на всички!
76
2
 
13
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
Абе ей ... не мога да разбера 100летницата, 100летница ли е? Тези сегашните хора признават ли се за онези, та ги наричаме така?
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека взе парите и каза,чакай малко.
74
3
 
11
 
! Отговори
Циник до смЕх преди 6 години
Вота тогава беше - защото народа се хвана , като удавник за сламка!Вярваше, че царя алкохолик комарджия ще милее за него!Уви - обикновен пладнешки разбойник се оказа!
73
3
 
8
 
! Отговори
марин преди 6 години
Много се разсмърдя в партията и смърди на ГАЗ , далаверата с увеличаването на газа и натиска върху КЕВР май не можа да се ароматизира !
72
6
 
12
 
! Отговори
смЕх до Циник преди 6 години
Най-много ме изненада мадридския крадец когато сътвориха уж невъзможното трио с червените и фе.со.вете 3-5-8 тогава окончателно се уверих, че всичко е за кокала народа кучета го яли.
71
7
 
9
 
! Отговори
sistem error БСП преди 6 години
Това е битка на клановете на СДС в БСП и в същото време на проруските лобита на КГБ и ГРУ. Най-добре е за България​ще бъдетази престъпна организация да бъде закрита. Винаги е защитавала чуждите за България руски интереси и е отговорна за най-големите беди сполетели Родината.
70
7
 
9
 
! Отговори
Деца,деца!!! преди 6 години
Аз мисля като Зоза ,хората избраха по-малкото зло.Вие малките нямате ама никакво понятие какво е социализЪма.Както каза бай Тошо ,,едно недоносче"Важното е да не са комунистите на Нинова на власт.Чугунените глави. Полека лека трябва да си идат ,трудно е нещо което се е изграждало и вкоренило в част от народа да бъде изкоренено.Може би и вие ще опитате меда и жилото на БКП ,за да си направите собствен извод Сега си плюйте на воля власта,премиера, президента ,опозицията и каквото ви падне.Слободия
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Султанката си разчиства султаната. Чакаме да видим кой ще е следващият? Какво стана с олигарха Добрев? Къде ще бъде послевно, дали в парламента или в ръководството та партията - майка?
68
2
 
1
 
! Отговори
70 преди 6 години
Кире.няма как да стане. Това се учи само в соцакадемията това са години на усъвършенстване в подходяща среда
67
0
 
5
 
! Отговори
Циник до 74 преди 6 години
Бетонираната ти тиква ...се опитва да мисли!Получава се рядка шльокавица - нуждаеща се от превод!
66
1
 
12
 
! Отговори
МФ преди 6 години
Такива крадци и далавераджии, дето им викат олигарси, като този, нямат работа в политическият живот на страната! Те имат място само пред ТЕМИДА! Всяка партия която има такива личности в управлението си, е обречена на изчезване!!!
65
4
 
8
 
! Отговори
Циник до смЕх преди 6 години
Няма! И да е имало мъзможност да се роди "български Конрад Аденауер" комунистите я унищожиха заедно с Костов - през далечните 89, 90, 91...Няма да има такъв!Цялата система е заразена, и опорочена от червените...и наследниците им!
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Канибализма е най-често практикувана дисциплина още от времето на създавабето на БКП/БСП. Но какво може да се очаква от една мафиотска организация, която използва членската маса единствено като миманс и за оправдание на престъпната практика на ръководството.
63
2
 
2
 
! Отговори
водач на МПС преди 6 години
Спокойно. Не сканирам никого. Сега си хапвам и си пийвам червено винце. Наздраве на цялата компания !
62
1
 
8
 
! Отговори
смЕх до Циник преди 6 години
Точно в това е бедата не съм сигурен дали изобщо ще се пръкнат свестни политици май положението вече е безнадеждно.
61
3
 
3
 
! Отговори
баба франга преди 6 години
Още две години "трусове" и край.После, ако искат, нова партия да си правят.
60
6
 
10
 
! Отговори
Циник до смЕх преди 6 години
Малко хора осъзнават, че в България има само една партия....и нейни метастази!Рак наречен БСП....се рои...защото в редиците му има още неоядени , незадоволени крадци!Съкращенията са само от "кумова срама"