Нинова била зависима от тези, които я направили лидер

Следващите й стъпки ще са решаващи , смята Янаки Стоилов
Обновена: 25 апр 2017 11:00 | 25 апр 2017 11:00, Анисия Иванова
26

 

Янаки Стоилов от "БСП за България" заяви, че председателят на партията Корнелия Нинова все още е зависима от хората в организацията. В студиото на "България сутрин" той посочи, че цената на избора й са били политически сделки на Конгреса.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът коментира решаващи са следващите стъпки, които Нинова ще предприеме като реформи в партията.

"Както Корнелия може да се справи с "теста" на следващия Конгрес на БСП, така може и да се сблъска със съпротивата на тези, на които разчита. Може да получи отпор от хората, които я доведоха на власт - това е голямо противоречие", смята Стоилов.

Запитан има ли външно влияние в политиката, която Столетницата води, той отговори, че такова има в политиката на България.

"Тези влияния са многопосочни - от Запад, от Изток. Аз поставям въпроса за зависимостта на българския политически живот от външни фактори и от неполитически такива", обясни Стоилов.

Той не пожела да даде по-конкретен отговор на въпроса и посочи, че влиянието в политиката на БСП е не по-голямо, отколкото е в българския политически живот изобщо.

А откъде идва то - времето ще покаже, заключи Янаки Стоилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари