Нинова била зависима от тези, които я направили лидер

Следващите й стъпки ще са решаващи , смята Янаки Стоилов
Обновена: 25 апр 2017 11:00 | 25 апр 2017 11:00, Анисия Иванова
26

 

Янаки Стоилов от "БСП за България" заяви, че председателят на партията Корнелия Нинова все още е зависима от хората в организацията. В студиото на "България сутрин" той посочи, че цената на избора й са били политически сделки на Конгреса.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът коментира решаващи са следващите стъпки, които Нинова ще предприеме като реформи в партията.

"Както Корнелия може да се справи с "теста" на следващия Конгрес на БСП, така може и да се сблъска със съпротивата на тези, на които разчита. Може да получи отпор от хората, които я доведоха на власт - това е голямо противоречие", смята Стоилов.

Запитан има ли външно влияние в политиката, която Столетницата води, той отговори, че такова има в политиката на България.

"Тези влияния са многопосочни - от Запад, от Изток. Аз поставям въпроса за зависимостта на българския политически живот от външни фактори и от неполитически такива", обясни Стоилов.

Той не пожела да даде по-конкретен отговор на въпроса и посочи, че влиянието в политиката на БСП е не по-голямо, отколкото е в българския политически живот изобщо.

А откъде идва то - времето ще покаже, заключи Янаки Стоилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До герберския *** "*** нагла": Време е да си направиш малка корекцийка по това, което отдавна слагаш с copy/paste. Гергов вече не е в ръководството на БСП. И Корнелия Нинова имаше смелостта да заложи поста си срещу отстраняването на Гергов. Все едно Бойко да отстрани Цецо (който е наясно със всичките му далавери). Ще го направи ли? Не вярвам.
19
1
 
4
 
! Отговори
калоян преди 6 години
Сега Гергов който аз много уважавам започва да вади скелети от гардероба, а други скелети като мен например ще гледат и ще тракат с кокалите си от радост.
18
6
 
6
 
! Отговори
Бойко-бедняк преди 6 години
Бойко Борисов е *** чавек от с. Банкя икато такъв преживява само с 15000 лв. влог. За да се изхранва сади картофи и пасе овце. Ама овцете в България са мнооого и всички като него са прости и затова се обичат и пишат едни и същи тъпотии по форумите.
17
2
 
6
 
! Отговори
Dinosaurus преди 6 години
Нали си увеличи подкрепата и "столчетата" в НС, сега кво риве? Да кютат и да папкат, докато могат, щото се самоизяждат от алчност и жажда за облаги.Някой да е чул, че са свършили нещо за някого, освен за себе си?В най-новата история освен да драпат за власт, да я харизват (на ДПС0 и да плюят всички и всичко, друго не са свършили. И да обвиняват кого ли не за "делата" на БКП/БСП.45 год не могат да се оправят за 25 и то от същите мародери
16
2
 
14
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
15
4
 
10
 
! Отговори
калоян преди 6 години
Сега ще се хванат гуша за гуша , *** е уплашена и бега пред ветъра , дясната ръка на Костов по време на криминалната приватизация сега трепери какви ли скелети ще вади Гергов !
14
3
 
15
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
13
4
 
15
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медения месец на г-жа Лъжа мина . Сега идва реалноста , а тя за нея никак не е добра , защото др. Нинова е корумпирана и в ушите .
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, по-голямо *** от теб няма. Кой ти дава право да обиждаш българския избирател, какъвто и да е неговия избор.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде при Гоце,откога дебне!
9
13
 
10
 
! Отговори
Махленски изказ преди 6 години
А бе г-н Стоилов, печелите насмешки. Говорете ясно и с факти. С конкретни имена.Трябва ли да се махнат Гергов и Овчаров от партия, трябва.Тоя казал, оня казал, говорете ясно, по мъжки.Едно е да си завършил Класическата гимназия - като Нинова, друго е да си свинар.Явно е, че настъпа много интереси.Разбира се, че ще има съпротива, и тя няма цвят, това е съпротивата на Олигархията и слугите й.Браво на Нинова, да продължава в същия дух.
8
3
 
12
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
И какво сега едните партийни милионери срещу другите те пък срещу гербавите и всички останали такива, а като ги погледнеш до лани все верни чада на партията майка БКП.
7
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще намерят някой, който да излезе и да направи равносметка на Борисов2. И да каже поне едно нещо, което тоя Вожд да е направил за България? Като не можеш да се похвалиш с нещо свършено почваш да плюеш другия. Дано хората забравят за батаците ти.Ама глада не се забравя.
6
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Али бали портакали.Почнаха да ги ровят разни, готови да я плюят.Герб е толкова затънала в кал, че първо да видят себе си. Борисов няма нещо, което да е започнал и да не го е провалил. Както ще стане и със следващото уптавление.
5
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, зависима е от Решетников.
4
12
 
16
 
! Отговори
оле преди 6 години
Не му прави чест на тоя , дето години наред живя на гърба на БСП ,сега да злослови срещу нейния лидер. Няма такова лицемерие !
3
7
 
14
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!
2
11
 
28
 
! Отговори
Циник преди 6 години
*** си оплете кошницата!Милионерката сигурно си умира от смях, като гледа електората си! "Разпни я!" и "Анатема" когато беше с Костов - сега "Новата надежда" на посткомунягите!Не е виновен - този дето яде баницата....Електорат от го****
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОБЩИ ПРИКАЗКИ НА ЧОВЕК СТОЯЛ 27 ГОДИНИ В ПАРЛАМЕНТА И СЕГА ЛИШЕН ОТ ТОВА СИ ПОПРИЩЕ.