Шефът на либералите зове: ГЕРБ да не взима Патриотите!

По-успешна би била коалиция с проевропейски партии като ДПС
25 апр 2017 20:35,
55
Шефът на либералите зове: ГЕРБ да не взима Патриотите!
Снимка: Dnes.bg

Председателят на Алианса на либералите и демократите в Европа /АЛДЕ/ Ханс ван Баален призова ГЕРБ да не сформира коалиция с крайно десните Обединени патриоти, съобщават от пресцентъра ДПС.

"Бъдещето на България като конструктивен член на Европейския съюз би било много по-успешно, ако коалицията се сформира с проевропейски ориентирани партии", пише в съобщение на АЛДЕ, цитирано от ДПС.

"Движение за права и свободи е такава партия, защото през годините, както в групата на АЛДЕ в Европейския парламент, така и в българската политика, ДПС се доказа като надежден защитник на доброто управление, свободата и демокрацията", се допълва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
12
 
! Отговори
да преди 6 години
С'оросоиди, уволнени сте !!!
5
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България тотално се бъркат понятията патриот и националист. Патриот е всеки който обича родината си независимо от партийните си пристрастия. Националист е всеки който иска да осребри патриотизма си. От тая гледна точка е ясно какво ще стане по нататък с тая смешна коалиция.
4
6
 
26
 
! Отговори
да преди 6 години
щом гей-либералите са против Патриотите това е добре за Българияняма да им минават либерално - к'урвенските номераа за Реформаторския Сорос блок-СРЕДЕН ПРЪСТ !!!!
3
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сбирщина та от псевдо патриоти е нестабилна. Ще провали България. 100%
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога пък ДПС стана про-европейска партия? Последната ми информация беше, че са крайно про-руска партия.Всъщност, като се замисля, по-предишната ми информация беше, че са про-турска партия. Явно бързо се завъртат...Утре може да станат про-нигерийска партия, ако се появи далавера в това.
1
5
 
18
 
! Отговори
Аллах е свиня преди 6 години
Хахахахахахах