Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!

"Да се събудиш и да чуеш кого разследват – това е румънският модел"
Обновена: 26 апр 2017 17:00 | 26 апр 2017 12:00,
210
Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов поздрави прокуратурата за серията проверки в държавни комисии и агенции. В понеделник ДАНС и обвинението влязаха в КЕВР, вчера в АПИ, а днес се очаква проверка в НЕК. 

"Всички искат румънския модел. Това е румънският модел - да се събудиш сутрин и да чуеш кого разследват. Бой по всички, така че да има превенция и да спрем по тази тема да се говори... Каквото и да е съмнение за корупция... Който, където и както го заварят, трябва да се провери и да му се повдигат обвинения", каза Борисов в парламента.

Още по темата

Лидерът на ГЕРБ се срещна в Народното събрание с британския евродепутат от Консервативната партия Джефри ван Орден. Двамата обсъдили бъдещото председателство от България на Съвета на ЕС, което ще съвпадне с преговорите на Великобритания по Brexit. 

"Така че България, освен всички наши отговорности, които имаме, става изключателно важна за тези преговори. Нещо, което надявам се и българският парламент, и политическите партии да съзнават - колко България вече става важна в Европа", каза Борисов. 

"И стабилността, спокойствието, разумът, отговорността пред Европа минава през България. Просто Господ така отреди - в най-сложния момент за Европа България да бъде в центъра", допълни лидерът на ГЕРБ. Борисов допълни и че България трябва да се възползва от възможностите. 

Бъдещият премиер отново разкритикува БСП заради отказа да разреши на Деница Златева да остане министър в кабинета на ГЕРБ и патриотите. 

"Деструктивността на БСП е факт. Само на думи лъжат хората, че са конструктивни по национални теми. Европредседателството е национална тема", каза лидерът на ГЕРБ.

Според него социалистите искат само да рушат, а най-силната им страна били конспиративните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой по тиквите баце, бой да затъпява народа
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От няколко дена няма Ердоган , новини свързани с Ердоган , защо? Или такава заповед ли има от ЕС ?.
134
16
 
6
 
! Отговори
Циник до 149 преди 6 години
Не съм гласувал от СДС насам - но по-голяма тиня от *** няма! И 3 господа да слезят - не могат да ме убедят в противното!Умирам от кеф как *** комсомолските мекеренца - халал да му е на бат ви Бойко!
133
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тикво, моли се Брендо да не пропее.Защото ако Брендо пропее, в квартал Банкя ще има светкавици и гръмотевици.
132
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клети БХ, ако това беше румънския модел, тия бисери нямаше да ги ръсиш от телевизора, ами само по фонокартния телефон от Централния софийски с фонокарта, купена от Лафка-та на затвора и срещу 34 ст./минута разговор. Но... това е положението, ние си го избрахме.
131
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Управлението ще бъде со кютек и со малко кротце и благо .
130
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Румънският модел не е да се създават някакви структури, да се купуват бюра и компютри, а да се вкарват в затвора прокурори съдии, министри, премиери ( да именно премиери). Това се иска от вас г-н Борисов! Ама вие някак ще се разберете с ДпС, Вальо и Дeбелян, ще се нагласи работата, нали?
129
4
 
8
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Ами то и ДСБ не искаше Москов да остане министър, но той остана. Негов избор. Какво занимавате Нинова с искането за министър на Деница Златева. Ако тя е съгласна, нека стане. Ама така е по удобно-БСП не дава. Езуитски ,ГЕРБ предлага постове, които съвсем закономерно няма как да се приемат. Вижте колко сме диалогични, колко сме демократични. Политиката в България е отврат.
128
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Мишо бирата на запад който циника ми хвали, се подава оставка и край с кариерата на политик.Три пъти вече ***:)))Ако ще да е най големия престъпник,нали е наше момче:)))Никсън подаде оставка че е подслушвал журналисти в хотела Уотъргейт.Тук Цецко го оправдаха за незаконни подслушвания.
127
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем за *** ни взеха. Прокуратурата имитира дейност. Ако не бяха тези "нахалници" от ОЛАФ, дето си врат носовете в мутренските далавери в България, нищо нямаше да се случи. По това време Дебеловратия от Банкя беше министър-председател, а Дебелана Павлова - министър на строителството. И подслушването с мобилни станции беше в разгара си. Б.Х., колко от тези 50 милиона ти влязоха в джоба????
126
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата усилено пази Шкембо прокурора! Явно двамата имат общи интереси и разбира се Свинчо - депутат вестнираря.Смрад и отврат!
125
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият факт, че най-нагло и спокойно си пускат такива нахални коментарчета, че този фарс е "Румънски модел" може да ви говори достатъчно колко над нещата се чувства... Поздравления за избирателите на този човек, поставил началото на "румънския модел" :)) Дано сте щастливи и доволни от развитието на държавата, в която живеете.
124
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателства имаше в тефтерчето на Златан Филипов ако още го помните.Там имаше и за Тиквун и за Цвъкьо и за Пръчка Цачева. Имаше и за една ваша любивка Фидосова, дето приличаше на хипопотам от крадене.Обаче КОЙ го открадна това тефтерче.Интересно КОЙ, нали ?
123
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за Мишо Бирата какво ще кажеш бе отворко герберастки ???Доказателтства искал.А за съвещанието в банкянското WC с Миро Мършата като обвиняем и с Кокинов като Главен прокурор на София ???Какви още доказателства искаш. Или за теб това са нормални неща.Просто в БГ за съжаление няма гражданско общество, а само овце и интересчии.Това е голямата трагедия на България.И затова младите бягат навън.
122
15
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
И между другото - единствения успял 3 мандата , един след друг! Докато *** с Виденов, и Стани-шеф все по-дълбоко се ****ха ...докато Костов е*баваше мамата на новоизлюпената десница....докато царчето с Милен Велчев - биволското око, и Ники Василев-гнома крадоха като за последно....изобщо къса е паметта народна - и поуки никакви! Омръзнал им Борисов-искали пак *** да ги крадат - по уютно се чувствали!
121
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така 140.
120
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тези си думи Б.Х. се издаде, че има много много тежък комплекс и страх от румънския модел
119
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво доказателство искаш от това, митничарите да напуснат фабриката на Мишо бирата?!Или да назначиш за митничар един с който рита топка.Теб ако ти се обади Бойко и ти каже така,ще се подмокрих от кеф само.А после ще изцапаш памперсите от страх.Малко наивно мислиш.Нали той назначава министрите.Е те какво?Ще му теглят една защото са много морални
118
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, аз виждам модела на Бай *** - да се събудиш и денят ти да започне с глупостите на Борисов! Българският модел на правосъдие е да се събудиш и да чуеш кого разследват, а Румънският модел е да се събудиш и да прочетеш кого са осъдили с влязала сила присъда и изтърпява определеното съд да наказание.Борисов, Борисов, колкото и да се стараеш да се подмазваш на Цацаров, нито ти ще си вечен, нито Цацаров ще е вечен на поста си, нито ще продължат вечно тези далаверки ...
117
3
 
15
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
Защо някой в частност Борисов се натиска да бъде във власта?- Защото няма пари и едни 5 бона заплата му идват дюшеш?- Защото му е кеф да се фръцка с кортежи на НСО?- Защото е филантроп и иска да измъкне изстрадалия български народ от нищетата? Макар,че два мандата не успя и ще пробва трети?!Едва ли е заради пустите пари, щото човек има една уста и един ***.Най-вероятно е заради най-страшния опиум - власта.Да си играеш на Господ - мизерстващия народ да чака на теб, а ти да се подхилкваш !