Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!

"Да се събудиш и да чуеш кого разследват – това е румънският модел"
Обновена: 26 апр 2017 17:00 | 26 апр 2017 12:00,
210
Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов поздрави прокуратурата за серията проверки в държавни комисии и агенции. В понеделник ДАНС и обвинението влязаха в КЕВР, вчера в АПИ, а днес се очаква проверка в НЕК. 

"Всички искат румънския модел. Това е румънският модел - да се събудиш сутрин и да чуеш кого разследват. Бой по всички, така че да има превенция и да спрем по тази тема да се говори... Каквото и да е съмнение за корупция... Който, където и както го заварят, трябва да се провери и да му се повдигат обвинения", каза Борисов в парламента.

Още по темата

Лидерът на ГЕРБ се срещна в Народното събрание с британския евродепутат от Консервативната партия Джефри ван Орден. Двамата обсъдили бъдещото председателство от България на Съвета на ЕС, което ще съвпадне с преговорите на Великобритания по Brexit. 

"Така че България, освен всички наши отговорности, които имаме, става изключателно важна за тези преговори. Нещо, което надявам се и българският парламент, и политическите партии да съзнават - колко България вече става важна в Европа", каза Борисов. 

"И стабилността, спокойствието, разумът, отговорността пред Европа минава през България. Просто Господ така отреди - в най-сложния момент за Европа България да бъде в центъра", допълни лидерът на ГЕРБ. Борисов допълни и че България трябва да се възползва от възможностите. 

Бъдещият премиер отново разкритикува БСП заради отказа да разреши на Деница Златева да остане министър в кабинета на ГЕРБ и патриотите. 

"Деструктивността на БСП е факт. Само на думи лъжат хората, че са конструктивни по национални теми. Европредседателството е национална тема", каза лидерът на ГЕРБ.

Според него социалистите искат само да рушат, а най-силната им страна били конспиративните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
0
 
! Отговори
Хм преди 6 години
По тая логика Боко и Цецо трябва да са сред първите окошарени.....
175
0
 
1
 
! Отговори
Пълни шменти капели преди 6 години
Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.
174
2
 
13
 
! Отговори
77 преди 6 години
Егати държавата ако след този скандал Павлова не е в затвора . камо ли да се предожи за министър.Проследете благоевградска строителна фирма -рекорд по саниране рекорд по магистрали ,материала трябва много да е заслепен, за да не може да прогледа...
173
1
 
4
 
! Отговори
ivo преди 6 години
Vreme e prokuraturata da podhvane i saniraneto, tam e golqmata dalavera!!! Vsichko do koeto se dokosne LILITO vse e dalavera....
172
2
 
8
 
! Отговори
азот 11 преди 6 години
Бой по гърбината и празната ти тиква Бойко ей така за превенция да не крадеш повече от бедния народ чудейки се от къде да "напълниш хазната" демек твоя бойков кръг. Бой и по ръцете ти да не взимаш повече заеми дето ние ще трябва да ги плащаме и поколенията след нас.Тояга и за бившия и вероятно бъдещ финансов министър на който нещо много взе да му знае балалайка и за оная мисирка със селското име Менда Стоянова която направо си плаче за сливенския затвор с действията си тогава.
171
0
 
12
 
! Отговори
10 % извън парламент преди 6 години
Да се събудиш и да разбереш, кой отива зад решетките това е румънският модел!!!!Не ни прави на гламави!!!!
170
2
 
9
 
! Отговори
Инвалид преди 6 години
Защо спря помощта от 19,50 лв. за инвалидите, другарю? Втори месец вече.Откраднахте ги за да купувате КибапчИта на Хиганията ли?П.П.Не хубаво да се краде от инвалиди да знаеш! Грехота е.
169
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце ти нямаш полза да се въведе румънския модел защото всички от твоята мафиотска партия моментално ще влязат в затвора барабар с Цацата все пак ти си го избра.Другото което е хората дето ще направят рум.модела трябва да са независими честни и най-вече съвестни хора и да питам останаха ли такива.Всичко което се прави е да се замажат очите на Брюксел че видите ли съдебната ни система работи а тя всъщност отчита някаква дейност.Ако наистина работеше бая политици щяха да са зад решетките сега.
168
5
 
17
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Българския диктатор даде разрешение да трепят наред , без да закачат него самия разбира се!Започва ликвидация на опонентите на Мутрата! Дръж се земьо ....Бойко ще те гази!
167
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 174Ами нямаме къса памет, но т.н. "к.енеф гейт" беше закопан от серия нападки срещу други хора и, естествено, от прокуратурата, щото цялата тая пасмина е в Неговите ръце, да не говорим за медиите...Та и сега ще стане същото, като в ролята на дежурната "чистачка" ще влезе тоя Лазаров и...пито-платено, ще го поотупат от тук, оттам, после делата ще се точат с години и накрая ще излязат с тезата, че няма доказателства, а и хората ще са позабравили какво де факто се е случило...
166
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един простичък въпрос като за *** министър председател, колко министри и депутати има вкарани в затвора за корупция, проверките са едно, факт е че след тях не следва ама абсолютно нищо,отстраняване от длъжност не е голямо наказание, освен , че се спира кранчето на даден крадец
165
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лесно да си герберастки ***, никак даже.Тоя Бойко ги ошашави напълно - днес едно, утре друго.Цветанов вече се чуди какви опорни точки да спуска
164
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е..... ти наглия тип.
163
1
 
6
 
! Отговори
polu ostrov преди 6 години
balkanski mir.
162
2
 
28
 
! Отговори
ГЕРБСП=КОЙ преди 6 години
Това не е румънски модел а е игра с публиката или замазване след голямото оакване на Цацаров.Борисов,Пеевски,Гергов и котенцето им Цацаров са модела КОЙ,сега се гласят да изкупят активите на ЧЕЗ
161
2
 
24
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Румънския Модел Бойко е - да се събудиш премиер за 3- ти път , но в затвора да се събудиш ти !
160
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тиква си беше ... тиква остана. това нашето е руския цирков модел
159
2
 
24
 
! Отговори
Буда, преди 6 години
с твойте цаци румънски модел не става...
158
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ Е ВАЖНО КОГО РАЗСЛЕДВАТ А КОГО ЩЕ ОСЪДЯТ ,ЗАЩОТО ДО СЕГА НИКОГО НЕ ОСЪДИХА ,САМО ФОЕРВЕРКИ....А И ДОКАТО НЕ СЕ МАХНЕ ЦАЦАТА КАК ДА РАЗБАРЕМ КОГО ВИЖДА БОРИСОВ В ОГЛЕДАЛОТО ...НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ВИДИМ ЗАЩО БОРИСОВ ,ЦАЦАРОВ ПЕЕВСКИ ТАКА СЕ ДЪРЖАТ РЪКА ЗА РЪКА.....КРЪГОВА ОТБРАНА !
157
14
 
5
 
! Отговори
другарите, преди 6 години
много сте умни! Боко ви каза,ч е сте матрял, вие се обиждате! Ами как да ви нарече човек, като си хвърляте парите през терасите на ало- калпазаните?