Гарантирано от ГЕРБ: Отмяна на сделката за Пловдивския панаир

Няма да позволя името ни да бъде петнено, отсече Борисов
26 апр 2017 16:52,
101
Гарантирано от ГЕРБ: Отмяна на сделката за Пловдивския панаир
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ е на път да отмени сделката за Пловдивския панаир, с която държавата трябваше да се раздели с акции от него.

Ръководството на управляващата партия поиска от Иван Тотев, кметът на Пловдив от ГЕРБ, и на общинарите от ГЕРБ, на утрешната сесия на Общинския съвет  да отменят решението за придобиване на акции от Министерство на икономиката в Международен панаир Пловдив.

Още по темата

Това съобщиха от ГЕРБ след заседание на Изпълнителната комисия на партията днес. Лидерът Бойко Борисов е поискал отмяната заради "опитите за публични внушения, които свързват ГЕРБ със знаков бизнесмен от средите на БСП", съобщиха от пресцентъра на партията.

"Няма да позволя името, авторитета и честта на ГЕРБ да бъдат петнени заради лични икономически интереси", коментира Бойко Борисов в профила си във Facebook.

ГЕРБ припомниха, че раздялата на държавата с панаира започна в края на 2006 г. по време на Тройната коалиция, а сделката беше движена от тогавашния зам.-министър на икономиката и сега лидер на БСП Корнелия Нинова.

"Правителството на Станишев подари без търг и конкурс 49% от капитала на "Пълдин туринвест" - смесено дружество между пловдивската община и компании на Георги Гергов", допълниха от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
21
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Много гаранции от ГЕРБ и нищо направено. Парите за строене на магистрали не се ползвали по предназначение, а самото рязане на лентички от страна на Борисов било фалшива демонстрация за пред медиите. Това разкри Огнян Герджиков. Според мен има още много гербави измами, които не са разкрити и няма време да бъдат разкрити, защото ГЕРБ се връща на власт да краде още. Сигурен съм 100%, че точат пари и от санирането, което ще ни излезе много скъпо на всички и ще го плащаме с лихвите.
64
1
 
8
 
! Отговори
писна ни преди 6 години
Без тия номера-бивши,настоящи и прочие глупости.Всеки човек има право на достоен живот,а когато такива трътки не му разрешават,има право да им спука кратуните и да се хвърли под влака.Справедливо е.Ей тая трътка в средата яде всеки месец по 600 лв от журналистката Ива Николова,защото съд и прокуратура са техни.
63
9
 
12
 
! Отговори
Не забравяйте преди 6 години
Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.
62
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АХ ХА ХА ХА ХА ХА - МАФИОТА БОЙКО КАЗА !
61
7
 
34
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До БОГ БокоНещо повече, противно на написаното във втория абзац, ГЕРБ дори не е "управляваща" партия, защото не е излъчила още кабинет с нейния мандат, който да управлява. Тиквата формално не е никакъв в момента.
60
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ГЕРБ е гарантирано само мизерията!
59
5
 
34
 
! Отговори
Инвалид преди 6 години
Защо спря помощта от 19,50 лв. за инвалидите, другарю Борисов? Втори месец вече.Откраднахте ги за да купувате КибапчИта на Хиганията ли?П.П.Не хубаво да се краде от инвалиди да знаеш! Грехота е.
58
2
 
20
 
! Отговори
до 48 преди 6 години
Разбира се, че и в ГЕРБ има доста ДС кадри. То къде ли няма?
57
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПО ПРОНЦИП БСП И ГЕРБ СА СИ ДРУЖИНКА В ДАЛАВЕРАТА ,НО НЕЩО МАЙ СА РАЗСЪРДИЛИ ЦАРЯТ-СЛЪНЦЕ....И СЕГА СЕ ПЪЧИ ,НО БЪРЗО ЩЕ МУ МИНЕ ДОКАТО ДРУГАРИТЕ МУ ПРЕДЛОЖАТ НЕЩО ПО ТАКА.....
56
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ първо не е партия, а пък за демократична да не говорим. Тя е по-скоро от Ердогановски тип - каквото каже Султанът. А единстврното, което обединява членовете й е краденето.
55
4
 
33
 
! Отговори
БОГ Боко преди 6 години
Като какъв той разпорежда на Кмета, на общинския съвет???Пак ли Партията-майка, Партията -държава.За разлика от Тато на него дори не би трябва чл.1-ви в Конституцията за ръководната роля на БКП, просете на ГЕРБ!
54
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИМА ГЕРБ ИМА ЧЕСТ ?
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Научи се да работиш мошенник на пари
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доневски ти на акъл със нас не може да се мериш на което да е място когото и да слагаш се една полза дреме ми
51
3
 
24
 
! Отговори
??? преди 6 години
Значи чета и плача! Колко наивен трябва да си за да си помислиш, че било то народно събрание било то министерски съвет, било то президент, било то полиция било то съд и прочие и прочие държавни органи ръботят в полза на народа и държавата! Искам да попитам кой от тук пишещите очаква нещо друго освен кражби и *** закони и други неща от тоя сорт от сегашния ни парламент и министерски съвет!? Не за друго ми искам да знам има ли още баламурници в тая "държава"
50
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб са достойни наследници на Бкп. Само дето повече крадат. Онези крадяха ама оставаха по нещо и за народа. Тия съвсем озверяха.
49
3
 
25
 
! Отговори
Иначи е мутра преди 6 години
Едни криви недодялани магистрали и няколко ромски гнезда сьборени, туй то! Другото което е направил за Бьлгария е един гол геврек!
48
0
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Цветелинка Бориславова...завладя цял един държавен курорт Пампорово,след като...продаде една малка банчица,евентуално...наследство от баща й.Явно тя ще е...следващата на прицела на Тиквата.
47
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 49 ТЕ НЕ КРАДАТ ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ, А ЕВРОПА И НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ СМЕТКАТА !Като го попитате този разкрачения с дебелият врат защо е взимал милиарди евро ще ви каже "Аз ги взех за вас , но аз нямам как да ги върна за това вие ще ги върнете".Не се строи, а се кърпи за да има повече поръчки за ремонти и да текат повече пари в джобовете .А че умират хора от рехави НОВИ магистрали, тунели ,това е по вина на хората не ГЕРБ ,ГЕРБ казаха че комунистите били много страшни . Как се бориш със себе си?
46
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми що така, бе Бочко? Твоят човек кметчето на Пловдив две седмици не спря да ни убеждава колко е полезна тази сделка и сега изведнъж точно обратното. Вие грабаджиите сте известни с постоянното си непостоянство, ама сега като как и с какво Тотев ще се пъчи пред общинския съвет, та с това решение ти уби всичко розова в кухата му главичка.