От Facebook: Златева благодари на ГЕРБ, но им отказа

Оценката на партиите за работата й означавала много
26 апр 2017 14:00,
16
От Facebook: Златева благодари на ГЕРБ, но им отказа
Тодор. Снимка: Facebook

Служебният вицепремиер Деница Златева благодари за оценката на ГЕРБ, БСП и ДПС чрез Facebook профила си. Името й беше спрягано за част от новия кабинет на Бойко Борисов.

"Скъпи приятели, благодаря ви за подкрепата. Решението, което взех не беше лесно. Предизвикателството да довърша започнатото през тези три месеца и България да бъде успешен председател на Съвета на ЕС е изключително висока оценка за работата - моята и на екипа ми", пише Златева.

Още по темата

Червеният експерт отбелязва, че нито един успех не е просто неин личен, а зад нея стои млад и мотивиран екип, с който борили всички трудности през изминалите три месеца.

"Благодаря за оценката, която получих и от ГЕРБ, БСП и ДПС. Тя много задължава. Ще продължа да помагам на бъдещия екип по Председателството, защото съм убедена, че само с общи усилия може да успеем. Моят наследник може да разчита на пълната ми подкрепа. Това е национално отговорната позиция по такъв важен за България приоритет", пише още Златева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
запознат преди 6 години
Ха сега познайте кой от изброените знае английски - Рапоня от Банкя , белата Златка , македонския комита , бургаския селенджър с кабеларката , нито един. Като вземат да мецат и преводачката има да се изчервява , горките чужденци . Как пък не записаха един ускорен курс по английски .
14
5
 
2
 
! Отговори
! преди 6 години
Златева, трябваше да се съгласиш! Виж какво прави Станишев; гледа си живота в Брюксел и ви ръкопляска отдалеч! Не позволявай да ти отнемат ЗАСЛУЖЕНОТО МЯСТО някакви от БСП! Какво ти 'помагат?Назад те дърпат.Продължавай с възможностите си, където те поканят на по-хубава работа! Млада си!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Златева трябва да е без мозък да работи под контрола на Асфалт паша. Сутрин му идва една мисъл, на обяд друга, вечерта трета и накрая се е оплел като *** в калчища. И когато се е накендзал до гуша ще му виновна тя или някой от екипа. Той е непогрешим и много интелигентен, никога не греши!!
12
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов търси помирение с БСП, но БСП се дърпа - потъвайте в забвение, крастави комунисти!
11
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всичко изписано и изприказвано по този случай разбрах, че ББ е израснал държавник, КН има много да учи, но на този пост не се учи. С едма дума слаб ръководител е и с къса лента.
10
7
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Какво нещо е, ГЕРБ искат в БСП да има демокрация, за да и вземат Златева;))) ГЕРБ нямат кадри. И да имат нещо като кадри, то те са "калинки", назначени по взаимозависимости и шуробаджанашка линия. Второ, необходимостта да се крадне кадър на врага е специфичен стил на самият Борисов, той е свикнал да си ги пазарува. Герберските *** само едно не разбраха, към настоящият момент, БСП е най-демократичната парламентарна сила, там лидерът се избира, а в ГЕРБ, се подразбира;)))
9
6
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
ЗЛАТЕВА---ПРЕМИЕР ОТКАЗА И ДА БЪДЕ СЪУЧАСТНИК В ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА НЕЍНИЯ ВИСОК МОРАЛ И ИСТИНСКИ ПАТРИОТИЗЪМ ПОДГОТОВКАТА И НАПЪЛНО ПОКРИВА ПОСТА ПРЕМИЕР А ДАНО СЛЕД 3 МЕСЕСА НА НОВИТЕ ИЗБОРИ СЕ КАНДИДАТИРА 3 МЕСЕЦА ИМАТЕ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ГЕРБ ОП И НЕВОЛЯ ТОЧКА
8
9
 
4
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
тази е истинска герберастка -тя е много близка с Томислав Дончев и Лиляна Павлова - и сега дори бяха нагласили как да опукат 150 милиона лева отпуснати за инфраструктурни проекти за председателството на ЕС, затова ще се пукне сега от яд :-)
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 3 месеца не е ясно какво толкова е направила. Единствено е добре че уволниха ГЕРБ калинки.
6
1
 
4
 
! Отговори
human nstep преди 6 години
e, stom lipsva n procenta doverie kam rabotodatelite...adio rio...
5
8
 
21
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
Правото на КАТАСТРОФАЛЕН ПРОВАЛ на председателството на ЕС се пада на Шайката ТИКВИТЕ 3! Сега ще стане ясно ( особено на ЧУЖДЕНЦИТЕ), че назначените навсякъде ГРОБарски КАЛИНКИ не владеят чужди езици (освен УСТЕН Френски). ПАТРИДИОТИТЕ да подкрепят със свои "експерти" - техните лидери са две отказали и един *** (познайте кой-кой е).
4
4
 
22
 
! Отговори
ОП-гербист преди 6 години
Абе има кадри в ГЕРБ, но са калинки ...Нека някой да работи, а ние само да нареждаме.
3
11
 
32
 
! Отговори
ГЕРБ НЯМА КАДРИ преди 6 години
ЗАТОВА ИСКА СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА БСП
2
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
разбира се,че ще откаже. нали нейния червен ердоган ще я изправи до стената,там демокрация няма. там демокрацията пречи. една партия,един глас - гласът на шефа !
1
31
 
14
 
! Отговори
ист преди 6 години
Всички социалисти са завързани като кученца за врата. Явно имат криминални досиета при Корнелиа, и не могат да гъкнат. Тя пък има досие при Гергов. Очаквайте екшен.