Герджиков в очакване на края на мандата: Ще се наспя!

Ядосан е на Нинова, че писала "4" за работата на кабинета
27 апр 2017 09:37,
14
Герджиков в очакване на края на мандата: Ще се наспя!
Снимка: архив, Булфото

За пореден път служебният премиер Огнян Герджиков обяви, че спорните идеи за уседналостта, които предизвикаха брожение сред политици и общественици, не са дело на неговия екип, а на президентската администрация.

Още по темата

"Идеите за уседналостта при гласуване дойдоха от президентството и бяха развити в законопроект, който беше прибързано афиширан. Той има правилно зърно, но не беше както трябва направен и представен. Не съм вътре в казуса все пак... Нямам общо като цяло с този законопроект. Той е между президентството и министерството на правосъдието. Това беше прибързан ход, който спокойно можеше да бъде икономисан. За мен хора, които не знаят български език, които са неграмотни, не трябва да определят как се управлява България. Хората, които са неграмотни, нарушават своите конституционни задължения да знаят български език", беше категоричен Герджиков.

Той сподели, че е ядосан от несправедливата слаба оценка дадена на ръководения от него служебен кабинет.

"Че е тежко, тежко е, това го знае всеки, който е бил на тази позиция. Мисля, че се справих добре, въпреки, че Нинова ми даде оценка "4". Може би това е било по четирибалната система. При положение, че ние осъществихме много добре организирани избори, наваксахме известни изоставания за председателството на България на ЕС и това го доказа поканата на Бойко Борисов Деница Златева да влезе в следващия кабинет. Но заради партиен егоизъм няма да стане и това аз не го разбирам", обясни премиерът пред Нова тв.

Герджиков обяви, че преди предсрочните избори не е приемал политически лидери, след тях обаче на няколко пъти се срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но не пожела да влезе в конкретика за темите на срещите с лидера на ГЕРБ.

Остава една седмица от мандата на служебното правителство,"след това ще се наспя", заключи с усмивка той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Е,Нинова е понадула с една две еденици оценката ама нейсе,от нея да мине.
13
2
 
3
 
! Отговори
До 11-Анонимен преди 6 години
Той че беше турен от Нинова е ясно,но защо реши че пише детски песнички и стихове.Явно малко и ти си не дотам образовано пуберче,както той е професорче.Каквито сте критикарите,такъв ви е и премиера.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се наспиш гледай да се събудиш и да проумееш какви *** си забъркал за 3 месеца.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вдетинено професорче го сложиха за 3 месеца за да го манипулират когато си искат. Такъв наивник, толкова страхлив, у още повече се уплаши като трябваше да взима важни решения. Защо ме изгони турския посланик, защото страааах, а и Тиквара му пуска SMSи и съвсем го ошашка. Не може да сложиш за премиер един дедко който пише детски приказки и песнички. Решителност е нужна, а не като го натиснаха в НС и се сви като печен ***. Вместо да удари по масата и заяви, аз взех това решение!
10
2
 
4
 
! Отговори
geranium преди 6 години
bravo, g-n Gerdjikov.apropo ide duma za bg partien egoizm i narcisizm.a eto doide vreme za bojurite i luluacite.
9
2
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До ВинетуМоже да съм смешен, но съм прав. Близостта между Борисов и Герджиков не бе демонстрирана само при предаването на властта, където с еразбра, че цъкат заедно тенис, тя се видя и при смс-чето за Гарелов. Хайде, прочети и "Конника без глава" на Майн Рид, не само "Винету";)))
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nula ne 4 komunjaga bkp pisle zarist stesh ho e ot bb zz hodi da peesch v mvr
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Komunista s visokata pensia si otiva skri dalaverite na radi naidenov sme6nika 4enge poslanik skri i dalaverite na drugari ot gerb srah bere ot boku
6
5
 
6
 
! Отговори
БРАВО! преди 6 години
Проф.Герджиков, Вие се справихте отлично в баланса между остриета и огньове! Причината за 4 от К.нинова е, че Вие, като интелигентен човек осъдихте безумното й изказване"ДЕМОКРАЦИЯТА ни ОТНЕ МНОГО", което сервилно послужи за "ЗАГЛАВИЕ"!?? от мнго журналисти.( Благодарение на демокрацията синът й учи в Щатите и на мнго други..)Истина е,Хората, които са неграмотни, нарушават своите конституционни задължения да знаят български език"не трябва да гласуват.В Италия е така ( незнаещи италиански, живее
5
8
 
6
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Герджик, 4 от ***, за да не обиди Радефф. Иначе и двойката ти е много. А ти, бе смешен Гробокопач, какво пак ни в клин, ни в ръкав намесваш Борисов - това правителство е на червения Радефф. Сигурно ако имаш запек сутрин, пак Борисов ще ти е виновен.
4
2
 
10
 
! Отговори
не е само лакей преди 6 години
Герджиков не е само лакей...Той плюе на юридическата сикултура с изказвания, целящи ограничаване правата на българските граждани в чужбина. Кой нормален човек, още повеч юрист, ще иска и ще смята че е нормално, въпреки изричната забрана в Конституцията,...огроничаване правата на над 1.5 милиона българи. Мотивите че това е заради ДОСТ, МОСТ, ПОСТ или каквото и да е са смешни. Та нима ДПС и Доган вече са защитник на демокрацията?
3
2
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Ако Нинова ти е дала 4-ри, ние ти даваме 0, дори 00, понеже на толкова оценява Борисов, лакеите си. Иначе, сега като се видите с него на тенис корта, ще получиш Отличен (6). Е, няма да е публично, но за лакеите, подмазвачите и слугите е така.
2
2
 
8
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Да, трябваше да му пише 3+!
1
1
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Еее доста си скромен Герджиков. 4 по 4 балната? Що не 4+?Четох в дир-а преди малко, че си казал цитирам: "Партиен егоизъм спира Деница Златева". Ама хайде по- леко с оценките, а?