Патриотите към БСП: За какво сте тук, да ви дават по Канала ли?

Петъчният парламентарен контрол по БНТ отиде в историята
67
Патриотите към БСП: За какво сте тук, да ви дават по Канала ли?
Архив: Булфото

Зрителите, които редовно сядаха пред телевизионния екран, за да гледат своите избраници на живо, трябва да променят навика си, защото петъчният парламентарен контрол по БНТ отиде в историята. Депутатите записаха в правилника за дейността си, че контролът ще бъде излъчван по БНТ 2 след бурни спорове и въпреки острата критика на опозицията.

Според БСП и ДПС управляващите налагали цензура по този начин, защото било безспорно, че БНТ 2 имало доста по-малка аудитория от канал едно на държавната телевизия.

Още по темата

"Трябва да се дава глас и на опозицията, защото това е важно за демокрацията и го казвам като представител на партия, която е падала от власт не един път“, призова по време на дебата червеният Антон Кутев.

Съпартиецът му Филип Попов отсече, че това е цензура и подкопаване на и без това ниското доверие към парламента, а властимащите създават усещане за задкулисие. В парламента обаче всичко трябвало да е на показ.

"Няма какво да се крие тук, Народното събрание е публично и хората трябва да виждат кой е тук, кой какви въпроси задава, кой премиер е тук и кой не е тук“, отсече той.

Червените обвиниха мнозинството, че се опитват да скрият бъдещия премиер, вицетата му, министрите.

"Искате да прикриете бъдещите резили на управлението и добре, че имаме търпелив народ, защото в Полша имаше протести, когато се гласува ограничаване на медийното отразяване на работата на парламента“, скочи социалистът Манол Генов.

Валери Симеонов от Обединени патриоти, собственик на телевизия СКАТ, не остана длъжен на депутатите от опозицията.

"Много сме велики, много сме важни, тропаме с крачета и искаме: "Нас трябва да ни дават и то по Канал едно“. А вие тука за какво сте, за да ви показват по телевизора ли?“, скочи той.

"Не трябва ли да сме всички тук да вършим работа, а не да ни гледат, да вдигаме шум и после да питаме роднините: "Добре ли изглеждах, добре ли бях?, продължи с упреците патриотът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
BSP преди 6 години
4akam s netarpenie toq pallq4o da napravi nqkakav fal s Turciq :))) da go vidim na dumi stavat li tiq ne6ta
39
3
 
4
 
! Отговори
Валери Симеонов преди 6 години
GOSPODA AZ 6TE SAM MINISTAR NA GRANICATA . 6TE PAZQ ZRANICATA DO POSLEDNATA KAPKA KRAV DA NE DOYDAT BABI I DQDOVCI ZA IZPORI
38
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брави на Патриотите, че се хванаха и решиха един важен и няболял проблем в странта!
37
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долно чифликчията много на отворен се прави. А вие за какво сте там путраятарите да подържате другаря пожар ли? Не искате да гледа народа тайните ви вечери ли? Всичко да е скрито покрито? И най важното да не види народа колко милиона ви дадоха гробарите за да ги подържате със златните пръстчета ли? Така ако продължавате на следващите избори и по 9 човека няма да вкарате у парламата. Какво се правите на отворени невиждате ли че едва събрахте 27 човека и то тримата глуп.аци. По 9 човека на глу.пак
36
2
 
4
 
! Отговори
ДО 39 преди 6 години
До Анонимен ДО 39МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО, КАКВО ЗА ТЕБ Е ПОЛЕЗНА РАБОТА И КОЙ И КЪДЕ Я ВЪРШИ?
35
3
 
26
 
! Отговори
А бе Симеонов... преди 6 години
Преди изборите си подлагаше зад_ника и на БСП и на ГЕРБ защото не знаеше кой ще спечели изборите. Тогава ги обичаше всичките, та дано те поканят за властта.Сега изведнъж стана много много як анти БСП-ар.А бе дай му на човек власт за да го видиш колко струва. Е, видя се.ОК, защо БСП искат да ги дават, то е ясно-всяка опозиция има нужда да и покаже дейността.Ама кажи си ти, защо не искаш теб да дават???Кажи си бе Валери!
34
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mного готино им го каза Симеонов. Нeкaдъpните "социалисти" сега се точат само да се заяждат, вместо да вършат полезна за всички работа. Туй не щем, онуй не щем, знаем да лaeм!
33
10
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Бесепар до бесепар все отбран *** .
32
4
 
13
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
петък, през деня....кой освен пенсионер може да си позволи да седи пред телевизор да гледа шепа дерибеи как разглаголстват и пустословят.....нещо сте много сбъркани в тая държава. То и затова сте на това дередже, де......
31
6
 
23
 
! Отговори
в кварталната кръчма преди 6 години
Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Патриот е, душа дава, за наука, за свобода, но не свойта душа, братя, а душата на народа....". Още е актуално.
29
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП - по канала, по канала, та в канала !
28
5
 
31
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Гледах го вчера този, както и Цвък по новините как се пънеха, правеха се на оригинални и се опитваха да привеждат ЖАЛКИ доводи че няма разлика дали ще ги дават по БНТ 2 или 1.Добре де, защо никой не попита аджеба ако няма разлика дали е по БНТ 1 или 2 защо всъщност правят промяната? Какво я налага? Аз ли нещо не разбирам?
27
5
 
31
 
! Отговори
ТРАНСФОРМЪРС преди 6 години
НАЙ НЕПРИЯТНИТЕ В ПОЛИТИКАТА СА ....ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ХАМЕЛЕОНИ................, ТОЗИ И НЕГОВАТА ШАЙКА .............ВОДЯТ КЛАСАЦИЯТА!!!
26
6
 
27
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
,,Мухълът,, става все по-нагъл !!!
25
24
 
1
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Само "Скат" и "Алфа" ! Никаква бойкова TV!
24
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вие защо се криете,да не ви гледаме резила ли?
23
5
 
26
 
! Отговори
идея преди 6 години
Не знам защо не го продадат на домусчиев и да го пуснат по DiemaSport. Баси наглеците.
22
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еи винкел по ската с шайката ти друго говорихте а, ***** ви крадлива
21
6
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Чудех се защо даже Волен Сидеров не го търпеше. Вече не се чудя.