БСП искат комисия "Лиляна" – за строежа на магистралите

Можем да се гордеем с постигнатото, отсече обаче Павлова
28 апр 2017 13:37,
47
БСП искат комисия "Лиляна" – за строежа на магистралите
Снимка: архив, Bulphoto

БСП поиска парламентът да създаде нова временна комисия, която да установи пропуските при изграждането на магистралите в България. 

Соцдепутатът Кирил Добрев припомни, че през последните дни е станало ясно, че за строежа на магистрали у нас неправомерно са били изразходвани 50 млн. лв. Според социалиста Лиляна Павлова е знаела за това.

Още по темата

"Лазар Лазаров, ако е виновен, ще понесе наказателна отговорност, но кой ще понесе политическата отговорност? Да не стане така, че Лиляна Павлова ще проверява Лиляна Павлова", каза Добрев и допълни: "Масово се е отводнявало и уплътнявало и това са ключовите думи за източване на европейски средства".

Добрев иронизира, че излиза, че България е Холандия и е под морското ниво, заради което е задължително да се прави масово отводняване. 

"Магистралите са гордостта на управленията на Борисов, искаме комисия, която да установи каква е цената, която българският народ плаща за тая гордост", каза още Кирил Добрев. 

Социалистите настояват комисията да бъда на паритетен принцип с представители на всички парламентарни групи. 

"Аз винаги съм казвала и още веднъж ще го кажа - умея и мога да нося отговорност за своята работа. Компетентните органи са тези, които могат и трябва да разследват, ако има съмнения за нарушения", отвърна Лиляна Павлова. 

Според нея има опит за дискредитиране на нея и на постигнатото от правителството на Бойко Борисов в реализацията на големите инфраструктурни обекти.

"Можем да се гордеем с постигнатото, защото в България има изградени нови над 400 км нови пътища", каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
19
 
14
 
! Отговори
Кога ? преди 6 години
А другарите от БСП кога ще поискат комисия ,,Госпожа лъжа,, за пребоядисаната от синьо в червено великата им водачка на Партията сега? И защо другарят Станишев я изгони от правителството си ? Най-после трябва да лъснат безбройните нейни далавери.С честен труд ли стана милионерка? И да поспре да се ежи и прави на мъжкарана!
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРИДЕСЕТ КМЕТИЦИ СЕ ЗАПИСАЛИ ПРИ ЛАЗАР ЛАЗАРОВ - ЧАКАТ РЕД И ТЕ ЗА ЛЮБОВНИ ПЪТИЩА.
20
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не заслужава този *** народ. Нищо. Спирайте строителството Борисов и оставяйте тези *** в мизерията.
19
3
 
21
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
И ХОРАТА ВИЖДАТ ТОВАЗАТОВА СЕ СТРОИ С МНОГО НИСКО КАЧЕСТВО, МАГИСТРАЛИТЕ ПРОПАДАТ, САНИРАНИТЕ БЛОКОВЕ ТЕКАТ, ТУНЕЛИТЕ НА МЕТРОТО СЪЩО И ПР.
18
1
 
31
 
! Отговори
popa преди 6 години
Българинът реве щото ГЕРБ тегли млрд. вдига цени а доходите мизерни. Що ли - ми щото се краде !!!
17
1
 
23
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Лилето по коледа ще и дойде времето
16
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рубладжийската измеет реве от яд, че ГЕРБ строи и хората виждат това! Комисия за Дунав мост 2 няма ли да искате, или комисия за метрото, или комисия за спортните зали по градовете, комисия за централните части по градовете, комисия за водните цикли. Нещастнии путиинофилски боклуции!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз искам комисия "НС", защото вече близо 30 години не съблюдават правителствата да си изпълняват основните задължения, а именно да поддържат общественото имущество!!!! Ние сме парламентарна държава и би следвало Парламента да съблюдава да се пази това имущество, а когато не се има си и текст от НК!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бих нарекал тази отсечка " Пътя на любовта и парите". Че е крадено, крадено е, че е имало любовна тръпка, имало е. Прежалила се е кметичката но път е изграден. И какво лошо, комбинирали са интереси, пари и секс. Всички доволни което не е лошо. Манастира е страхотен. Но какво ще каже Лазар на съпругата си, не знам, но може да му кръцне орехчетата. Но като знаем колко пари е взел, може и да му прости. Всяко нещо има цена.
13
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ГЕРБ !!
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите искаме комисия СВИНЕТКА , да кажат с какво се подобриха пътищата след 60% увеличение на 100лв винетките от ГЕРБ ???
11
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Направени са нови 400км пътища колко хиляди километра от съществуващите пътища са забравени да се подържат.Аз съм пенсионер на години и не са били никога толкова лоши между градските пътища които се използват повече от хвалените магистрали.
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свинкята е нагла защото зад нея стои Асфалт паша, а зад него Цацата. Кой ще и търси сметка като всеки е получил дял от гепачката. Колко е нагла, оказа се, че след по-тежката зима пътищата й са станали като Лунната повърхност. Качество няма защото поне 50% от парите са откраднати. Лакомията им е огромна! Не се стряскат, че около нас ври и кипи, че ще заиграе мечката и у нас. И тогава жална и майка на тлъстата! Ще бягат като ***, ако успеят.
9
15
 
2
 
! Отговори
BSP SA NAI NAGLATA преди 6 години
PRESTUPNA GRUPIROVKA V BULGARIA.OTRICHAT VSICHKO NAPRAVENO ZASHTOTO SAMO TOVA UMEYAT.NISHTO DOBRO NE CHAKA BULGARIA OT TEZI SHUMKARI I PREDATELI NA BULGARIA.SPOMNETE SI KOLKO PREDATELSTVA SA NAPRAVILI PROTIV NASHATA RODINA.KAKVI OCHI IMAT DA IZLEZNAT I DA PRIKAZVAT SLED KATO S DPS UNISHTOJAVAT BULGARIA.
8
0
 
23
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Голям шум се вдигна за прословутата "любовна отсечка",обаче нито дума за това,че инспекторите по качеството на строителството са водени на точно определени места да вземат проби,като старателно са избягвани проблемните зони!Което всъщност е публична тайна...Изобщо качеството е под всякаква критика,а цената надхвърля всичко аналогично даже в Европа....
7
1
 
15
 
! Отговори
то и аз преди 6 години
искам Лиелето на дебелариум да я пратя, че като я дадат в "прайм-тайм" губя апетит и спя после неспокойно, ама няма.
6
3
 
31
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Нахалството на тази жена е безгранично и е крайно време да бъде вкарана на топло заедно с цялата и клика.С какво се гордее?С лошо строените /закърпени/ пътища?С пропадащите виадукти и тунели,които се поддържат само по документация?С откраднатите пари от ЕС?Докога ще спиш непробудно,Темидо?
5
3
 
21
 
! Отговори
Удри преди 6 години
Свинетката
4
3
 
20
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Комисия Затвор за Лиляна Павлова
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гордеят се, че за толкова малко изградени пътища са успели да откраднат толкова много