Прогноза: Само Херкулес можел да реши задачите пред "Борисов 3"

Експерт видя демографска катастрофа и пенсионерски геноцид
30 апр 2017 16:36,
158
Прогноза: Само Херкулес можел да реши задачите пред "Борисов 3"
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

България е на прага на катастрофа заради демографската криза и пенсионерския геноцид. Това обяви пред Дарик радио икономистът професор Боян Дуранкев.

По думите му пред бъдещата четворната коалиция, която ще управлява страната ни, стоят гигантски задачи, които само един Херкулес може да реши.

Оценка среден 3 постави на служебното правителство проф. Дуранкев. Той е бил сред вариантите на президента Румен Радев за служебен премиер, но в крайна сметка държавният глава се спря на юриста проф. Герджиков.

"Служебният кабинет не успя да реши някои основни проблеми. На първо място да направи много сериозна оценка и одит на предишното управление-не се справи с това. Второ-да осигури наистина честни избори. Такива не видяхме. Служебното правителство беше повече наблюдател, от колкото фактор", обясни проф. Дуранкев.

По негови думи в кабинета Герджиков има и професионалисти. "Затова не може да се каже, че оценката на служебното правителство е слаб 2. Спокойно можем да твърдим, че една честна тройка трябва да се пише в техния бележник", посочи икономистът.

Той прогнозира, че страната ни ще бъде разтърсена от силно социално напрежение от повишаващите се цени и по-бавното нарастване на реалните доходи.

Безлихвени кредити за младите семейства и въвеждането на ергенски данък – такива мерки според икономиста могат да спрат задълбочаването на демографската криза. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ние сме с токова.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До nkavrakovми защо не се намери някой от вас да издигнете този професор за кандидат държавен мъж, та да ни спаси най-накрая!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 0 - Значи ли,че ако конкуренцията е вмирисана,трябва да избираме...Вустройството на РБ няма опция (липсва) "не избираме никого"! На практика българинът опита и с цар, уви, не станахме царство! Може4 би смяташ, че анархията е добра опция?! Но не е известно да съществува като възможно държавно устройство.
26
0
 
31
 
! Отговори
naco преди 6 години
Колко пъти да ПОВТАРЯМЕ?! България няма НУЖДА от другарят Бойко Борисов,а от РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ!!! Но какво стана,ТОЙ ПАК е ТУК!?!?!? И нещо повече ,с него дойдоха и вече БЕЗ да се КРИЯТ,и СРАМУВАТ,поредната ШАЙКА от АГЕНТИ на ДС!? НАРОДЕ????
25
2
 
37
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
За съжаление драги сънародници профеоср Боян Дуранкев е прав.Бил съм негов студент и мога да споделя че човека е изключително интелигентен,с голям межународен опит по икономика и маркетинг.България е пред колапс.Според е крайно необходимо народа да се вдигне и да измете всички корумпирани депутати, цялото народно събрание заедно с Борисов.
24
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До обективен, който написа:Не мога да проумея как е възможно точно тези двамата да ни управляват вече десет години и ние да си траем.Ние не си траем, избираме ги! Избираме ги, защото конкуренцията се състои от зли престъпници, които не искаме да ни яхат!
23
0
 
27
 
! Отговори
ОН СКАЗАЛЬ преди 6 години
До И какво? РОБИ НА ВАС ВИ ТРЯБВА НЕ ХЕРКУЛЕС А С П А Р Т А К
22
5
 
33
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Тези двамата са едни от най-големите престъпници на прехода.
21
3
 
20
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Карл Маркс и Фридрих Енгелс
20
3
 
38
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
РАНО ИЛИ КЪСНО БОКО И ЦВЪКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО И ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА. САМО ТРЯБВА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ДА БЪДЕ РЕФОРМИРАНА И ДА СТАНЕ НАИСТИНА НЕЗАВИСИМА. РУМЪНИЯ ПОКАЗА КАК СЕ ПРАВИ ТОВА.
19
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТНОВО ТИКВИ НА ХОРИЗОНТА - ЗАПОЧНА СЕ ¡!!!!!!!!!!!!
18
3
 
56
 
! Отговори
обективен преди 6 години
Срамувам се от тези двамата.Не мога да проумея как е възможно точно тези двамата да ни управляват вече десет години и ние да си траем.Сигурен съм че няма африканска държава ,начело на която да са пожарникар и физкултурник.Това ли са най-подходящите хора бе ,братя?До кога и защо търпим да ни управляват някакви невежи и неграмотни хора?
17
0
 
42
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Пожарникарят отново ви излъга, но сами сте си виновни, че все му се връзвате. Това е така, защото сте балъци, не защото Борисов или БСП са ви виновни. Има по-добри от БСП и ГЕРБ и добро утро, ако сега го научавате това.
16
0
 
29
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
Туй няма стане бра, на 4.5.2017 сме на паша!
15
1
 
30
 
! Отговори
Три пъти преди 6 години
Само се чудя как три пъти правиш едно и също и очакваш различен резултат.Не, брато - същото ще е - свинетки, заеми , високи цени, беднотия, хаос в болниците, тук таме някой ще даде фира(кръсти се да не станеш неволна жертва), малко наводнени -компенсирани с безплатни погребения, малко изгорени (и за тях опелото е без пари).Те така.
14
0
 
32
 
! Отговори
ад без край преди 6 години
Тези експерти ги финасират чужди държави и олигарси за да манипулират обществото,видите ли БиБи е херой демек ни подготвят за нови глоби,данъци,заплахи,иземване на права,а хората в същото бягат под натиск от държава и мафия и рано или късно ще останат само робите!
13
1
 
33
 
! Отговори
ЗАКОН-СЪД-ЗАТВОР преди 6 години
Тия индивиди на снимката нищо общо нямат с Българщината.......до КОГА ще им позволим да ни мачкат,да ни убиват....27 години лъжи,измами,обещания а агонията на бедното и изчезващото се стадо продължава с пълна сила.......трябва да се сглоби бесило насред жълтите павета и националните предатели да си получат заслуженото си.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА от сега на старото-новото крадливо и корумпирано правителство на Асвалт паша
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дуранкев е за освидетелстване! И кой ще плаща ергенски данък? бабите и дедовците оти младите отдавна забегнаха. Те точно @амунджите не плащат за нищо!
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отмениха парламентарния контрол, гласуваха си незамразяване на деп.заплати - и това в първия ден на новия парламентБеееееееееееее, офтси ***. Стрижииииииииииии
10
0
 
36
 
! Отговори
Огнян Минчев - цитат преди 6 години
Огнян Минчев - цитат Има три непреодолими препятсвия пред новия кабинет "Борисов 3" и те са: 1.Пословична некадърност.2.Некомпетентност .3.Връзкарство и рушветчийство.