Нинова, обичаме те! Но… тук не е Москва!

Шествия и протест сблъскаха лозунгите си в София
1 май 2017 17:21,
271

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Нинова, обичаме те!".

Такъв плакат издигнаха социалисти на днешния първомайски митинг на БСП в София.

Шествието на левицата обаче не бе единственото в центъра на столицата. То бе съпроводено от опоненти на червените редици, които вдигнаха лозунги "Тук не е Москва" и други послания.

Ето кадрите на днешния от 1 май в София:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
А заглавието е манипулативно. Като събереш в едно заглавие два плаката, можеш да получиш всякакви абсурди. Излиза, като че ли едните казват "Тук е Москва", а другите "Тук не е Москва". И това на първи май - празник на труда, за пръв път празнуван в САЩ през 1886г.
165
4
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Как да имНалеешАкъл" А как да налееш акъл на такива като теб?
164
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 186,А един от създателите на "Яндекс" е казал на Сергей Брин да си ...
163
0
 
0
 
! Отговори
един там преди 6 години
До Аз, Объркал се е явно! Може би е имал в предвид 360кг., тоест около 1 животно на смяна, което никак не е малко за един човек!
162
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Към 208, дето пише за транжиране на месо в Германия - *** много месо бе! 36 души в тристаен апартамент българи само! И всеки 360 тона на смяна разфасова! Ми това са 12960 тона на ден! Или 4665600 тона месо на година! От 36 души (верно българи, ама...)! Ми това са повече от 50 кила месо на всичкия германец на ден барбар с бежанците! Посмали малко с лъжите бе, брато!
161
5
 
22
 
! Отговори
Как да имНалеешАкъл? преди 6 години
Много ме беше яд на комунистите/социалистите години наред, но вече ми е жал за тях.Като ги гледам тези, които ходят на подобни шествия, виждам, че това са бедни, отчаяни, наивни хора. Онези, които са се награбили и облагодетелствали по различни начини не ходят на подобни шествия, освен като представители на висшето ръководство.Възмутих се за пореден път, като чух по ТV част от изказването на Нинова - това за забогателите за сметка на ограбването на народа. КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!
160
6
 
8
 
! Отговори
Червенушка преди 6 години
Празникът е на 9. Май.
159
3
 
15
 
! Отговори
Анка преди 6 години
Казвах аз на командира преди изборите: "Дай да национализираме на овчаря пет-шест агнета, за всеки случай, той е капиталист."Но командирът: "Не! Ще слушаме другарката Нинова, ще спечелим народното доверие и после ще национализираме цели фирми."На ти сега! Ще стоим гладни в землянката четири години. Поне от мандраджията да бяхме национализирали някоя и друга пита кашкавал! Ама не!
158
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имай предвид, че и оня, дето блъсна жената в метрото, го водеха българин :)Ако си с неговото образование и умения, какъв искаш да бъдеш, шеф на ВАГ групата?
157
4
 
7
 
! Отговори
Чарлз преди 6 години
Работата е направила от маймунните хора.
156
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дневната норма за транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 8 евро на час плюс безплатно жилище - апартаментите в Хановер са с по три стаи, като във всяка има по 6 легла на 2 етажа - българите живеят по 12 души в стая. С обща баня и една тоалетна. Иначе сирийците и афганистанците - бежанци са със специален статут, настанени са в самостоятелни фамилни къщички в предградията, Германия им плаща на човек по 600 евро на месец и по още 180 евро за всяко дете.
155
3
 
16
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
А,що така бе широшка ппасмино,каква Москва пак бе болни мозъци!?..Ми що не писахте лозунги тук не е Париж или тук не е Атина,или Истамбул!?!..манифестации имаше по цял свят..много болни и промити мозъци сте вие.Оставете хората да правят каквото им е кеф.Вие сте по долни от *** бе..баси и твварите гннусни!!!
154
11
 
23
 
! Отговори
Поздрав преди 6 години
Как сте, червенушки?Празнувате ли? Празнувайте, празнувайте, макар че то тази година няма много-много какво да празнувате...Нищо, полейте загубите с още една водка!Наздраве!
153
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пералнята Перла 04 беше копие на чешката Татрамат. Нищо общо с оригинала като качество, обаче. Имали сме и двете (чешката беше 630 лева на общо 240 заплата за двамата, купена с връзки), но издържа 20 години, докато нашата велика пералня само се разваляше, докато не ми писна и с удоволствие я разпарчетосах насред кухнята и изхвърлих.
152
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питай на Корнелия сина й, все пак майка му ти е лидер, ще ти обясни момчето, изглежда свястно.
151
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дедовци и баби, чесиит празник! Ъъъ, или беше празника на работягите а не на бабите? Както и да е: живели!
150
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги да пътуваме свободно за САЩ, нали при демокрацията можем да пътуваме свободно, или?
149
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 10 години в ЕС загубите на България от членството в съюза се изчислвята на над 80 милиарда евро!
148
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с продуктите на технологичните руснаци и страните от соца. Къде са москвичите, трабантите, телевизорите юност, електрон, рубин, шоколада Кума Лиса, пералнята перла, печка ряховец и диана, дъвки идеал. Ко стана???
147
5
 
25
 
! Отговори
Виц преди 6 години
Рускиня влиза в Кореком, сочи един кибрит и пита:- Извините, ета спички?Продавачът отговаря:- Не, с долари!