Кабинетът "Борисов 3" се задава: Какво да очакваме?

Патриотите не са се пазарили за постове, отсече Александър Сиди
3 май 2017 11:52,
57

Не мога нито да потвърдя, нито да отрека информацията относно имената на министрите, които ще влязат в "Борисов 3". Очаквайте изненади, коментира пред Bulgaria ON AIR Александър Сиди от Обединените патриоти.

По думите му Каракачанов е изключително подходяща кандидатура, както за вицепремиер, така и за министър на отбраната. Мнението му, че и в Европейския съюз, и в НАТО трябва да има малко повече сила на самите държави е единодушно с това на Обединените патриотите.

Още по темата

"Каракачанов твърди, че България трябва да защитава собствения си национален интерес преди всичко. Смятам, че това в никакъв случай не е скандално. Държавите просто искат повече самостоятелност", допълни още Сиди.

Той уточни, че Обединените патриоти не са излизали с тези за напускане на НАТО и Европейския съюз.

Относно съставянето на кабинета "Борисов 3" Александър Сиди подчерта, че всичко е обсъдено в рамките на европейските правила - направена е програма, коалиционно споразумение и едва накрая е сформиран персоналния състав на кабинета.

"Не сме се договаряли и пазарили за постове. Има преговорен екип, който обсъжда разговорите относно разпределението на министрите", обясни още той.

На въпроса как ще функционира бъдещият кабинет и дали ГЕРБ няма да държи основната власт, Сиди отговори, че още в самото начало Обединените патриоти са искали да назначат компетентни кадри на съответните министерски позиции и няма никакво значение на коя от партиите ще бъдат представители стига да са достатъчно компетентни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
8
 
! Отговори
ДА ВА И ПАТРИОТИТЕ преди 6 години
ДПС Пеевски с двама министри Порожанов иКараниколов. ЧЕСТИТО ПАТРИОТИ. КАРАКАЧАНОВ НЯМА НАТО СИКРЕТ И НЯМА И ДА ИМАЗАЩОТО Е ДС. СИДИ И ПАТРИОТ
6
2
 
19
 
! Отговори
Ясно е преди 6 години
Как какво? Нова средна цена на санирането - 30 000 на апартамент :)Така Дебелата Лила ще може да си купи чанта и за 20 000 евро. Сега като влезе в Прада и се свива и пести, горката. А такава красавица трябва да носи най-доброто, нали?
5
2
 
14
 
! Отговори
европа 2 скорост преди 6 години
Не очаквайте чудеса ,а телеса. Не очаквайте промени ,а проблеми .За да разберете това правителство трябва да схванете,че никога не е имало декомунизция .За да разберете прехода,трябва да видите утрешния смехотворен протест ,който е срещу безобразията в страната .
4
2
 
4
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Зависи кой пита....
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нови кражби и дупки по пътищата, скъпа газ и нови заеми туй чакайте.
2
2
 
22
 
! Отговори
Какво да очакваме? преди 6 години
- обслужване на външни интереси и нови предателства- нови 10-20 милиарда дългове- нови оправдания с Орешарски, Костов, хан Аспарух и марсианците- още по-нагли кражби- още по-кухи и бездарни Калинки
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очакваме експресно " усвояване" на еврисредства от избрани фирми, мизерия за обикновенните българи и богатеене на отпадъците в софия.