ОмбудсМая с правилния ход: По-полезна съм извън БСП!

Срещата й с Георги Гергов била по покана на БСП
Обновена: 3 май 2017 21:10 | 3 май 2017 21:10,
15
ОмбудсМая с правилния ход: По-полезна съм извън БСП!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Взех правилното решение да съм извън БСП и мисля, че съм много по-полезна на гражданите всеки ден", заяви омбудсманът на България Мая Манолова.

"Срещата с Георги Гергов не беше тайна, а по покана на ръководството на БСП", обясни в Бургас Манолова във връзка със срещата в ЦУМ между нея, Георги Гергов и Слави Трифонов.

По думите на Манолова срещата е била не с цел да се обсъждат президентските избори, а във връзка с номинацията й от структурите на БСП за кандидат-президент, предаде "Фокус".

"Имах най-много номинации и ръководството на БСП ми обясни, че провежда срещи с всички номинирани. От разговорите разбрах, че ръководството има друг кандидат, който е личен избор на председателя. След това този избор се оказа успешен и заради това аз излязох няколко дни след това с писмо по повод тази среща. Писмото може да се види в публичното пространство. То е адресирано до медиите. Срещата беше публична и по предложение на председателя на БПС", заяви още Манолова.

По думите й на разговора са присъствали и други членове на ръководството на БСП.

На въпрос как ще коментира замесването на името й в този скандал сега Манолова отговори, че няма представа и че въпросът е към ръководството на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
сминдух и чесън преди 6 години
Ако разберете колко струва на месец ,друга песен ще пеете.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен си еднакво безполезна в и извън БСП. И на двете места нищо полезно не си свършила, а само имитираш дейност. На едни шивачки не можа да помогнеш да си получат заработеното, камо ли нещо друго по-важно да свършиш!
10
1
 
2
 
! Отговори
Кюстендилец преди 6 години
Бъркаш !!! Забиха те в трета глуха !!! Трябваше да оглавиш БСП,а не компроментираното протеже на Мавъра-Корнелия Нинова...
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая ще е най - полезна в затвора. За поне 10 години.
8
4
 
9
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
7
5
 
9
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
6
4
 
10
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Само в Абсурдистан може адвокат на мафията да е омбудсман..но от друга страна, ******* си я заслужават!
5
11
 
9
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Нинова превръща БСП , в СДС-арска централа.Изгони всички стари кадри на Партията ,за да властва спокойно.С ликвидирането на Гергов и обявяването му за ЧАСТ ОТ МАФИОТСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ , ще доведе партията до тотален фалит! Явно , това е последната заръка на Иван Костов---ДА ПРЕВЪРНЕ БСП , в СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОТ ЗАПАДЕН ТИП.ТАКА ЩЕ СЕ СКЪСА С ДЪЛГОГОДИШНАТА ГЕРОИЧНА ИСТОРИЯ НА ПАРТИЯТА В БЪЛГАРИЯ.
4
7
 
23
 
! Отговори
Десен бек преди 6 години
Мая Манолова от както се махна от БСП стана човек. Все пак да видим дали е окончателно или мимикрия?
3
2
 
3
 
! Отговори
Срам ме е преди 6 години
КОМУ?
2
18
 
17
 
! Отговори
To6 преди 6 години
Мая е върха, малко политици са на нейното ниво, да не кажа никои. Изключвам президента Радев, Тома Томов и бати Серго (Стефан Данаилов)
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т. е. ръководството на БСП е преценило правилно на кого къде му е най-силното и продуктивно място.