Стари лица, нови лица. Вижте министрите в "Борисов 3"

Вижте кабинетът, който ще управлява България
138

Министър-председател: Бойко Методиев Борисов. Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов обяви по обед министрите, които ще влязат в състава на третото му правителство. Очаква се те да се закълнат в парламента утре и да поемат официално властта от служебното правителство.

В следващата галерия вижте лицата на министрите в кабинета "Борисов 3".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
6
 
! Отговори
киноман преди 6 години
На снимка номер 1 изпращам един цитат от Уикипедия:Уморените коне ги убиват, нали? (на английски: They Shoot Horses, Don't They?) е американска драма от 1969 година на режисьора Сидни Полак.
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МЪЪЪЪЪКА
35
2
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Томича,чист вице-премиер,бе...ресор.Ето,ресора му го определям аз;да замества Тиквата,когато ходи да играе...мачлета и със Свунетка да...инспектират магистралите.Пардон,сега Свинетка не е на...магистралата,но ще върши...същата работа.
34
2
 
18
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Нов бардак, със старите "моми"..
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лиленцето пак е министър на усво-(присво)-яването на ЕС средства.Само не се разбра, този младеж- Емил Караниколов, отде дойде и дали е още трети курс в НБУ / УНСС / Свободен Университет който и да е, или е завършил образованието си?
32
1
 
12
 
! Отговори
е може ли преди 6 години
Как може Лилето Павлова да я направите на Европредседателството. Единствената гордост на българите, че жените ни са много по-хувави от западно европейките ще убие тази ло*на топка. Да я бехте пратили на един деbелариум през тези 3 месеца. Нищо не ни остана за гордост!!!
31
1
 
26
 
! Отговори
Лъчо Мозако преди 6 години
Гледам само Агенти на ДС, Партийни секретари, членове на БКП..и техните деца..Жалка държава, жалък народ...Няма по-кадърни, почтени, подготвени и можещи от тези..срамота!Тези ги пробваха не по веднъж, не по два пъти..ами сега и трети, а резултатите-плачевно,трагични..Дерзайте другари!Ченгесари от всички страни съединявайте се!Честито другари!
30
2
 
16
 
! Отговори
Честито преди 6 години
експертно правителство по кражби и измами в особено големи мащаби в областа на политиката и извън нея, лейдис енд джентълменс
29
0
 
10
 
! Отговори
ффф преди 6 години
А къде е Сидеров,той получи ли пост за своята партия.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В правителство с министър председател Борисов нищо няма да е по-различно. Избрал си е послушковци ,тези ,които му се противопоставяха и сдъвка и ги изплю и с патриотите ще направи така ако се пънят. Просто той си търси хора по негово подобие ,одобрени от събратята му Свинчо и цацата. Тримата хитреци управляват България ! Плащат на определен брой *** да го поддържат а останалите българи са му само ИЗТРИВАЛКА !
27
23
 
3
 
! Отговори
г преди 6 години
до Ф аз пък винаги съм гласувал за ГЕРБ и се гордея
26
4
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Свинетка,като най...добрия регионален министър,по думите на Цв.Цв.интересно,защо не я наместиха пак...там.Явно има нещо...гнило в Дания и за това Тиквуний я...преназначил като министър без...портофел по европейското представителство,за да не я обиди...съвсем горката.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия да не са избягали от някой цирк, кви са тия оня там с подпухнали очи от пукница и алкаши натуриха за министри тьфууу.
24
2
 
23
 
! Отговори
д преди 6 години
ГЕРБ има повече комунисти от БСП ......Просто света се промени и съюза е син . Гледа се по делата един кабинет.Но не съм оптимист.Нивото на обществено съзнание е толкова ниско ,че Борисов като нищо ще реди и още 3 кабинета.
23
4
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До Ф. Голям праз, тя и баба ми никога не е гласувала за ГЕРБ. И какво от това?
22
5
 
24
 
! Отговори
ф преди 6 години
Аз пък не съм гласувал никога за ГЕРБ и се гордея.
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЙКО СИ ХАРЕСВА ПОСЛУШКОВЦИТЕ ТЕЗИ ДЕТО БЯХА КАТО СТЕНА ДО НЕГО И ДАЛАВЕРИТЕ МУ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТО СЕ ПРИВЛИЧАТ. КАКЪВТО БОРИСОВ ,ТАКЪВ И ГОРАНОВ-ТИЯ ДЕТО ПЕНСИОНЕРИТЕ ТОЛКОВА ИМ ПРЕЧАТ ,ЧЕ АКО МОЖЕ БИХА ГИ УДАВИЛИ В ЛИТЪР ВОДА ,А ОСТАНАЛИТЕ СВИНКА ПАВЛОВА ЯВНО СИ Е ОТ НЕГОВАТА ЧЕРГА ДЕТО Е СВИКНАЛА ДА СИ КУПУВА ЧАНТИЧКИ ПО ЗА ХИЛЯДА ЛЕВА КАК ДА ПОВЯРВА ЧЕ ИМА БЕДНИ ДЕТО ГЛАДУВАТ А ЛЕЛКА ЦАЧЕВА ТЯ ЛИ ЩЕ ОПРАВИ СКАПАНАТА СЪДЕБНА РЕФОРМА.АБЕ ВСИЧКИ СА ПОДБРАНИ ОТ БОЙКО НО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ,
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли са хората дето ще ни направят една Швейцария или Япония, туй ли са учените професори и инженери ?
19
14
 
2
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
До 26. Ама май на теб така ти изглежда, като на всички червени зад.ници, които много обичат да говорят от името на народа. И като цял народ го знае, защо ГЕРБ за пореден 4 път спечели парламентарните избори, бе галлош? От същия този народ. Защо, бе ***?
18
17
 
6
 
! Отговори
Кака КУРИ преди 6 години
КАКА *** ЛИ ВИ ТРЕБЕ ??? Четете и знайте! Тя не знае защо я уволни Сергей Станишев - май за корупция, ама тя е честна и почтенна ! Само дето я натискат от ГЕРБ ама тя НЕ СЕ ДАВА ! АМи кой СЕ ЧЕКНЕШЕ в Банкя на хоро и викаше Бойко я ела ?Спомена ли че е девствена, че не разбрах?