Стари лица, нови лица. Вижте министрите в "Борисов 3"

Вижте кабинетът, който ще управлява България
138

Министър-председател: Бойко Методиев Борисов. Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов обяви по обед министрите, които ще влязат в състава на третото му правителство. Очаква се те да се закълнат в парламента утре и да поемат официално властта от служебното правителство.

В следващата галерия вижте лицата на министрите в кабинета "Борисов 3".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
13
 
2
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До 22. Кого залъгваш, че си гласувал за ГЕРБ, бе тарикат? Ти винаги си гласувал за червената чумма, но сега се правиш на интересен. Аман от хитреци като теб във форумите. Поне си сложи един ник, за да знам, че споря с определен човек.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко пъти ще даваме шанс на провалени политици, доказали се във времето че не знаят как да управляват кризи. Даже напротив - те самите задълбочаваха кризите във всяка една сфера на икономическия живот. Как да очакваме, че сега ще е различно?Ало, България?!
15
2
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Валери Симеонофф Балеффски -Винкела,сега законно ще ходи да проверява оградата,като силов вице-премиер и по демографската...политика.Ще следи случайно някой...незаконно да не напусне пределите на страната,че съвсем...оредяхме.
14
13
 
5
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Така-а-а, отново имаме един червен плювач, който ползва известния ник анонимен, за да изглежда, че са много, а не един и същ драскач, нали тарикат? Ама то си личи по стила и по маймунския ти ***, да та *** в смешника нещастен.
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВинетуАз като не съм комунист и никога не съм гласувал за червените *** и гласувах все за Бойко как да кажа че харесвам Герб като те се оказаха точно същите *** без разлика от комунистите.Бездънните им гуши нямат насита..У нас само 10-15 % са богати та не си знаят парите и със сигорност не са спечелили парите си с двете си ръце и с ума си а с далавери с държавата в единодушно разграбване на България.Това не само народа го знае а и политиците но продължават да се държат като варвари с
12
9
 
4
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До 17 анонимник. Големи глу.пости си написал, сигурно и бабичките вече не се вързват на тези опорни точки. Разликата е огромна, но нямам никакво желание да спорим, защото зомбирани *** като теб или няма да разберат или по-скоро от завист и злоба ще си намилат на тяхното. Не си ми интересен, чао.
11
2
 
20
 
! Отговори
Аман вече преди 6 години
Всички сте за бой! Ниски доходи , ниски пенсии , тормоз върху дребния и средния бизнес, вечни скандали за обществени поръчки - уж много се прави , а хората бедни. Богатеят близките до политиците.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВинетуЕ ТА КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ ПИТАМ АЗ ? НАРОДА ПАК БЕДЕН,ЕДНИ И СЪЩИ КОМУНИСТИ САМО ,ЧЕ В РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ ,НО МАТАЛИТЕТЪТ ИМ НЯМА КАК ДА СЕ СКРИЕ:ЕДНАКВО ЛАКОМИ ,ЕДНАКВО НАСИТА НЯМАТ И НЕ ИМ ПУКА КАК НАРОДА ГИ ИЗТРАЙВА ТЯХ И ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ ! НАГЛОСТТА НЯМА ГРАНИЦИ ...НИМА БОРИСОВ,СВИНКА ПАВЛОВА,ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ОЩЕ ......ТЕ НЕ СА ЛИ КОМУНИСТИ ? ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ. НА ЗАПАД БЕДНОСТТА ВАРИВА ОТ 0 ДО 1 % А У НАС 36 % БЕДНИ ТА ДРЪНКАТ ,МИЛИОНИ ИЗБЯГАХА ЗАЩОТО ТУК НЕ С
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Барем да бяхте написали кой къв е, аз да не съм длъжен да ги познавам
8
14
 
6
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
До 9 ***. А ако БСП трябваше да прави коалиция с патриотите щяха да са много свестни, нали тарикат? Да ва *** в долните лицемери, червендалести.
7
20
 
6
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До 6 червен анонимник. А твоето мнение, няма НИКАКВО, АМА НИКАКВО значение. И на следващите избори, когато и да са, ГЕРБ пак ще спечели. Не го ли разбрахте, бе червени мушмули, вие не ставате.
6
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край на Република България,добре дошла Републиа *** със тези националсти се свърши със БГ честито24605
5
6
 
17
 
! Отговори
ф преди 6 години
Костовисти,комунисти и депесари.Вече всички са във властта ,народът е опозиция.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеоное 2 = Борисов 3
3
20
 
5
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До 2. А кого искаш - *** и Гергов ли?
2
5
 
20
 
! Отговори
Победа преди 6 години
Революция!
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да им гледаме? Нов бардак със стари ........ не се прави. Проблемът е, че ще ме откажат да гледам българските новинарски канали. Едни и същи физиономии до втръсване по десет пъти на ден - не, благодаря!