Стари лица, нови лица. Вижте министрите в "Борисов 3"

Вижте кабинетът, който ще управлява България
138

Заместник министър-председател: Томислав Пейков Дончев. Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов обяви по обед министрите, които ще влязат в състава на третото му правителство. Очаква се те да се закълнат в парламента утре и да поемат официално властта от служебното правителство.

В следващата галерия вижте лицата на министрите в кабинета "Борисов 3".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
3
 
! Отговори
демо преди 6 години
бате бойко .пожелавам ти успех.народът те обича.ама това ти е последният опит.жалко че са много слаби хората около теб.това не е цветът на българия.ако си мислиш че лилавото якенце е тай умтата в бг .по добре да си ходиш по бързо.че ни омръзна вече.знаеш че ванга е предрекла нещо...
96
1
 
1
 
! Отговори
брантия преди 6 години
Нее бардакът си е стария.Това е идеята.
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със стари бран.тии, нов бардак не се прави . Особенно два пъти провалилият се шеф на бардака ,натрапен ни от Козяк и ЦИК .От този комунист, освен да лъжи на 45 оборота ,друго няма да видим . Естествен,о че ще ни натресе минимум още 20 милиарда заеми . Нали затова ни го натрапват ,насила и с фалшификации.Ще надминем Гърция . Трябва по -скоро да ги изметем .
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Успех на ГЕРБ Комунисти ГЕРБ ! Гарантирано !
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Успех на ГЕРБ...... 25 милиарда борчове , гарантирано от Герп, на чужд гръб и сто тояги са малко .От престараване да лъжеш ,фира даваш ,червенокаскет !!!!!
92
2
 
2
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
До БСП са гад.иниСамо така. Да се набляга колко лошо щеше да бъде при управление от БСП.Да се разяснява, че сме по- малкото зло. Комунисти, *** на Решетников, руския ботуш и т.н. Да се набляга на : Добре е, че не е Нинова, защото ... т.н. С непринуден тон, като: не е най-доброто, но добре че комунистите не са на власт, защото ... т.н.
91
0
 
5
 
! Отговори
Магнолията Вехне преди 6 години
До АнонименТака е, Бойко е велик държавник, ноо ... сега е тъжен, защото , някой му е преп.кал Магнолията с уранова урина . Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо.
90
1
 
3
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
Бъдещето на нашата партия е пряко свързано с нашия лидер Борисов.За съжаление рейтинга му все повече пада.Да се огледаме за нов лидер е късно, пък и той е окупирал властта в Партията здраво. Затова:Да се разяснява колко лошо щеше да е при спечелване от БСП, като: .кражби от червени олигарси. .задкулисни игри. .фалиране на банки. .купонна система. .долара пет лева. .няма банани и тоалетна хяртия. .
89
0
 
5
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Страшшшшни сте ЮЮЮнацииии!Като Ви чета излиянията съм сигурен, че мафията трепери от Вас. Я какви закани, я какви призиви списвате? А е дошла мафията в България я сте и светили маслото.П.П.Само, че защо:1. Ценко Чоков пак е кмет?2. Бойко Борисов пак е премиер?П.П.А бе юнаци, тъй кажете че сте на 2 ракии и сте зад топлото дупе на жената Кураж " ЮНАЦИ ".
88
0
 
7
 
! Отговори
Kit Chelin преди 6 години
Какво да ги гледаме? Послушковци и кариеристи и по някое ченге за десерт. ЦЦ не я искат в нейното село, не я избират там където е живяла и работила, ББ я прави министър. На рег. развитие едно момче апаратчик на Герб, работил като областен управител без жизнен и професионален опит. Единственото лице, което донякъде е приемливо е на Т. Дончев. Затова как ли биха реагирали герб, ако още от утре започнат протести срещу тази сбирщина от хора, готови за власт само и единствено заради егото и парите.
87
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куклите на конци-назначени.Кукловода-доволен.Народа-кучета го яли.
86
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е умрЕх от смЕх!!! За пръФ път чух за нова специалност "регионалист". Хахаха. Сега чанти няма да купуваме, тоа само ще се подписва. Ми тоооо така е! Никой уважаващ себе си строителен инженер нема да седне да се занимава с политика. Те са хора логични и практични. Ей ся регионалиста ше ни оправи регионално, повсеместно, окончателно и безвъзвратно, а Лили ще оправи Ивропата. Евала за избора! Нов послушко! А като изтече на Лилиту мандата ако ББ е на власт...ще я върне
85
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха...
84
0
 
17
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Щом Цеца Мецата е правосъден министър,ще цъфнем като майска розичка!
83
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОРКАТА НИ БЪЛГАРИЯ.....
82
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А баба Цецка дето народа не я иска и за депутат -стана министър и ще се бори срещу дебелаците ? ? ? да не дава господ да имаш нужда от правосъдие.....
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОЛЯМ СМЯХ....И ОТНОВО СЪЩАТА МЪКА ,АМА МЪКА ,НО НЕ ЗА БОЙКОВАТА ЧЕТА АМИ ЗА ЖАЛКИЯТ НАРОДЕЦ...КАК ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ КАТО СЪЩИТЕ АКУЛИ ПАК НА ВЛАСТ.ЗАХАРИЕВА ТАЯ СПЕЦИАЛИСТКА ПО ВСИЧКО ОСТАВА ДА Я НАПРАВЯТ И МИНИСТЪР НА СПОРТА,А КАКА ТИ ЛИЛИ ЗАМАЛКО ДА Я ПОСКРИЯТ ДОКАТО ПРЕМИНЕ СКАНДАЛА С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ,И "ЕВТИНИТЕ "И ЧАНТИ ПО ЗА ТОЛКОВА ЕДНАТА,КОЛКОТО ПОЛУЧАВА ЕДИН РАБОТЕЩ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН ЗА ГОДИНА.ОПЛЕЛИ СА СЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА В ДАЛАВЕРИТЕ!
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е,че външните работи ще се ръководят от ретроградния Меркурий,а на Лилето пак е дадена възможност за далавери,този път с парите за председателството на ЕС.А ако някой си мисли,че м-во на регионалното развитие ще се ръководи от нейния заместник,много се лъже.Там където и двамата са бъркали в кацата с меда,пак ще бъркат.Останалото е приказки за наивници.
79
0
 
16
 
! Отговори
УДАРНО КРАДЕНЕ ЩЕ Е преди 6 години
НОВО ПРАВИТЕЛСТВО- СТАР БАРДА К. И КОИ СА МИНИСТРИТЕ - ЛЪЖКИНЯ НАЧЕЛО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО, НАГЛИ КРАДЦИ КАТО ЛИЛЕТО ПАВЛОВА/ОНИЯ 51 МИЛИОНА ЗА АВТОМАГИСТРАЛА МАРИЦА/ СЪЩИЯ И МОСКОВСКИ С НАГЛАСЕНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И ПРИСВОИ ПАРИ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ, ПРОТЕСТЪРКАТА ЗАХАРИЕВА - НОВИЯ АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ВЪВ ВЪНШНО И ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА - МУТРА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗА ТРЕТИ ПЪТ!!!АМИ ВАЛЕРКАТА СИМЕОНОВ, АМИ АГЕНТА КАРАКАЧАНОВ ...ПРОСТО КЕФ, ГОЛЯЯЯМ КЕФ.И МНОГО СКОРО БАЙ БАЙ БАЙ ХЕЙ
78
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не продадът Държавата , тя вече за нищо не става