Ангелкова очаква "изключително успешно" лято

Идната седмица се среща с бранша за предстоящите туристически цели
18
Ангелкова очаква "изключително успешно" лято
Снимка: архив, Булфото

Вярвам, че летният туристически сезон ще бъде изключително успешен, обяви министърът на туризма Николина Ангелкова, която прие поста от служебният министър Стела Балтова.

"Радвам се, че отново се събираме в тази сграда. Благодаря на Стела Балтова, че води последователна политика по отношение на рекламата, така че именно да се постигнат тези резултати, както в областта на зимния туризъм, така и на тези, които очакваме през летния. Един от основните приоритети на моята работа е именно свързан с летния туристически сезон. Да видя какво е състоянието на плажовете, колко могат да се дадат под наем. Имаше доста съдебни процедури. Най-важното е да бъде осигурено безпроблемното протичане на летния сезон", заяви Ангелкова.

По думите й следващата седмица ще направи среща с бранша по отношение на дългосрочните цели, които са заложили.

"Важно е какъв ще бъде и самият продукт, който се предлага. Заедно с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов ще обсъдим стъпките, така че Законът за трудовата мобилност и трудовата миграция да бъде приложен на практика. Важно е да продължим работата за това България да бъде представена добре по време на председателството на Съвета на ЕС", допълни Ангелкова.

Според нея това дава възможност да покажем всичко, което прави страната ни уникална.

"Вярвам, че това, което е направено до момента, ние ще го продължим. Председателството ни дава възможност не само да се представим, но и да движим политиките", каза още Николина Ангелкова.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Госпожа Ангелкова беше министър на транспорта Искаше да прави съкращение в бдж но се отказа и това и прави чест искаше да направи нещо за жилезницата но неи стигна времето после сложиха Московски тогава стана още по лошо неговата идея беше да продаде Товарни превози и от там го спряха
9
7
 
3
 
! Отговори
Просто и ясно преди 1 година
По-добре ГЕРБ и патриотите, отколкото БСП и турците...
8
0
 
13
 
! Отговори
made in bg преди 1 година
Тоя борсук пак ли стана министър на туризма , пак ще има празни глупави приказки без покритие супер антипатична личност .
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кое му е евтиното , 10лева чадърче и шезлонгче 10лева паркингче и още куп разходи без които не може ,а да забаравих естествено и папане , квартирка , хотел на тройно по високи цени от 2014.. сега българите не може да си позволим да име на море с тия надути цени ама най бедните европейци дето ни заливат всяко лято са ларж раздават го все едон са милионери ,
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отскочи с "Спартана "до Шри Ланка за работници !
Подсказвам ти ! Безплатно !
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разправят, че на морето има вирус " елехерияколи" верно ли е ?.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже, боже, защо?....
3
0
 
7
 
! Отговори
Ан преди 1 година
До местен кореняк

при това- зле поддържана , независимо от приходите
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За нея може и да е изключително...
1
0
 
32
 
! Отговори
Балкантурист преди 1 година
Тая всяка година се предрича много успешен сезон, аз от 20 години работя в туризма и последните няколко години е просто трагично, става все по зле и по зле!