БСП скочиха на ГЕРБ: Бягат от обещанията си!

Жельо Бойчев отрече да имат лични нападки към Лиляна Павлова
4 май 2017 09:23,
20
БСП скочиха на ГЕРБ: Бягат от обещанията си!
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Вместо промяна, която беше обещана на българските граждани, виждаме отново от същото. ГЕРБ отстъпват от всички предизборни обещания, чрез които спечелиха изборите", заяви депутатът от БСП Жельо Бойчев пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той отрече неговата партия да имат конкретна атака срещу Лиляна Павлова по линия на начина, по който се изразходват средства за строителство на магистрали и пътища.

"Нашият сигнал беше от преди година. Това е много голяма тема, но за съжаление вчера в Народното събрание ГЕРБ отказаха да направят анкетна комисия, която да се занимава със тези стотици милиони раздадени пари", коментира още Бойчев.

Едно от новите лица на ГЕРБ Георги Марков пък каза, че очаква неговата партия да изкара пълен мандат.

"Аз гледам делата, а не лицата и програмите. За сега свършената работа говори, че ще имаме пълен мандат", посочи депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно нЕкои хора не са разбрали, че от обещание къща не се събаря.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Желя,ако няма мъни ,няма Белчин баня!
14
5
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Имам чувството, че ентусиазмът на рубладжиите няма да е зареден с толкова патос на партийните събори на яз. Копринка и Бузлуджа...
13
6
 
8
 
! Отговори
Червените крадци преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
12
7
 
9
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
11
6
 
8
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
10
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато такива видни "интелектуалци", като този на снимката са в БСП можем да сме спокойни, че комунистите няма да дойдат на власт!
9
9
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Млъквайте каскети... - шалчето на Масларова струваше 3 бона... - и само от една държавна поръчка гушна 11 милиона... - вечна опозиция за вас...
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАЗВАТ, ЧЕ ГАБРОВСКАТА КМЕТИЦА ЩЕ ПРАВИ ТУНЕЛ НА ЛЮБОВТА ПОД ШИПКА.
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно от новите лица на ГЕРБ Георги Марков пък каза, че очаква неговата партия да изкара пълен мандат......................................СТАВА ВЪПРОС ЗА АГЕНТ-ДОНОСНИКА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НИКОЛАЙ.
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДъртиТе крадци пак ли се обесняват. По тихо момчета.Яжте си заплатките и ъгъла.
5
8
 
14
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ КРАДАТ МНОТО преди 6 години
ТИ КУПИ ЛИ СИ ЧАНТА ЗА 5000 ЕВРО?ако не си, побързай да станеш гербар и скоро ще вземеш дял от магистралите. тогава и чантите.
4
16
 
14
 
! Отговори
Закура мафанете преди 6 години
БСП да вземе да скочи вкупом в някоя пропаст от най-високото, че да отърве България от себе си.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Аз гледам делата, а не лицата и програмите."Това ми е любимото, не гледам програмите, синко, а като няма програма от къде ще знаеш на къде си тръгнал, знам, знам, *** и работлив.
2
9
 
11
 
! Отговори
СМАЧКАЙТЕ ГНИДИТЕ преди 6 години
ЛАЯТ, ЛАЯТ, АМА НЕ ХАПЯТ. ЗЪБИ И ГЛАС НЕ ИМ ОСТАНА НА КЕРЛИВАНИТЕ ГЕРБЕРСКИ.СМАЧКАЙТЕ ГНИДИТЕ КИРЛИВИ И КРАДЛИВИ. САМО ТАКА...
1
10
 
25
 
! Отговори
ЗАщо? преди 6 години
Защо да не са лични нападки? Това е най-наглата, проста и алчна жена, която съм срещал! По-проста от Златки, Николети и т.н. дори. Можете ли да си го представите? Тези 50 милиона, които цитират за Марица, са просто дребна извадка. Това беше повод да я преместят. В санирането, в ремонтите на останалите пътища. В спрените пари за магистрали - там се крие кучето, обаче продажните медии няма да напишат нищо по тези въпроси.