ГЕРБ искали да засмучат БСП с фуния, за да потънат заедно

Новото правителство няма да работи за народа, смята Свиленски
4 май 2017 11:00,
21
ГЕРБ искали да засмучат БСП с фуния, за да потънат заедно
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Георги Свиленски от БСП заяви, че с твърденията как ГЕРБ е предлагала голяма коалиция на Корнелия Нинова, управляващите искат да засмучат левицата във фуния, с която двете партии заедно да потънат след няколко месеца.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът коментира кои са аргументите, с които опозицията няма да подкрепи кабинета "Борисов" в 11 часа днес.

"Новото правителство бе създадено на принципа на сговора и няма как да то да работи в интерес на народа, в защита на сигурността на държавата", категоричен бе Свиленски.

Той продължи, че скандалът с Георги Гергов няма да подкопае позициите на социалистическата партия като опозиция, тъй като това е частен случай.

"Никой от членовете на партията не цели да разгневи БСП. Всички работят за единна и силна социалистическа партия", заключи политикът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още след първия ден на новото правителство и държавата потъна в голяма политическа криза, искаме си Герджиков.
9
0
 
1
 
! Отговори
Евро-титаник преди 6 години
Удавника ГРОБ иска да се хване за червената сламка, че да потънат заедно.
8
6
 
7
 
! Отговори
Овцевъда преди 6 години
Бойко ви ипотикира на запада и ви изкунсомира отдааавна...сега идва ред на новородените и неродените,демек в аванс...няма по *** народ от този..*** си живуркат а вие плащате сметката.роби на олигарсите,работите им цял месец за една европеиска надница...нямате пари да опазите изнасилените и бити родители...да пиша ли още???що не се съберете всички и едно ритуално сепуко не направите и да се отървете от това робство..че по Турско сте били по добре бе...
7
1
 
8
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Защо не се публикува ПИСАНОТО от Д.Благоев за тесните социалисти Терористи който работят само за собственото си забогатяване изключена още тогава от БРСДП ..................ИЗВОДИТЕ СИ НАПРАВЕТЕ САМИ
6
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как може нещо изчерпано да бъде засмукано
5
12
 
17
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Гледах интервю на Кутев....и на въпрос на репортерката как БСП ще гласува в Н.С. той беше категоричен....Ние сме опозиция и ще гласуваме с НЕ.Ето това е Мизерията в Българското управление.Може нещата да са хубави,но ние ще сме против защото сме опозиция.При такова мислене...не ни очаква нищо хубаво....
4
11
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Още не е измислена фуния - да налее в бетонираните червени тикви морал, съвест, и ум!
3
7
 
12
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Поредният *** който реве за коя партия КОЯТО е извън закона ли.За затвора сте от БКП новата БСП.псевдо социалисти ,предатели на комунисти .......................Можели Ал Каида да смени името си и да не се води повече терористична ..................
2
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да ненавиждам комунистите тук са прави, че това ще бъде най-омразното правителство на България. Пълна реабилитация на пошлост, корупция и безнаказаност. При това състояние съвсем скоро ще се сбием. Да му мисли тиквуна, когато напълни гащите.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те поотделно пак ще потънат, но заедно е по интересно кат се хванат за гушите - нали са комунисти всичките!