Юнкер и Дол също поздравиха Борисов

Очаквам с нетърпение да работя с Вас, пише шефът на ЕК
Обновена: 4 май 2017 21:59 | 4 май 2017 21:56, Красимир Ангелов
28
Юнкер и Дол също поздравиха Борисов
Снимка: БТА

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер изпрати поздравително писмо до Бойко Борисов по повод избирането му за министър-председател.

"Приемете моите най-искрени поздравления. Вашето правителство встъпва в длъжност в много важен момент за България и за ЕС", пише Юнкер до българския премиер.

В писмото се изразява надежда, че "ще можем да продължим да работим заедно за справяне с предизвикателствата пред ЕС, с общи институции и непоклатими ценности, общност на мир, свобода, демокрация, човешки права и върховенство на закона, огромна икономическа сила, отличаваща се с безпрецедентни равнища на социална закрила и благополучие".

"Очаквам с нетърпение да работя с Вас за постигането на тези цели, съсредоточавайки се върху това, което гражданите очакват от нас. Укрепването на защитата на външните граници на ЕС, успешното и по-солидарно управление на общата ни политика за миграцията и предоставянето на убежище, завършването на единния цифров пазар и повишаването на устойчивостта на европейския енергиен съюз, са важни задачи, които ще изискват от нас решителност и усърдна работа по време на предстоящото българско председателство на Съвета на ЕС. Разчитаме на Вашето водачество", добавя Юнкер в своето писмо.

В заключение той пожелава успех на премиера Борисов и оглавяваното от него правителство. "Щастлив съм, че ще можем да продължим тясното ни сътрудничество и очаквам с нетърпение да Ви срещна отново скоро", завършва писмото на председателя на ЕК.

ЕНП също поздрави Борисов и изрази увереност, че България ще продължи напредъка си с новоизбраното правителство.

"Убеден съм, че България и нейният народ ще продължат да напредват под ръководството на премиера Бойко Борисов", написа в Туитър председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол.

Той пожелава на Борисов успешен мандат. „Поздравления за моя приятел и победител в последните парламентарни избори Бойко Борисов за преизбирането му като министър-председател“, допълва Дол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
НЕ САМО В ЕС преди 6 години
И В СИМИТЛИЙ СА ДОВОЛНИ
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАХА 1 МИЛИОНОТ ТЯХ 300000 РОМЕИ И ОСТАНАЛИТЕ - ЧИНОВНИЦИ НА ХРАНИЛКА И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ
17
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Да получиш поздрави от тези персони е жива подигравка. Единият поляк , не признат в собствената си родина, а другия уличен в неговата Люксембург за чудовищни кражби и тези са "Лицето" на ЕС. Ех как не може и Хитлер да се събуди може и той да прати по някой поздрав. Престижно е да те поздрави Путин и да те покани на визита , а не тези ***. И не може *** да сочи с пръст и да казва кои са лоши и кои добри. Това е все едно алкохолика да се нарича трезвеник. А иначе по-добре с Патриотите .
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eврогeйски oтрeпки.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има много да чакаш, накраяще видиш че си излъган и ще сепсуваш че не си отишъл по-ранона екскурзия отвъд океана безвръщане назад.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за хора сме ние българите, винаги се питам. Това подобие на човек се гаври с България от 15 години, а за трети път е "избиран". Ясно, че купува изборите на всеки нормален човек. Омразата към този нагъл Тъпчо е огромна, Бай Тошо не сме мразили толкова. Купил изборите за трети път, знаем го, защо не се съберем само 50 000 и не излезем пред НС? Той вдигна цените на газа, ограби катебе, изнася ограбеното всеки ден по негови сметки.И ние мълчим! Той се гаври с нас.Сърбите биха го изритали веднага.
13
1
 
3
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
изборите в България бяха гротескно фалшифицирани от Сорос и юдо-масонската глобална мафия !!!запитайте познатите си - кой е гласувал за *** ?никой не е гласувал за нето !!!как стана така че пак ни го избраха и то за 3-ти път !!!???
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМО ДЕТО НАРОДА МУ НЕ ГО ОБИЧА ! ТОВА Е ! ФАКТ ! ЗАСЛУШАЙТЕ СЕ ПО ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ. ТОВА ,ЧЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ВИНАГИ Е ЗАЩОТО ИМ ПЛАЩАМЕ ПРЕМНОГО СУБСИДИИ И ТЕ КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ ! БОРИСОВ Е ЗАЩИТНИК НА ЕДРИЯТ КАПИТАЛ ! МОШЕНИЦИТЕ ,ТЕЗИ КОИТО ВЪРТЯТ ДЪРЖАВАТА НА МАЛКИЯТ СИ ПРЪСТ КАТО ПЕЕВСКИ,ЗЛАТЕВ,ДОМУСЧИЕВ ТЕ СА НЕГОВИТЕ ХОРА А НАРОДА ,ПЕНСИОНЕРИТЕ ГИ НЕНАВИЖДА ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША И ТОЧНО ЗАТОВА И НА ОНЯ СВЯТ -ТОЗИ СМАЧКАН НАРОД НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !А ЗЛОБАТА НА НАРОДА ПАК ЩЕ ИЗБИ
11
0
 
4
 
! Отговори
nina преди 6 години
ПРОТОКОЛНИ поздрави!!! Хайде, да не се изхвърляме!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за България и българите които остават да живеят тик! Такъв слъга, толкова раболепен, страхлив и продажен няма да намерят. Тези които искаха Рапонеца за трети път не разбраха ли, с него като премиер ще има само бедност, отчаяние, предателства. Ще напълни страната с аллахакбаровци, ще свива разходите жестоко, нищо за производство, промишленост, нищо за нормален живот. Не разбрахте ли бе хора, този маймюн мрази българите, ненавижда ни. Радва се като сме бедни и смазани. Болен е, социопат е!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата се среща с двама европейски мъже едновременно.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осмихвай се баце? Осмихвай се! Тупат де по рамото, после ше те щипят! Пуздравлния! Гладни бели бългатчета ще плаааачат! Плааачат! От Омиление. Нарочно пиша с грешки. Защото българите са гладни. Ей! Б.Б. вземи се на сИриозно и вземи да върнеш законите от преди 1990. Не робувай на банки, съюзи, капиталисти. И разни там ..'исти..'лОзи... Нямаш логика .. Изхвърли Ако ти стиска и НПО!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо чудно, че се радват! Кой би искал да общува с държавник, като може да има глупав послушник?
6
1
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
А аз поздравявам и майка му!
5
1
 
10
 
! Отговори
КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА преди 6 години
ПРЕЗ 9 ГРАНИЦИ СЕ НАДУШВАТ
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Дол опипваше Фандъкова под полата купили са ги с безплатен секс.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Папата не го ли цунка по тиквата?
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много по-здрави на всички ни по майчина линия е пратил Юнкер, фашиските практики продължават.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено. Правителството на Глу-пака ще продължи геноцида си над българите в името на Брюксел ските си покровители.