Нинова за "Борисов" 3: Това е правителство на пълната подмяна!

От красивите думи в програмата ви не е останало нищо, отсече тя
4 май 2017 12:23,
61
Нинова за "Борисов" 3: Това е правителство на пълната подмяна!
Архив: Булфото

Третото правителство на Бойко Борисов е правителство на подмяната, обяви лидерката на БСП Корнелия Нинова в дебати преди избора на новия кабинет.

Шефката на социалистите каза, че хората й ще гласуват против избора на правителството, защото то е подменило обещанията от предизборните програми на ГЕРБ и Обединените патриоти. 

"От красивите думи в програмата ви не е останало нищо", каза Нинова.

Още по темата

Соцлидерката се спря подробно на разминаванията в предизборната и управленската програма на партиите в новата власт.

Тя напомни, че спешното вдигане на доходите се е трансформирало в покачване на доходите в края на мандата.

Нинова изброи неслучилите се обещания на патриотите - вдигане на пенсиите с 300 лв., падане на ДДС за лекарствата, изучаване на дисциплината патриотизъм, закон за българския език, гласуване само от завършлите основно образование и др. 

"53 обещания и нито едно в новата програма на бъдещата коалиция. Само едно, но наполовина - създаване на министерство на демографията и българите в чужбина", изчисли Нинова. 

Тя отчете, че от програмата на ГЕРБ е отпаднало обещанието да се бори срещу бедността.

"Г-н Борисов, сигурно знате, че въпреки обещанието, в програмата ви нито веднъж не се споменава думата бедност. Обратно - доходите ще растат някога в бъдещето. Дори увеличението на всички пенсии от програмата ви липсва", каза Нинова.

Тя открои и отпадането на обещанието резултатите от референдума да са водещи за ГЕРБ след изборите. Според нея отказа от това се дължало на факта, че патриотите са против, а властта се е оказала по-важна.

Нинова поздрави патриотите за отказа от искането си за излизане от ЕС.

"Четете стара програма", обърна се към нея Красимир Каракачанов и я атакува, че нейната партия преди няколко години е искала излизане от ЕС и НАТО, а Нинова му отвърна, че именно по времето на БСП България стана член на ЕС. 

"Сега сте незаобиколим фактор, но се съмнявам, че ще влезете в следващия парламент с тази подмяна. Казвам го със съжаление, защото България има нужда от патриотична партия", обърна се Нинова към Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
seira преди 6 години
НЕ СЪМ ФЕН НА "ДРУГАРКАТА" НИНОВА И БСП, НО В СЛУЧАЯ Е ПРАВА!!!
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова,като се правиш на толкова загрижена за българите защо не пусна единствената експертка, която Бойко поиска в управлението си, а я "пазиш" за никога неслучващата се победа на БСП. Язък за момичето,а българите кучетата да ги ядат......без БСП. Така ли, Нинова?
38
3
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
При Нинова и полиграфът ще е прецакан.
37
2
 
7
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Не гласувах за никой, но трябваше за нея да гласувам, изненада ме като изхвърли Гергов и отказа поста на председател на парламента. Единствената опозиция в момента!
36
6
 
4
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Винаги съм се смяла на хвалбите и недогледаните й критики към всички,които не са с нея и нямат нейните ПАРТИЙНИ разбирания:)))Ниноваааааа.у нас казват:"Голям камък хвъ рли, но голяма дума не казвай! " а твоя милост откак се е пръкнала на политическата сце на само камъни хвърляш и за да не изглежда толкова банално,притургаш и по някоя "опа шата" лъжа ха-ха-хааа...От теб сме чули само ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ,които с нищо не топлят голия тумбак на българина.Е,толкова можеш и това ВСЕКИ го може
35
3
 
3
 
! Отговори
леле;-))... преди 6 години
истЕнски-ИстИнскиспИчелила- спЕчелилаТОЧКИТЕ???не е важно, че харесваш К.Нинова, чети, чети, чети, да не правиш грешки... ще Я зарадваш.
34
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги.съм харесвала.Корнелия Нинова защотото.е истенски.лидер За мен.тя има лидерски качества и мисля ,че пре дни избори би.ги.спичелила.
33
8
 
7
 
! Отговори
Нинова, преди 6 години
говоренето ти НАОПЪКИ и поощряването да говорят само НАПУК на депутатите от БСП, съвсем ще ВИ утвърди като ДЕСТРУКТИВНА партия, изтъкана от злоба.Стремете се да направите нЕЩО ДОБРО за РБългария, а не да получавате заплати за "БЪЛВАНЕ на гущери".Ако е така, АБСОЛЮТНО сте НЕНУЖНИ..Оставете Правителството да работи за доброто на РБългария. Вече направи МНОГО гафове , Нинова, със злоба не става. Нито с нахъсване на Сл.Трифонов.
32
10
 
11
 
! Отговори
GOD преди 6 години
Тази ли жена и партията й ще говорят за подмяна ... Д . Най-големият тумор на прехода в България - БКП/БСП.
31
9
 
15
 
! Отговори
аа преди 6 години
Ако другарката Нинова иска учеличаване на доходите ето един *** съвет - да нареди на бившите директори - комунисти от 89 г., сега едри собственици - капиталисти на същите предприятия да увеличат заплатите и всичко се решава от раз.
30
7
 
12
 
! Отговори
Няма проблем преди 6 години
Е ,подмята искахте да я направите вие , ама Борисов ви изпревари. Нещастници!
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забелязвам един почерк, характерен за БСПто в последните години. Преди избори се ежат, говорят, обещават, а след това само се оправдават и плюят. За толкова време не се научихте да губите, и там ви е най-големият проблем!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БАБА КУНА - Още гони ли те мерака ,бабо Кунке ?
27
2
 
18
 
! Отговори
простотия преди 6 години
Докараха ни до там да се плюем по форумите - да се делим на десни и леви, сини и червени, граждани и селяни, турци и българи, православни християни и мюсюлмани, умни и глупави, прости и сложни и всякакви други, но 95% сме бедни(под бедни умам предвид хора, с по-ниско от средното европейско заплащане, към което се стрим след 10 години в ЕС). Истината е, че ни прилагат римския похвад "Народа иска хляб и зрелище, ако няма хляб - само ЗРЕЛИЩЕ" и го постигат.
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В политиката няма морал - ИМА ИНТЕРЕСИ . Спомнете си "Костинброд" , как три партии БСП , ДПС И Атака с услугата на един ТВ Канал се опитаха да манипулират обществото по4ти в деня на изборите . Сега Атака са в управлението с ГЕРБ , Местан -тогавашния лидер на ДПС е в немилост ,а БСП -организатора на мини-преврата от Костинброд 4акат Решетников да им каже какво да правят ,между впро4ем те са така от 1923 година до сега .
25
14
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Смърт на ГЕРБ! А цъкнете още няколко минуса кожичката ви прокажена, ще ви гоним и ядем, дорде ви нае.бем!
24
16
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Нинова, Смърт на ГЕРБ!
23
12
 
22
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е ЯСНО, ЧЕ БОРИСОВ Е КОРУМПИРАН И НЕКАДЪРЕН, КАКТО И МИНИСТРИТЕ МУ!
22
0
 
19
 
! Отговори
мале преди 6 години
Не мога да повярвам колко е изпростял българина в последно време!!! как може да се плюете по форумите, а всичките в парламента, както и приближените им трупат стотици хиляди левове и милиони. Не мога да повярвам как може някой да се възхищава на Бойко, Нинова, Доган, Местан ... абе всички в от сФинарника. Хора, пътувайте в Европа да видите колко сме далеч и че реално никой в парламента не ни вече вече дори обещава, че ще успеем да стигнем някого. Ние сме много по-бедни от румънците ... а германи
21
10
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Сакам да кажем на другарката Нинова,че между нея и другаря Тиквун нема никаква,ама никаква разлика-он е бандит с бухалка,а она бандит с писалка !!! И те така...