Депутати от ГЕРБ хвърлиха оставка. За какво ги готвят?

Колко още оставки ще има, питат се от левицата
5 май 2017 10:52,
23
Депутати от ГЕРБ хвърлиха оставка. За какво ги готвят?
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Няколко депутати от ГЕРБ хвърлиха оставки и се отказаха от мястото си в парламента. Депутатите гласуваха набързо оставките им.

Александър Манолев, Жечо Станков, Стоян Пасев, Недялко Славов, Станислав Дечев напуснаха Народното събрание, като не стана ясна причината за това. Вероятно е те да поемат зам.-министерски постове или да станат областни управители.

Депутатите гласуваха и оставката на Румяна Бъчварова, която ще стане началник на политическия кабинет на Бойко Борисов в новия кабинет. В миналото правителство бе вицепремиер и вътрешен министър.

Множеството оставки в най-голямата парламентарна група предизвикаха коментар от левицата.

"Колко още оставки ще има, защото вече ГЕРБ загуби мнозинството си?", попита Кристиан Вигенин от БСП.

Председателят на НС Димитър Главчев изчете и решението на Дурхан Мустафа да не полага клетва като народен представител. Той щеше да влезе на мястото на Камен Костадинов от ДПС, който се отказа от депутатското си място. Причината бе феноменът 9/9, който вкара в парламента деветия в бургаската листа на движението Ангел Исаев, който обаче отказа да напусне ДПС и остана като независим депутат, подкрепящ ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ГЕРБдепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
тарантула преди 6 години
*** народ-слаба държава,начело с тиква!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депутати от ГЕРБ хвърлили оставки просто така?Абсурд!Там никой не си подава оставката сам.Вероятно са им намерили сладки службици,затова не ги кандардисват да останат.А на тяхно място ще влязат следващите калинки,не ги мислете,всичко е изчислено предварително.
17
1
 
6
 
! Отговори
СТРАННИ ГЛАГОЛИ преди 6 години
се ИЗПОЛЗВАТ ТУКХВЪРЛИЛ ОСТАВКАкъде? в тоалетната, през прозореца или от балкона.- НЯКОЙ "скочил" на някого (често се употребяваСТИГА ДИАЛЕКТИ И УЛИЧНИ ТЕРМИНИ!
16
0
 
2
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До шебека4,пише се ваШа,а не ваЩа. Но грамотността ти се простира и по-далеч. Какво мУдр заключение - щом се присмива на обичайните ви ид.иотии,човекът и от другия клан. пО СЪЩИЯ НАЧИН ПОСТЪПВАТ И дЖУР.НАЛЯТА ОТ ТОЗИ САЙТ - ОТ НЯКОЛКО ДНИ ОСОБЕНО НЕПРИЯТНИТЕ ЗА "НОВИТЕ" ВЛАСТОПРИТЕЖАТЕЛИ КОМЕНТАРИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ОДОБРЯВАНИ ОТ СРУГИТЕ УЧАСТВАЩИ,КОГАТО БЪДЕ ДОСТИГНАТА НЯКАКВА БРОЙКА. Пример от тази публикация - 2 не може да бъде одобряван след 35 положителни оценки! Особено,след като отрица
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво ги готвят, за мезе!!! Ама май не, МЕЗЕТО СМЕ НИЕ! Боже, такъв и.д.ио-ти-зъм....да избереш за трети път!!! Освен за книгата на Гинес, за друго не ставаме! В раздела "най-откачени"! Това все едно един провален мениджер на фирма два пъти да го гониш за некадърност и някой пак да ти го нахлузи трети път! Е, може ли нещо друго да и се случи на тази фирма освен фалит и работниците да се разбягат (тези които са останали, разбира се)?????....
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15Брей, само преди 25 години нямаше телефони в училище, па не сме се трепали като ***! Ама имаше СТРАХ И УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛИТЕ И НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ГЪКНЕ! А сега, деца на бандитчета се трепат, а ако учител им направи забележка, то този бандит идва сам училище и почва да се прави на мъж пред същите тия учителки! Ако щете видеокамери да сложите, ВСИЧКО СИ ИДВА ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО В КЪЩИ! А възпитанието ни е такова, защото и държавата ни е такава, на слободията и безчинстването!
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробаджиите забраниха телефоните в училищата. Много глуп***в бил ТИКВАТА.Дано един ден внучето му се нуждае от помощ и да му трябва спешно телефон, но да няма защото БАТКО забранил телефоните в училище.Що не забраниш вибраторите , дрогата, алкохола и цигарите в Народното събеание? А?
12
16
 
9
 
! Отговори
бкп преди 6 години
Явно в този форум само кухи червени кратуни пишат простотиите си.
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОЛЯ ВИ КАТО ПРОЧЕТЕТЕ" АНОНИМЕН" МАХАЙТЕ ГО КАКВО ЗНАЧИ АНОНИМЕН ИЛИ СИ ПИШЕ ИМЕТО ИЛИ ГО ИЗРЯЗВАТЕ- ХАЙДЕ ДА ВИДИМ
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се подменя вота, гласуваш за едни, влизат други, герберастка му работа
9
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** какво се е разписукала пак?
8
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох червените шушумиги да не ги мислят много :) герб ви бият всеки път както си искат вие сте една история.
7
11
 
27
 
! Отговори
Смехурко преди 6 години
До шебека:Правилно си се именувал,все шебеци сте в ГРОБ.
6
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутевската сбирщина е пак реве :)
5
29
 
17
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До смехуран. Ха-ха-ха, а гроздето киселее ли ти? Смехурани са кухи червени кратуни като теб, които умират от завист и злоба, и смешната би бабешка партия.
4
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курнелиооо, вземай пример! Или Решетников не дава, а?
3
26
 
12
 
! Отговори
шебека преди 6 години
до смехуран,а вашата баш крадлива партия по ващата логика крадец до крсдеца само че не ви се отвори парашута да бъдете на мястото на смешните.
2
11
 
42
 
! Отговори
Смехурко преди 6 години
Смешна партия,смешно правителство........смехуран до смехурана!
1
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е нещо като наместване на задните части на една партия, след като вече е седнала на стола и иска да се настани малко по-удобно.